Евтините неща, от които сме доволни - 17

• 83 922
  • 724
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Момичета някоя от вас да е взимала скоро мицеларната вода от Кауфланд Blanchette?
Преди 2-3 седмици ходих специално заради нея, но нямаше, една продавачка ми каза, че нещо с договорите се забавили и затова няма в момента, но щяло да има. Да не говорим, че по повечето магазини за козметика не са и чували за мицеларна вода и винаги ме питат "Моля?",когато попитам дали имат.За Биодерма и Авене знам, ма не ми се дават 20-30лв.. Crazy

# 571
на Лореал има, цената й е около 9 лв. - аз съм доволна от нея, не отстъпва на биодерма и е по-добра от тази от кауфланд; до преди да пробвам тези на лореал и биодерма, мислех, че кауфландската е хубава - тя си е продукт за 3 лв. и е чудесна като за 3 лв., но не повече  Peace

# 572
  • София
Ааа така ли, значи и аз като тебе си мисля че тази е мнооого хубава, тва щот не съм пробвала друга. LaughingЩе я търся тогава тази Лореалската, да видим...в ДМ дали я има newsm78?

# 573
на лореал я купих от елитис в халите  Wink

пп но нито една от трите не чисти водоустойчива спирала  Mr. Green

# 574
  • Велико Търново
Подкрепям мнението на bubanka за действието  на мицеларните води по отношение на водоустойчивите спирали,пробвах и тази на Евелин-също не се справи със задачата Wink единственото,което успява при мен е лосион от розова воза + масло от жожоба Peace

# 575

Нека да питам и тук, за по-рентабилно - дали това Маc Caliente си има двойниче от по-евтините марки? Или все още не.... Confused Много, много ми харесва! Ще се радвам на всякакви предложения (:

# 576
  • София
Значи и Евелин имат мицеларна вода....., ми тука в Тити на Красна поляна, не са чували за такова чудо, а продават и Евелин, и Лореал.... doh

calopsita Лореалите нямаха ли такова червило.. newsm78

# 577
КАРЧЕВА, де да знаех.... Ама и Лореалите ми идат скъпи за целта - искам нещо бюджетно.... то най-вероятно ще го копират, но има да се чака. Имаш ли конкретен нюанс в главата си от Лореалите, да ходя, да ги разглеждам под лупа и да сбирам парици под възглавницата, или си по-скоро изпълнена със съмнения Grinning Grinning? Blush

# 578
  • София
Ми де да знам, аз червило не ползвам и като цветове хич немога да ти кажа кви са, предполагам в нета може да ги видиш някъде.Но пък съм сигурна, че имаха такива червила бляскави наситени,щот ми хванаха окото,вече дали има точно този цвят, нямам представа.Ще взема да потърся и аз да видим.

тц, така немога да ги видя, най-добре на живо ходи ги виж.

Последна редакция: пн, 27 май 2013, 11:20 от КАРЧЕВА

# 579
  • Бургас
Момичета, препоръчайте ми тоалетно мляко за чувствителни очи? В момента съм с това
http://www.elisbg.com/products/%D1%82%D0%BE%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D1 … D0%BC%D0%B8%D0%BD
Ползвала съм и другите видове на марката, но почнаха много да ми дразнят на очите, почват да сълзят, сутрин се зачервяват и почват да ме болят  ooooh! Ползвала съм и по-скъпи но в момента съм с това. Препоръчайте ми нещо изпитано.  Praynig

# 580
И аз я търся няколко пъти мицеларната вода от Кауфланд Blanchette. Кажете някоя друга от същия ценови клас, тази на Евелин става ли?

# 581
Момичета, препоръчайте ми тоалетно мляко за чувствителни очи? ....
Ползвала съм и другите видове на марката, но почнаха много да ми дразнят на очите, почват да сълзят, сутрин се зачервяват и почват да ме болят  ooooh! Ползвала съм и по-скъпи но в момента съм с това. Препоръчайте ми нещо изпитано.  Praynig

Пробвай розова вода + няколко капки масло от жожоба. Общата сума ще е около 6лв. но от маслото ще имаш да си ползваш много дълго време.

# 582
  • sofiq
И аз я търся няколко пъти мицеларната вода от Кауфланд Blanchette. Кажете някоя друга от същия ценови клас, тази на Евелин става ли?

на щанда на Голдън роуз има от седмица мицеларна вода,на полската фирма която продават -цената е 4,50лв,но още не съм я пробвала

# 583
нещо евтино, от което съм доволна:
Wet'n'Wild Silk Finish Lipstick 26

Lemy, на Евелин водите са около 7.50 лв., но май четох лоши отзиви във форума за тях

# 584
Мерси и на двете.
Че то вместо Евелин по добре човек да си вземе Лореал значи:roll:
Не зная защо, но нещо не ми се дават много пари за мицеларна вода.

Общи условия

Активация на акаунт