Пациентки на ЦРЗ "Надежда"- д-р Стаменов, д-р Персенска, д-р Шефкетова- 10

• 52 488
  • 742
  •   1
Отговори
# 705
Не мога да разбера защо не вдигат телефоните за часове?!

# 706
  • СОФИЯ
bobchi просто не вдигат, че имат работа ...вчера почти цял ден бях в клиниката много хора има и обръщат внимание на тях
седях и гледах как звънят телефоните но никой не им обръща внимание ...
Звъни мила по настоятелно  Peace Peace

# 707
аз колкото и пъти да съм звъняла, от раз се свързвам.

Но бъдете настоятелни със звъненето или по рано сутрин звънете, когато е още спокойно

# 708
Благодаря ви,момичета Hug За първи път ми се случва,до сега не съм имала проблеми със свързването.Звъня настоятелно от доста време и на двата телефона,но не вдигат newsm78 Чак ми стана неудобно вече Sad

# 709
извинявайте, момичета - един бърз въпрос - има ли безжичен интернет в клиниката?

# 710
  • Пловдив
извинявайте, момичета - един бърз въпрос - има ли безжичен интернет в клиниката?
Миналият месец-нямаше...

# 711
  • София
Миналият месец-нямаше...
И все още няма.

# 712
  • София
май няма и да пуснат, по етажите нагоре е с едни ужасни таблети, та явно това ще е интернета там.

# 713
Днес бях в клиниоката,разбрах,че д-р Стаменов ще отсьства др.седмица,но забравих да питам в сьбота,на 25 май дали ще е на работа!Някой може ли да даде информация?

# 714
dani42 Там ще е аз имам час за него тогава

# 715
  • Sofia
Здравейте момичета, имам нужда от помощ. Вчера вечерта в 19 часа ми поставиха прегнил 5 000, а в петък в 8,15 ч ми е пункцията. Не е ли много късно пункцията (37 часа след прегнил). Нали обикновенно се прави 34-36 часа след прегнила, а при мен се пада 37 часа или нещо бъркам?

# 716
  • Живее на Луната
Петра, то се гледат и хормоните, не го мисли това! И аз първия път като теб се притеснявах, но после като видях че лекарите си Знаят работата и спрях да ги мисля тия неща! Успех на пункцията!

# 717
  • София
Здравейте момичета, имам нужда от помощ. Вчера вечерта в 19 часа ми поставиха прегнил 5 000, а в петък в 8,15 ч ми е пункцията. Не е ли много късно пункцията (37 часа след прегнил). Нали обикновенно се прави 34-36 часа след прегнила, а при мен се пада 37 часа или нещо бъркам?
не е късно.

# 718
  • Sofia
Благодаря ви момичета, притесних се защото винаги до сега пункцията е била преди 36 ч, а този път е по късно. Дано да не се спукат до тогава.

# 719
a хотелската част към клиниката отвориха ли я вече? и ресторанта

Общи условия

Активация на акаунт