Мързеливи красавици - 23

• 37 167
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
  • при моите деца .....
Добро утро!!!

Вчера имах натоварен от излизания ден....
Прибрах се към 22... Не спах добре, сега съм уморена....
Изпивам кафето и мисля да пусна епилатора.....
Запазих си час за фризьор за вторник, в понеделник нямаше свободен.
Ще си запазя за козметик пък в понеделник.
И ще отида до личния лекар за направления. Да си направя изследвания.
Хубав неделен ден!

Неделно утро. Сладка тишина.
Кафе в леглото и блажена леност.
Промъква се искрица светлина
страхливо през пердетата дантелени.
Блести в очите. Топла и добра.
Ухае теменужено постелята.
Намига от стената календар,
белязан от червеното в неделята.
А тя... изтича. Сякаш е сълза.
Изплъзва се смутено между пръстите.
Закуската. Разходката. Пазар.
И мигове, невероятно къси.
Почивка. Телевизия. И смях.
Отвън врабченце с вятъра споделя.
Опитах да го хвана. Не успях.
Отиде си и то като неделята.

# 676
Разписвам се с 10 часа разкрасителен сън.  Crazy Пък дребното още спи, явно много му е била натоварена седмицата на миличкото.  Heart Eyes
Сега ще ви изчета с кафето и подхващам кухнята, трябва да сготвя доста неща, че през седмицата не ми остава време.

Боби, чудно стихче  Heart Eyes, хубава неделя и от мен!  Hug

# 677
Добро утро, Боби  Hug
Ще сляза до долу да си взема кафе, че вкъщи нямам .
Надявам се изследванията да са перфектни  Praynig
Стихотворението е страхотно  Flutter
И аз планувам за днес епилатор, разни маски и лак с Динята  Crazy
Надавям се по някое време да отидем и да гласуваме.
Боли ме корема, дали да не пропусна упражненията днес  Rolling Eyes
Хайде спокойна и слънчева неделя ви желая   bouquet

# 678
  • варна
Добро утро и от мене Hug Днес сутринта се събудих с мисълта, че трябва да пусна епилатора - влизам тука и като прочетох, че и вие това ще правите ми стана много смешно Crazy
Скрит текст:
Иска ми се да отида да гласувам, ама честно чудя се има ли смисъл Whistling

# 679
  • Велико Търново
Добро утро и от мен Hug Благодаря ти ,Боби,за чудесната закуска и прекрасния стих Hug записвам си ги в отделен файл Flutter
Кали,успех с изпита Peace Какъв душ-пилинг си взе от ДМ? Аз имам един с индийски чай на Балеа-много съм доволна Peace
Ванила,голям си образ Hug да пишеш после как прекарахте на село Wink
И аз съм пред цикъл,тегаво ми е на стомаха,пъпчасала съм Confused,но ми предстои неделно чистене,гласуване,готвене и т.н. Планирам и в късния следобед да покараме колело с детето Wink
Хубав и спорен ден на всички  bouquet

# 680
Мими, има смисъл! ММ вчера като го питах нали ще ходим да гласуваме и той така вика  ooooh! ако всички така се чудят, онея дето им плащат да гласуват и им диктуват ще решат вместо нас  Naughty
Моя дребния нали е при нашите, ММ отиде на работа и аз от един час само ставам и лягам пак, гледам ТВ, слушам музика  Mr. Green
Бисквитка, тези дне пих бирена мая, защото усетих как тръгнаха да ми излизат от много дълбоко гадни и болезнени пъпки- е, успях да ги спра, мисля че маята помогна, опитай ако искаш Wink
Ванила  Mr. Green  Hug  Heart Eyes

# 681
  • варна
Съгласна съм за бирената мая - помага, но имайте в предвид, че помага и в качването на килца Blush
Kiss My, ще отида Hug

# 682
Съгласна съм за бирената мая - помага, но имайте в предвид, че помага и в качването на килца Blush
Kiss My, ще отида Hug
Peace
Хареса ли ти маската на Фрийман?
Аз взех да огладнявам , та ще ми се наложи да се надигна от леглото. Мисля докато не е станало жега да мина през солариума  Blush Аз хванах малко тен от градината на село, ама искам още малко, ме крАците ми са кат' сир'нИ  Laughing

# 683
  • Пловдив
Здравей, момичета!
За съжаление нямам много време да се разписвам, но поне се старая да ви чета.
Може ли да ми препоръчате хубав заздравител за нокти?  Напоследък много ми се белят и са ужасни. Тъкмо си накупих лакове и не мога да ги ползвам. Плочката ми е много малка и като са къси, не ми харесват лакирани.

# 684
Еееее, най-после успях да ви прочета и да се вредя за форума  Mr. Green
Първо ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ

За гласуването - задължително мисля да гласувам, още не съм решила за кого, но съм убедена, че трябва!

Добре дошли на новите момичета   bouquet

Естел гояма си сладурана  Heart Eyes  bouquet радвам се, че се завърна. За борба с марвките аз позлвам BROS прах против мравки - много е ефикасен, миналата година имахме проблем с тях, и тази година като се затопли пак дойдоха. Намираш къде е пътечката им поръсваш обилно и за 2 часа исчезват. Аз лично го оствам доста след това да си стои макар, че няма мравки, само не знам дали е безепасно за котки, питай в магазина  Peace

Видях в предните постове страхотни яйчица за Великден  Heart Eyes - моите тази година не бяха от най-красивите, но нали съм шматка - първо ги боядисах и после прочетах опътването на боята, че трябволо да се разтвори с алкогол  ooooh! Mr. Green

mimi_82  Hug Hug Hug много ми става мъчно, когато си тъжна... от сърце ти желая да настъпят по-добри дни при теб  Hug аз съм добър слушател - та ако ти се говори винаги съм на срещата  Hug Честито за новите покупки - със здраве да си ги ползавш, между другото хумата си стой в шкафа и от време на време почуква на вратчката и вика - Ай, какво става, Мимето казали каза ли какво да ме правиш  Mr. Green Аз интимен гхел не ползвам - всички ми миришат на джибри  Mr. Green и нещо не ми действат добре, но съм ги заминила с бебешки сапун Peace
Излезе ли резултата от цитонамаската  Praynig

polito_87 Страхотен разказ за Гъция, радвам се, че сте си починали и сте си изкарали добре  HugТи какво реши за споруванете  -фитнес, танци.. какво казват леарите. Стискам ти палци за работата и изпитите  Praynig сигурна съм, че ще се справиш  Praynig Hug

Пмомичета, как са дечицата със шарка - пожелавам ви бързо да се оправят  Praynig

Много ме нерви компа и няма да пиша повече за днес, утре от работа ще допиша.  Много прегрътки и хубав ден на всички  Hug  bouquet

# 685
  • Варна
Привет милички  Hug

От няколко дни ви чета ,но не ми се пише ....Баба я вкараха в болница и се притеснявам за нея ,едно ми е никакво такова а и чакам МЦ и само на рев ме избива.Днес се надявам да ни пуснат да я видим ще я местят в друго отделение  Praynig

По темата поръчах си ремуувър за сваляне на цвета от рибката ,някои ползвал ли е нещо подобно мисля че ще  стана като петниста хиена в главата  Laughing
Опапчасала съм и съм нелакиранааа ,след малко ще се приведа в вид че съм на рожден ден на малката ми братовчедка става на цели 4 години и и купих едно огромно бебе  Laughing Напоследък само тя ме кара да се усмихвам ... ех  Hug  На вас желая хубава почивна неделя,целувки  Hug Heart Eyes

# 686
Здравейте!
Днес съм от много ранобудните. Упражненията, душчето, кафето. Покрай къпането пак цялата баня стана в кафе, но....наистина опитах да изчистя качествено след това.  Laughing После с епилатора се заигравах, а лосиона за тяло на Sepfora как успокояваа  Heart Eyes Мацнах автобронзант - много съм доволна, а и не се налага да си надмогвам ината, че на солариум няма да отида, не искам да си съсипвам кожата  Tired Оправих и веждите, но за маникюра и педикюра ме домързя  Blush Утре задължително ще трябва да ги опаткам и тях, че във вторник ми е изпращането, та исках да се излъскам отвсякъде колкото мога  Laughing
Имам сериозно чудене относно грима ми за тогава  newsm78 Иска ми се нещо съвсем семпло или поне да изглежда такова. Спряла съм се на плътна очна линия (и все пак не много дебела), във вътрешния край на окото бяло, а свивката на клепача да подчертая с  кафяво със съвсем лек син брoкат (синя ми е роклята). При косата също мисля да заложа на нещо класическо, така: http://images5.fanpop.com/image/photos/25400000/Aria-Season-1-HQ … 24168-375-500.jpg , нооо това са плановете сега, кой знае какво може да ми прищрака  Stop Отворена съм към всякакви предложения  Blush

# 687
Здравейте на всички!

Искам и аз тук, ако може  Embarassed
Кой знае каква красавица не съм, ама много ме мързи, факт  Mr. Green Чак се чудя, как сколасах и маникюр и педикюр да си направя, че и към Сердика да се отправя след малко. Голяма загуба на време ми се струва тоя шопинг напоследък, обикалям, обикалям и накрая пак само козметика влача вкъщи. А уж за обувки съм излязла...

Приятен неделен ден от мен!

# 688
Деси, стискам палчета за бабчето  Praynig Да се оправя бързо и да си я приберете от болницата !
Аз ходих на Колариум+ Солариум, хапмах миш маш и един сладолед, сега ще забъркам един кекс с ябълки и един лимонов сладкиш с боровинки и хващам епилатора  ooooh!
Добре дошли на новите мързеланки   bouquet

# 689
  • варна
Kiss My *** , още не съм я пробвала маската Embarassed
avenrech , ще ти се карам за хумата Hug

Как мислите кога се появяват повече подкожни косъмчета при кола маската или с епилатора Thinking

Общи условия

Активация на акаунт