Евтините неща, от които сме доволни - 17

• 83 324
  • 724
  •   1
Отговори
# 555
  • Sofia
Здравейте, момичета.
Наскоро набарах темите и бях супер очарована, даже им станах фенка Grinning Почнах да чета от първата тема и вече имам доста голям списък, който скоро ще почвам да изпълнявам Simple Smile
Съжалявам, ако се повтарям, търсих чрез търсачката, но не можах да намеря в темите тук...  newsm78 Ако може да ми предложите нещо за коса, преди използване на пресата - спрей или лосион, видях в един блог за Балеа ей този продукт
Скрит текст:
ако някой го е ползвал да сподели мнението си.

И за да не е спам, препоръчвам
Скрит текст:
Взех си го на промоционална цена 3лв. Вземам си го за втори път. Много съм доволна. Сега ще си поръчам и комплекта скраб и лосион с  папая, който е нов продукт и сега е на промоционална цена 5,99 лв. за двете в 8-ма кампания.
Скрит текст:
И после ще кажа мнение.

Последна редакция: нд, 26 май 2013, 13:43 от Viliyana

# 556
Скрит текст:
Да похваля двойката сенки на Ruby Rose, ето така изглеждат:
Скрит текст:
но моите са светло розов и шоколадово кафяв цвят. Супер евтини, добри цветове и компактни. Единственото, което не харесвам, е че за да ги отворя ми трябва сериозна техника (клещи, крик) и първия път си счупих 2 нокътя  Sad . От тогава ги оставям не съвсем затворени или ги отварям с ножичка за нокти.
Другият продукт, който ми харесва, е лак на Farmasi - Nail Enamel, от тази серия:
Скрит текст:
Цветът е 031 и е пастелено лилав, най-близкия евтин вариант на Essie - Lilacism, който успях да намеря:
Скрит текст:
.
И двете неща са от Елитис в халите  Peace
Да ви попитам знаете ли за хубав тониращ балсам/маска за боядисана коса? Искам да си удължа времето между боядисванията и преди много години ползвах един на Лореал или Елсев, в една кафява туба, но от тогава не съм виждала нещо подобно по магазините  Thinking

Като се поразрових и видях този продукт на ММ бюти:
Скрит текст:
Някой има ли отзиви за него?  Praynig

# 557
Здравейте!
Много съм доволна от този измиващ гел за лице

Мирише много приятно, а кожата след него усещам свежа и мека.

# 558
Да се разпиша и аз - крем "Здраве"(около 3-4 лв.) на Арома,
душ-геловете на Арома също са евтини и хубави.

# 559
  • Варна
Тази хайлайт-пудра на Есенс има ли я по магазините?
Скрит текст:

# 560
  • София
аз да похваля крема за лице на нивеа софт и от серията им  pure & natural - лек и свеж Heart Eyes....лосионите им съ6то са супер.

# 561
Скрит текст:
Да похваля двойката сенки на Ruby Rose, ето така изглеждат:
Скрит текст:
но моите са светло розов и шоколадово кафяв цвят. Супер евтини, добри цветове и компактни. Единственото, което не харесвам, е че за да ги отворя ми трябва сериозна техника (клещи, крик) и първия път си счупих 2 нокътя  Sad . От тогава ги оставям не съвсем затворени или ги отварям с ножичка за нокти.
Другият продукт, който ми харесва, е лак на Farmasi - Nail Enamel, от тази серия:
Скрит текст:
Цветът е 031 и е пастелено лилав, най-близкия евтин вариант на Essie - Lilacism, който успях да намеря:
Скрит текст:
.
И двете неща са от Елитис в халите  Peace
Да ви попитам знаете ли за хубав тониращ балсам/маска за боядисана коса? Искам да си удължа времето между боядисванията и преди много години ползвах един на Лореал или Елсев, в една кафява туба, но от тогава не съм виждала нещо подобно по магазините  Thinking

Като се поразрових и видях този продукт на ММ бюти:
Скрит текст:
Някой има ли отзиви за него?  Praynig

Aз ползвах миналото лято Vital Blond - много, много хубав шампоан от евтините марки. Не ми стигна количеството обаче, много бързо ми свърши. Сега ми подариха ММ Бюти балсам в розовата опаковка - http://www.solvexcp.com/sites/default/files/styles/uc_product_fu … png?itok=D15XwMCP

И той е много добър, напомня ми на флуида в опаковките на боята от марката. Само че флуидът е ненадминат Heart Eyes Heart Eyes

# 562
  • Варна
Аз да кажа,че имам 4-ри лака на Farmasi-много хубави цветове,но са ужасно нетрайни!Буквално издържат един ден,направо чудна работа Rolling EyesПолзвала съм ги и с топ лак и без-все тая..

# 563
Здравейте!

Къде може да се купи този гел и за каква кожа е?

# 564
  • Sofia
Здравейте!

Веригите магазини ДМ. Иначе пише, че е за нормална и смесена кожа. И аз мисля да го пробвам. Доста го хвалят.

# 565
Здравейте!

Здравей, vela! Има го в DM (мисля, че Alverde е марка на DM, така че може да се намери само там)
За нормална и смесена кожа е, струва около 5 лв (не си спомням точно),  много е икономичен, защото е достатъчно количество колкото грахово зърно, за да измие добре лицето. Аз лично съм много доволна, ползвам го вече повече от месец Simple Smile

# 566
  • sofiq
И от мен един положителен глас за гела с водорасли Peace
http://tediata.blogspot.com/search/label/Alverde

# 567
Да добавя и аз един плюс на този гел с водорасли, аз съм с много чувствителна смесена кожа, и мн добре ми се отразява Simple Smile

# 568
  • София
Аз да кажа,че имам 4-ри лака на Farmasi-много хубави цветове,но са ужасно нетрайни!Буквално издържат един ден,направо чудна работа Rolling EyesПолзвала съм ги и с топ лак и без-все тая..

Имам лакове на Farmasi и съм много доволна. Издържат една седмица. Не винаги им слагам топ лак и пак издържат дълго. Simple Smile

# 569
  • Sofia
Имам лакове на Farmasi и съм много доволна. Издържат една седмица. Не винаги им слагам топ лак и пак издържат дълго. Simple Smile

Здравейте, ще кажете ли марката на топ лака си, ако може  Mr. Green

И за да не е спам, видях, че момичетата много хвалят маска Орзен, но някои от тях не бяха доволни, естествено на всяка коса различно действа, това не означава, че продуктът е лош, та ви препоръчвам възстановяващата маска за коса с костен мозък и плацента MIOSOTIS, струваше около 8-9лв. в козметичните магазини, 500 мл., доста икономична. Ето така изглежда:

Скрит текст:

И понеже знам, че е хубаво да откриеш двете маски, които ти действат добре и да ги сменяш, пробвах и тази на Дева за изтощена коса с маслини, струва около 2,30 - 150 мл. пишеше да се използва 2-3 пъти в седмицата, но аз по принцип ги използвам по-често и съм доволна, а Девата има хубав аромат, поне на мене ми допадаше много.

Скрит текст:

Сега и аз искам да пробвам маската на Орзен с бира.  Peace

П.П: Препоръчвам да не давате само линк с изображения, а да пишете и името на продукта и ориентировъчна цена, защото след време линковете се "счупват" и не се знае за кой продукт е ставало въпрос. Иначе, аз се връщам да чета.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт