Мързеливи красавици - 23

• 37 168
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
Добро утро!!!

Едвам гледам,ама викам да ви надникна  Hug

Снощи бяхме на РД до .....не помня,по някое време днес се прибрахме CrazyСега ще стягам дребните за детски РД,а утре съм на погача CrazyКога казвате бяха почивните дни?!
За капак МЦ пристига ,та съвсем нямам сили. Tired

Разкрасително,успях да се изкъпя и оочистя растителноста,сложих глинената  Хималайска маска и ....стига толкова,че ще стана безмерно красива Mr. Green

Добре дошли на всички нови мързеланки Hug

Усмихнат и слънчев ден,красавици Heart Eyes

Последна редакция: сб, 11 май 2013, 17:58 от ***Ади***

# 661
  • при моите деца .....
Поли, стискам палци за работата!  Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Чакам да се допече яденето и се приготвяме за излизане.

# 662
  • Велико Търново
Добро утро и от мен Hug И аз съм от ранобудните-в 7ч.по навик се събудих,направих си кафенце,пуснах пералня и ви чета,докато стане време да ходим със София на детски рожден ден Simple Smile После трябва да й търся бяло боди,тъй като има участие в един спектакъл другата седмица Simple Smile
polito_87,стискам палци да получиш желаната работа Praynig Hug Ще пробвам задължително рецептата за лимонената бира-много ми е разхлаждаща през лятото,и не ме успива така,както обикновената Wink
Kiss My ***,ама наистина страхотно сте си прекарали с твоята дружка Wink и  аз имам нужда от подобна среща,но най-добрата ми приятелка не живее в Търново Confused като се видим обаче,наваксваме пропуснатото Wink
Катенце,добре дошла и от мен  bouquet и аз в началото имах угризения като оставях малката при бабите,но после разбрах,че и на нея й харесва,и се научих да разпускам докато не е у дома Wink
Оставям ви,момичета,отивам да глася тоалета на младата госпо'ица Wink
Хубав ден и много усмивки  bouquet

# 663
  • варна
Добро утро и от мене Hug
Днес смятам да си почивам и да се поглезя малко - маска на лицето, еластайзер на косата Crazy
Искам да пиша на всяка една от вас, ама много ме мързи Crazy
Прекрасен и изпълнен с много положителни емоции съботен ден Hug

# 664
Брутру!

Аз да се запиша, че все едно отивам в Пакистан, не на село. Grinning Изпушихме кафето и изпихме цигарите, положението е 6 точки. Фотоапаратът е в багажа. Доволна съм.

Бабълчето ме добави във ФБ и хич не знам коя коя е. Joy Само за Вилли се досетих, защото си е сложила снимка на бузанчо. Много сладък! Heart Eyes

Аз съм решила да експериментирам сега на село, мисля да си направя някакви народни маски за лице и коса, да видим дъртата Пиночет какво има скрито в ръкава, тя много ги знае. На мен сутринта МЦ ми дойде и лицето ми се поизчисти, така че вече не приличам на Гаргамел.

Прекрасен ден на всички!

# 665
  • GYM
Добро съботно утро!
Днес поспахме малко повече, доволна съм.
Снощи бях с детето на едно събиране, хапнахме, пийнахме, после на връщане изядохме по един огроомен сладолед, въобще перфектната вечер по женски Heart Eyes
Напоследък нямам с какво да се похваля, с изключение на йогата, която започнах пак, много добре се чувствам Heart Eyes Вчера се подстригах малко, че доста ми беше попораснала косицата, реших, че ще я нося къса.
Ванила, като влезеш в групата във ФБ, отгоре има файлове - там сме писали кой кой е Crazy
Хубав уикенд от мен, ще дописвам по-късно Hug

# 666
 Party

Снимки на тоя комп не знам как.

Бирата и отварата от коприва ми слепват косата и няма ресане.

Аз няма да гласувам. Всичките са ми еднакво противни.

Пуфпаф, направи, моля те, видими картинките в подписа ти.  Simple Smile Отвори нов прозорец за писане, сложи адресите на картинките в него; Маркирай първата, натисни - над полето за пост на втория ред втората картинка. После направи същото и с втората картинка. Сложи ги в подписа ти и готово!  Grinning

Боби, Естелче - къде сте - свикнала съм винаги като вляза тука да ви чета Confused
Вчера си веях д-то на пазар, на гости и после готвих - пилешка супа, зелена салата и кекс.  ooooh!

Цяла сутрин ми беше криво - ей, този форум ми е като наркотик Blush
И аз така мислех. След дългата ми принудителна отпуска се оказа че не ми е толкова нужен. Имах около 200 теми за четене, маркирах ги Прочетени, в нови теми не се записвам /почти де/. Та мога и без форум.  Grinning

Катенце, добре дошла!  welcome

ИлияноооУ, удари го на живот и ти. Ще чакаме лентичка!  Mr. Green Twisted Evil

И аз плача за подстрижка, ама ...  Crossing Arms Даже не помня кога за последно ходих.  Confused

Ааа, Боби, станала си по-рано от мен. Събудих се в 6,30, а легнах към 12. И така е вече трети ден. А сънищата -  ooooh! Tired Като се наспя достатъчно, сънувам и се будя. Напоследък са едни шантави и плашещи сънища. Психиката ми пак почва да сдава багажа.  Tired

Нещо, което ми хареса:
"ஜ♥ஜ~Bсяко нещо, което ни се случва,идва за да научим даден урок! То ни се случва, за да ни разтърси из основи и да ни накара да променим мисленето си, отношението и реакциите си към света, да променим живота си и да поемем отговорност за него, да си отворим очите за нови, немислими досега варианти!~"
Цитирам го отново, защото ми харесва и е много вярно.

Полито, стискаме палци да те вземат!  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

Последна редакция: сб, 11 май 2013, 18:24 от Естел

# 667
Vanilla Nights  Hug В групата има списък кой кой е, така ще се ориентираш.

С дребния и днес бяхме на гимнастика и сега и двамата сме  Tired ... Ще го катурвам да спи ей сега и после ще изчистя из къщи, че чакам гости на кафе  Heart Eyes
Разкрасително - снощи си направих маската с йогурт, баня, маска за коса, лосион за тяло с аромат на праскова   Heart Eyes, пък днес е желателно да оправя веждите.
 Hug

# 668
Искам да ви попитам за съвет- купих си тези два продукта на Биодерма : http://www.gophoto.it/view.php?i=http://static1.framar.bg/produc … toderm-max-50.jpg и  http://www.gophoto.it/view.php?i=http://static1.framar.bg/produc … ma-sebium-mat.jpg (само че матиращият флуид,който аз взех е безцветен).Въпросът ми е в каква последователност да ги използвам( кое да е първо? ) ?

# 669
  • варна
Добър вечер Hug Днес много слаба активност в темичката Cry Направих си еластайзер на косата, маска на лицето с аспирин, ама е много силна и не смятам скоро да повторя, оскубах си веждите и сега ще погледам тв с чаша бяло винце Laughing

# 670
И аз съм тук,

Бях на изпит. Беше за 11ч., а преподавателят дойде в 14ч. Голямо чакане. Дано поне да го взема, че не ми се ходи на поправка.

Разкрасителното беше разходка до ДМ, купих си душ-гел с пилинг частички и едно хвалено мляко за коса с кайсия, измиващия лосион на Билка с краставица и пъпеш и един лак май на Габрини.

Сега и аз си наливам чаша вино и на ТВ.

Последна редакция: сб, 11 май 2013, 21:18 от kaly*

# 671
  • варна
kaly* , да кажеш за изпита после - Наздраве Hug

# 672
  • София
Хоп и аз в темата,за днес с нищо разкрасително не мога да се разпиша.Купих си един лек ексфолиант и си ексфолирах лицето,сега през топлия сезон захвърлям по-грубите.

Скрит текст:
Ей тия партии големи мизерии си правят,според мен всичко с този скандал е нагласено с цел манипулация .... но това си е лично мое мнение.

mimi_82,доволна ли си от Еластисайзера?Все се каня да мина през магазина на рибата за една доза.
kaly* ,стискам палци да си го взела успешно!
nety.m ,хубави са им продуктите на Биодерма,дано останеш доволна!
polito_87,стискам палци за работата!
 Радлера на Ариана пък е единствената бира,която пия,харесва ми,но не съм се сещала вкъщи да си забърквам  Laughing

# 673
  • варна
*Bubble*, да много съм доволна - ползвам го непрекъснато - пробвай няма да съжаляваш Hug
Скрит текст:
Да, бе с тези избори - направо ужас Whistling

# 674
Дравейти  Hug
Днес бях на бачкане, после по магазините- купих си като зеления панталон, ама бял  Mr. Green и динята на Есси  Heart Eyes После се видях с приятелка и се наплюскахме като добри прасенца, грух!
Естел, никви ленти да'н чувам  Naughty Сутринта ми дойде  Tired а дано се спрат пъпките, в понеделник ще запиша час за почистване към края на седмицата .
Кали, хайде дано с висока оценка го вземеш изпита  Peace
Много ми се спи, утре ще пиша!
Лека нощ !  Hug

Общи условия

Активация на акаунт