Мързеливи красавици - 23

• 37 172
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
Бабъл, вчера и аз обиколих Сердика, напълно съгласна с теб- цигания, кич и безвкусица навсякъде, нищо, което да ми хареса и да мога да си го позволя. Загледах се единствено по едни гумени/ силиконови сандалки на Lacoste ама то буквално подметна и една каишка за близо сто лева  Embarassed но пък в два уникално свежи цвята  Blush
Кали, мога да си представя миризмата от тая бира  Sick
Ванила, задължително някой да те вкара във Фейса, Бабълче помагай Wink
Днес и на мен на работа някой неща ми дойдоха в повече  Outta Joint Че и в събота съм на бачкане  Rolling Eyes
Очаквам всеки момент да ми дойде, дали ще е лоша идея да отида за почистване на лицето  newsm78 какво ще кажете? Искам да почистя черните точки, че направо не мога да се трая  Close

# 646
Къде сте бре, девойки  newsm78

# 647
  • София/Горна Оряховица
Ми беше счупен форума цяла сутрин и затова ни няма  Mr. Green .

# 648
Тъкмо сутринта се наканих да седна да се разпиша и за мой късмет....няма бг мама Whistling
Имам да наваксвам с четенето... с нищо не мога да се похваля, освен с проблеми Crossing Arms
Разкрасително, ами все традиционни неща Blush След час съм на почистване на лице, че са ме нападнали доста черните точки. После ще стане време да взема малчо от яслата и пак по парковете да си изразходи енергията Simple Smile
Имам нужда от шопинг терапия Heart Eyes
Хубав ден,красавици  bouquet

# 649
  • варна
Цяла сутрин ми беше криво - ей, този форум ми е като наркотик Blush

Днес най после ми пристигнаха маските - сега ще има да се клепам Crazy

Боби, Естелче - къде сте - свикнала съм винаги като вляза тука да ви чета Confused

А, нали ви бях питала за интимен гел - днес си взех този http://www.dermahelp.bg/Gyn-Phy_Toilette-intime-Uriage_200ml - впечатления Thinking

# 650
Хелоу мацки!
Как сте с новите попълнения?Чета ви от 100 години, та викам е редно да се представя и кротичко да се приобщя към сговорната ви дружинка  Laughing
Накратко за мен: Мързелива по душа, красива и прекрасна по призвание и както забелязвате супер скромна.
Мама на почти 3-годишна госпожица, работеща и ...вечно забързана и така.
Стига толкова като за начало, обещавам да съм активна Wink

# 651
  • София
Здравейте милички!
 Записах си час за фризьор в понеделник,определено косата ми има нужда от освежаване,доста е пораснала и се е изтощила.ISO-то си гори и още как,преди няколко дни си погледнах на слънце краищата и събрах поглед.А не е като да не полагам грижи четири вида маски имам и си ги ползвам,представям си ако не ги ползвах какво щеше да е! Crossing Arms

mimi_82 ,не само на теб,ден не може да мине без да се разпиша  Laughing
pufpaf ,бързо да ти се оправят проблемите! Hug
 Kiss My *** ,в Бата на витрината ми се видяха хубави сандалки,но много бързах и изобщо нямах време дори да се спра.

Който иска да влезне у фейса,нека пише на някой на лични,независимо на мен или на друг от групата.Всеки може да добавя Wink

# 652
  • варна
Кatence , добре дошла Hug
Оф, ужасен ден.......................... Cry

# 653
И на мен денят ми нещо се опитваше да се влошава, ама аз му сритах миризливия задн*к обратно в килера на лошите дни.

Да се похваля, НАЙ-СЕТНЕ пуснах прахосмукачка. (брей, прозвуча все едно никога не съм пускала, а то... само от събота) Та поне "Бележка до себе си: Шматко, пусни прахосмукачка (мърло с тебе мърло)!" беше изхвърлена победоносно. Измих си HEPA-филтъра на прахосмукачката, известна още като лично превозно средство, изхвърлих боклуците от вътре, извъртях една баница на мъжа ми и всички живели доволни и щастливи, някои от мъжки пол дори отиват към дебели. hahaha

Kate, добре дошла в нашата подвижна лудница!  bouquet

mimi, недей да се косиш, надявам се да не е нищо сериозно... Дано да е нещо моментно, а не някой сериозен проблем, т.е. имам предвид да са те ядосали моментно и утре пак да се чувстваш прекрасно. + шопинг терапия!

Сутринта много се вкиснах след половин час висене да ми се отвори форума. Явно преди 8 стоплям бавно, че форума може да е паднал. Ама иначе упорито си цъках. Laughing Сега ще си почивам, че утре отиваме на село и ще лежа 2 дни. На акъла ли ви е колко ми е зле, ама все някой трябва да я свърши и тая тежка работа. Само да не забравя да си приготвя фотоапарата, че просто ще се пукна от яд. Тая вечер пак съм без бира! - забравих пак да си купя от магазина, като пазарувах. Голяма съм шматка.

На вас, прекрасни богини на мързела, пожелавам лека вечер и хубави емоции през уикенда, както и ползотворна почивка! Аз после ще разказвам правих ли баница сабахлен, както се казва у техно село. Laughing

# 654
  • при моите деца .....
Добър вечер!
Не че имам нещо за споделяне, но не мога да пропусна да не се разпиша.....
Vanilla Nights, искрено ме забавлява стилът ти на писане. Фен съм ти. Ако се получи баницата, пиши на лични- офиса на Еконт ми е близко - да изпратиш Laughing
Мими, дано това да е последния лош ден и да се похвалиш с нещо хубаво, а може и с множество хубави неща! Не си трови нервите за преходни неща и мъже....  Hug
*Bubble*, и аз мисля да си запиша час за фризьор за понеделник, късата коса се поддържа трудно....
дано успея да си запиша, че покрай абитуриентските истерии....
pufpaf, пожелавам ти скоро да се похвалиш с шопингтерапия.
Кatence, добре дошла.... по краткото представяне си на точното място.
Да се отчета - ходене пеша, млечно-плодов ден.... това освен необходимия минимум  Mr. Green
Лека вечер!
Наздраве от мен с чаша вода!

# 655
Добра вечер, добро утро  Laughing Тъкмо лягам   Blush Съвсем спонтанно и непланувано излязохме с ММ и приятелка, седнахме да хапнем и да пийнем и не усетихме кога мина времето, страхотно си изкарахме вечерта и направихме планове за суши, барбекю и дискотека и това за близките 5-6 дена  Crazy
Катенце, привет, добре дошла   bouquet
Мими, пуфпаф, от днес никакви проблеми повече! Казах!  Sunglasses
Бабълче, Боби, също съм за подстригване ! И аз осравих малко пресата да се почива, ама сешоара не мога, просто няма шанс без него да придобия приличен вид, за съжаление...
И аз имам нужда от шопинг  Flutter
Ванила, що пък лудница? Я кО сиЙ убоу тукинка  Heart Eyes  Mr. Green
Мога да се отчета АНТИразкрасително с няколко цИклични пъпки, цикъла още го чакам  Rolling Eyes
Ох, заспивам, айде стига съм цъкала, че след няколко часа съм на работа  Whistling
До после  Wink

# 656
  • при моите деца .....
Привет, красавици!

Събудих се в 6  Shocked
Това в почивен ден, а планувах да поспя до 7 - 7.30....
Със сутрешния тоалет си почистих лицето с триците на Христина - отново да ги похваля.
Пуснала съм перална, измих останалите съдове, сега си правя вана на крачетата.
Ще простирам по-късно, ще сготвя набързо и ще излизаме с Марти.
Кисче, натоварена програма, но звучи добре!
Пожелавам ви приятен ден, отлично настроение, усмивки и радост за всички!
Подарете си релаксиращи и позитивни моменти, много радостни и красиви мигове, много любов и романтика!

На работещите красавици - доходна работа!

Нещо, което ми хареса:
"ஜ♥ஜ~Bсяко нещо, което ни се случва,идва за да научим даден урок! То ни се случва, за да ни разтърси из основи и да ни накара да променим мисленето си, отношението и реакциите си към света, да променим живота си и да поемем отговорност за него, да си отворим очите за нови, немислими досега варианти!~"

# 657
Добро утро и от мен - Боби, мерси за кафенцето. Сипах си от него и сега съм с вас.
Да се похваля - моята щерка снощи за първи път спа у баба си и ние с таткото бяхме младоженци Sunglasses
Излязохме, хапнахме,пихме биричка,после вкъщи филмечета, ала-бала. Малко ми е гузно,ама супер си починах.След малко ще търча да я взимам и ще обикаляме детските площадки.
Разкрасително - душ, лосион за тяло и кремчета на лицето. Прекрасните by default нямат нужда от повече Grinning

# 658
  • София
 Добро утро и от мен!Аз пак се надигнах рано по навик  Tired
Лек и успешен ден на всички пожелавам.Аз вчера си направих маска на косата и обмазах тялото с масла,днес ще видим докъде ще го докарам с разкрасяването.

Кatence ,хубаво сте си прекарали Flutter .Предполагам че и на малката й е било добре при баба,повечето деца много обичат да гостуват на бабите си.

Kiss My *** ,вие страхотни планове си правите,браво!Да кажеш после харесало ли ти е сушито.

# 659
Добро утро и от мен  Grinning

Боби, добре че си ти с кафето, защото и аз като теб, снощи си легнах супер изморена с мисълта как ще се наспя, но... в 6.30 бях така  Shocked и в крайна сметка се вдигнах от леглото. Написаното от теб накрая е много вярно. Аз скоро минах през нещо, което ме разтърси много силно, накара ме да си променя светогледа из основи, минах трудно през него, но сега съм щастлива, че съм имала възможността да вляза в тази "случка" и да изляза от нея като един по-зрял и мъдър човек, който е научил много вследствие на това  Simple Smile

Сега пия второ кафенце   food010 с чаша ледено мляко от хладилника.

Да се отчета за вчера по темата - малко домашен фитнес, след това се намазах с маската с нийм, после влязох в банята, изкъпах се, сложих си Лоерал Интензив на косата, ексфолирах тялото и измих банята, докато чаках да подейства, след това се епилирах и се лакирах в бонбонено розово.

Вчера следобяд ходих на интервю за работа. Бях решила да търся от есента, защото няма кой да гледа децата през лятото, но това е много, много, ама наистина много желана от мен работа, в изключително голяма и всепризната международна фирма и ако случайно ме одобрят, съм готова да заделям през летните месеци пари за бавачка, но имам много голямо желание да работя там. Силно се надявам да са ме харесали  Praynig

И аз като Бабълчето изпуших предсесийно. Напоследък ми дават много преводи и нямам почти никакво време за учене. А имам да пиша още три курсови работи и да уча за 4 изпита. Изобщо не знам как ще се справя, но не губя надежда  Simple Smile

За любителите на Ариана Радлер, както и на другите "лимонеи" бири, искам да споделя, че мъж ми е видял как се правят в Германия и сега я твори сам вкъщи - сипваш бира, сипваш Спрайт и изцеждаш сока на лимон вътре. Става в пъти по-хубава и свежа от купешките бири.

Ванилке, и аз като теб ръчках тъпо и упорито с мишката, само и само да се пъхна във форума и хич и не се усетих, че проблемът не в мен, а в "мамата"  Laughing

Bubble, беше ме питала за Гърция, но забравих да ти отговоря в предния пост. Селището, в което бяхме, се казва St. George, а хотелът - Golden Sands. Нощувката през лятото за двойна стая е 90 евро (с туристическа агенция е по-малко). Най-хубавият комплекс там се казва Aquis Resort. На брега на морето е, има си аквапарк и изглежда супер. Но ако решите да ходите на Корфу, най-добре е да отседнете в столицата (Керкира), защото там има много за гледане и различни забавления.

Катенце,  welcome и от мен. А липсата ти на скромност може само да ме радва, защото най-много се кефя на мацки, които си знаят цената и не се притесняват да го показват  Hug

Общи условия

Активация на акаунт