Пациентки на ЦРЗ "Надежда"- д-р Стаменов, д-р Персенска, д-р Шефкетова- 10

• 52 488
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте, момичета вчера пусках изследвания ако някой го интересува за хормони ми взеха по 16,00лв, а за имунология 265,00лв на мъжа ми за спермограма + SDI тест 150,00лв.
Излезе ми че имам 98,5 стойност на МАТ хормона при горна граница 9. д-р Персенска ми даде телефон на д-р Начев някой имали представа как вървят прегледите при него чака ли се или...

На мен при стойност на МАТ над 400,и ТСХ в норма ми каза,че няма нужда да правя каквото и да било.

# 676
Аз ходих при д-р Начев в Майчин дом. Мисля, че приема там само вторник и четвъртък, от 14ч до 16ч. Има доста хора по принцип, но чакането не е чак толкова много. При мен антителата също бяха леко завишени. Каза, че принципно няма как да им се повлияе, затова не ги гледа много. Важно е ТСХ  да е под 2.5, най-добре под 2.

# 677
Привет! Имам 1 въпросче към вас, дано някой може да ми отговори.

Приятелка иска да си вземе цветната снимка от клиниката, за да чуе и второ мнение относно заключението.
Имате ли представа дали биха й дали снимката или не?
Разбира се, снимката си е платена от нея.

# 678
Не би трябвало да има проблем,предполагам,че трябва да отиде при секретарките и да си я поиска.Както всяко друго изследване и това би трябвало да можеш да си го вземеш.Може и да не им стане приятно,но нямат право да ти откажат- така мисля.

# 679
  • Перник
Цветната снимка не ти ли я дават по принцип??? В крайна сметка това си е твое изследване и би трябвало да ти го дадат заедно с резултата.

# 680
здавейте Аз имам назначена биопсия след 6 дена! В този месец може ли да пробваме за бебе по естествен път? Забравих да питам доки пък ми е неудобно да звъня да питам? Иска  ми се да не изпускам този месец, защото миналия ми правиха лапаро за тръби-проходими напълно, и сега имаме по-големи шансове? С неизяснен стерилитет сме благодаря Ви   bouquet

# 681
Привет! Имам 1 въпросче към вас, дано някой може да ми отговори.

Приятелка иска да си вземе цветната снимка от клиниката, за да чуе и второ мнение относно заключението.
Имате ли представа дали биха й дали снимката или не?
Разбира се, снимката си е платена от нея.

Цветната снимка аз си я взех, въпреки уговорките от тяхна страна, че ми е в картона. Тя си е моя собственост, платила съм си я. Посъветвай приятелката ти да си я вземе. Изобщо не мога да разбера на тях за какво им е  newsm78 ?

# 682
здавейте Аз имам назначена биопсия след 6 дена! В този месец може ли да пробваме за бебе по естествен път? Забравих да питам доки пък ми е неудобно да звъня да питам? Иска  ми се да не изпускам този месец, защото миналия ми правиха лапаро за тръби-проходими напълно, и сега имаме по-големи шансове? С неизяснен стерилитет сме благодаря Ви   bouquet

mshoko, не рискувай в цикъл който ти правят каквато и да е манипулация /биопсия, хистеро, лапаро/ да пробваш естествено. Моя опит показва, че при бързане ефекта е нулев.

# 683
П@нди, много ти благодаря за отговора!  Peace

# 684
П@нди и аз благодаря много за отговора   bouquet
 За биопсията ще ми каже ли някой как протича? Вярно ли е,че може да се наложи да се прави повече от 1 например 3-4 през 1 ден  newsm78 Питам защото след нея мислим да пътуваме и ако е така май ще трябва да отложим почивката  ooooh!  Пожелавам мн успех на всички момичета

# 685
  • Живее на Луната
Биопсията протича леко, като обикновен преглед и не боли! Не мисля че може да ти правят през ден, защото резултата излиза за около седмица  Peace

# 686
Bell така прочетох някъде по форумите, то човек не трябва да вярва на всичко което се пише! Много благодаря за отговора Peace

# 687
Момичета здравейте от доста време не съм писала ,но нямаше и с какво да се похваля и така пак почвам с мойте молко глупави нъпроси да което се извинявам предваритилно миналата дедмица ми беше пункцията и слава богу имаше 4 яйцеклетки оплодиха се 2 и от тогава си се чувам с ембриолозите минахапървите 3дена и ми казаха че ще изчакат до 5 ден затрансфер до колкото разбрах това било по добрия вариянт но днес като ми званаха и е 4 ден ми казаха че ембриончетата садобре още се  делят на клетки и нищо не казаха за трансфер някои по запознат можи ли да миобасни малко за какво става на въхрос защото единственото което знам е че 5 ден ембриончетата стават на бластоцит това с деленето на клетките и бластоцита хич не го разбирам и направо се побърквам

# 688
  • Живее на Луната
Ембриолозите ще ти се обадят на пети ден, за да ти кажат в колко да отидеш на трансфер. Не се побърквай още от сега, не виждам за какво толкова ти трявба да разбираш "това с деленето" важното е да ти кажат, че се развиват добре.

И моля те, пиши правилно, в поста ти няма нито един пунктоационен знак! Мъка е да се чете подобен пост  ooooh!

# 689
Момичета извинявам се, че Ви ангажирам с тези мои глупости, но моля Ви дайте съвет! За утре имам назначена биопсия и днес сутринта вдигнах температура, ходих на лекар-вирусна инфекция  ooooh!
Моля кажете при това положение трябва ли да си отменя часа за биопсията! Пия вече антибиотик това ще окаже ли влияние на резултата? Много, много благодаря предварително   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт