Пациентки на ЦРЗ "Надежда"- д-р Стаменов, д-р Персенска, д-р Шефкетова- 10

• 52 488
  • 742
  •   1
Отговори
# 690
Момичета извинявам се, че Ви ангажирам с тези мои глупости, но моля Ви дайте съвет! За утре имам назначена биопсия и днес сутринта вдигнах температура, ходих на лекар-вирусна инфекция  ooooh!
Моля кажете при това положение трябва ли да си отменя часа за биопсията! Пия вече антибиотик това ще окаже ли влияние на резултата? Много, много благодаря предварително   bouquet

Според мен е най-добре да звъннеш на спешния и да получиш отговор от тях, защото ние каквото и да ти кажем - можем да те объркаме, а при нашето положение е най-добре да се доверим да хората учили с години, за да могат сега да ни помагат.

Бързо да оздравяваш, че нямаме време точно сега да се разболяваме.

# 691
Момичета искам да попитам някоя от вас използвала ли е отпуск по чл. 157, ал.2 от КТ? Предстои ми ин-витро, а аз не съм от София, така, че от работата ми разрешават използването на такъв вид отпуск, но искат и документ от клиниката. Интересуваме дали издават и за колко дни? Благодаря ви предварително  Hug

# 692
Момичета извинявам се, че Ви ангажирам с тези мои глупости, но моля Ви дайте съвет! За утре имам назначена биопсия и днес сутринта вдигнах температура, ходих на лекар-вирусна инфекция  ooooh!
Моля кажете при това положение трябва ли да си отменя часа за биопсията! Пия вече антибиотик това ще окаже ли влияние на резултата? Много, много благодаря предварително   bouquet

Според мен е най-добре да звъннеш на спешния и да получиш отговор от тях, защото ние каквото и да ти кажем - можем да те объркаме, а при нашето положение е най-добре да се доверим да хората учили с години, за да могат сега да ни помагат.

Бързо да оздравяваш, че нямаме време точно сега да се разболяваме.
Мерси за отговора ще звънна на спешния   bouquet

# 693
Момичета, някоя от вас знае ли дали е възможна смяна на клиниката посочена в документите по фонда след като е издадена вече заповедта?Задължително ли е заповедта да се ползва само в клиниката, която е посочена при подаване на документите или тя може да се промени след получаване на заповедта? newsm78

# 694
Bell@ Мерси за отговора това и аз го знам просто исках малко повече информация,но си права няма какво да се побърквам от сега Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Извинявам се за грешките просто пишех от телефона  Embarassed Embarassed

# 695
  • София
Момичета, някоя от вас знае ли дали е възможна смяна на клиниката посочена в документите по фонда след като е издадена вече заповедта?Задължително ли е заповедта да се ползва само в клиниката, която е посочена при подаване на документите или тя може да се промени след получаване на заповедта? newsm78
може да се промени, обади се във Фонда и питай. Трябва ти документ от новата клиника.

# 696
Момичета искам да попитам някоя от вас използвала ли е отпуск по чл. 157, ал.2 от КТ? Предстои ми ин-витро, а аз не съм от София, така, че от работата ми разрешават използването на такъв вид отпуск, но искат и документ от клиниката. Интересуваме дали издават и за колко дни? Благодаря ви предварително  Hug
Избираш си клиника, взимаш от тях удостоверение за смяна на клиниката и отиваш във Фонда. Там ти променят само името в заповедта и си готова.

# 697

Погледни този линк, разяснено е

http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=41720.70;wap2

# 698
може да се промени, обади се във Фонда и питай. Трябва ти документ от новата клиника.

Благодаря ви за отговорите момичета  bouquet

# 699

Погледни този линк, разяснено е

http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=41720.70;wap2

Нещо не е много отработена схемата и незнам дали няма да има проблеми после

# 700
Момичета знаете ли цената на ИМСИ в клиниката,имам спомен за 200 лева.

# 701
Здравейте! Излезе резултата от биопсията - добра е .
Трябва да запиша час за 9-10 ден от цикъла.Какво ще се прави от тук нататък не съм на ясно.
Ще помоля някой ,ако знае да сподели.Не пиша във форума,но чета редовно дискусиите .
Мерси предварително. Hug

# 702
Вероятно ин витро на ЕЦ  Peace, но най-добре питай

# 703
Момичета, държа да се отчета. Мина и първичният ми преглед. Освен, че имам запушване на една тръба и стеснение на друга, за което казаха, че тръбите не ми трябват, излезе и намален размер на яйчник и съмнително производство на яйцеклетки като цяло. В допълнение качеството на яйцеклетките също било съмнително от такива яйчници. Не ми предложиха манипулация по тръбите. Решиха да вадим яйцеклетки да видим качеството на ембрионите каквото и да значи.
Също така подготвихме документи на фонда. Ако някой знае, какъв е срокът на изследванията, които трябва да се представят? Ще важи ли ФСХ от юли 2012 - почти от 10-11 месеца ако ги подам сега? От клиниката не казаха да го повтарям сега, всъщност нищо не казаха.

# 704
Момичета другият месец ще съм на стимулиран опит..Сега ще пия Дуфастон 10 дни и после на 2-3 ден от цикъла трябва да отида за да почнем стимулацията..Как протича стимулирания опит,ще трябва ли да отсъствам много от работа или не..Попита ме на лекарства или на инжекции да е стимулацията.Кое е по добре.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт