Евтините неща, от които сме доволни - 17

• 83 921
  • 724
  •   1
Отговори
# 480
Цитат
М/у другото, нали в момента Palette са намалени или бъркам?

вчера в елитис (пловдив) палете-то бяха между 3.50 и 4.50лв, в зависимост коя серия е

# 481
  • София
Цитат
М/у другото, нали в момента Palette са намалени или бъркам?

вчера в елитис (пловдив) палете-то бяха между 3.50 и 4.50лв, в зависимост коя серия е
На мен тази боя ми гори скалпа. След боядисване ме сърби главата, та знае ли се.

# 482
аз ги избягвам, много драстична боя е, съсипва ми косата

# 483
  • Стара Загора
В момента в DM Palette color creme е на цена 3.99лв.
Ходих преди 2 дена да си взема един определен цвят, но на кутията изглеждаше много тъмен - на косата на жената и отзад, а съм си взимала преди от нея и определено имаше разлика. Но надали са променили цвета.

# 484
  • София
Само един път си купх Палете ии няма да повторя! Силна, "изгаря"/съсипва косъма,....при мен се оказа и нетрайна. Sad

# 485
Сега се зачудих във всички елитиси едни и същи ли са цените или във всеки град, всеки магазин за него си решава. Иначе вчера мернах кремовете на Арома (доста обсъжданите в тема 14) по-евтини отколкото в Кауфланд. Иначе един път ползвах боя на палете и не съм си усещала косата толкова изтощена колкото с арома например, и все пак повторих аромата, щото прави много хубав и траен цвят (наситено червено ползвах) и ся да се чудя как по бързо да ми израсте косата  Laughing че да режа малко по малко чрвеното. Радвам се, че прочетох добри отзиви за гарниер колор сенсейшън, щото аз първо купувам и после питам  Joy

# 486
  • София
И Арома е силна боя. От нея много пада косата, но пък цветовете са винаги наситени и по-трайни.
Едното за сметка на другото! Simple Smile

Днес си купх  ММ биюти, с амоняк, защото е по-траен цвета.

# 487
  • Варна
И аз съм недоволна от Палете, бях писала преди, че дълго време косата зверски ми падаше.  Sick

# 488
Благодаря ви, момичета - няма да купувам Палете тогава, защото и без това косата ми е слабичка - а знаете ли от по-евтините бои къде има разнообразие на лилави нюанси, защото на Color Sensation съм в момента с тази - http://ezakupy.tesco.pl/assets/PL/748/3600541136748/ShotType1_328x328.jpg , но те друго лилаво май нямат. Искам наситено нечервеникаво лилаво - т.е. виолетово, п`o към синьо-лилаво. Благодаря ви предварително!  bouquet

# 489
Днес си купх  ММ биюти, с амоняк, защото е по-траен цвета.
Ама съсипва повече косата Mr. Green Майтап си правя, аз нали си взех без амоняк /защото не разбрах, че има 2 вида/ Та, каква е цената? Безамонячната я купих за 3.15лв и покри бели косми

# 490
  • София
ММ Биюти с амоняк я купих за 2.90лв. В Кауфланд тази седмица беше с цена: 2.99лв.

# 491
Значи с амоняк е по-евтината. В Метро ще е на промоция др. седмица
Рол он против изпотяване на Ревлон къде се предлага, освен в Кауфланд?

# 492
  • София
Значи с амоняк е по-евтината. В Метро ще е на промоция др. седмица
Рол он против изпотяване на Ревлон къде се предлага, освен в Кауфланд?

Не знам къде на друго място се предлага рол он, но днес в Кауфланд го нямаше. Аз съм доволна от него и исках да си купя още един, но..........сори. Sad
Сигурно ще заредят пак. Simple Smile

ММБиюти  на каква цена ще е в Метро?

# 493
  • София
Ако говорите за рол-он Мичъм, ако не се лъжа го мернах в Елитис. Simple Smile

# 494
  • София
Ако говорите за рол-он Мичъм, ако не се лъжа го мернах в Елитис. Simple Smile

Да, за него говорим. Simple Smile
В кой Елитис - на Орион или в Халите?

Общи условия

Активация на акаунт