Евтините неща, от които сме доволни - 17

• 83 916
  • 724
  •   1
Отговори
# 585
Мерси и на двете.
Че то вместо Евелин по добре човек да си вземе Лореал значиRolling Eyes
Не зная защо, но нещо не ми се дават много пари за мицеларна вода.

това исках да кажа, горе съм забравила да го допиша  Mr. Green

зависи и как я ползваш - може да бъде много икономичен продукт  Peace
аз с нея разгримирам очите, а от лицето обикновено свалям грима с измиващ гел

# 586
  • sofiq
аз я ползвам по същия начин като Бубанка и наистина е много икономично  Peace,а относно качество - аз по добра от розовата на Биодерма не съм намерила до сега

# 587
Аз от известно време ползвам мицеларна вода на Буржоа и определено съм доволна, при всички положения е по-добра от тази от Кауфланд, но и тя е по-скъпа от нея Simple Smile - около 9лв. Има много лек (да не кажа никакъв) аромат и не дразни очите Simple Smile

# 588
Здравейте,за първи път пиша в тази тема,но ви чета редовно.Вече имам няколко покупки,кои сполучливи кои не благодарение на вас Simple Smile)) Сега аз да похваля някои евтини неща които открих и ми харесват за парите си...От изложението в Пловдив преди 1 месец мисля,че беше си взех шампоан о балсам за коса 1литър за 4лв...и учудващо останах много доволна..ето сайта им: http://www.alba-neocolor.com/Produkti.html

И 1 руж за 1.80 също е много добър,не мога да намеря снимка на него пише:CLIANYU new attractive fashion color,произход Китай,Made in P.R.C

# 589
аз с нея разгримирам очите, а от лицето обикновено свалям грима с измиващ гел
Аз редувам измиващ крем и мицеларна вода. А за очите тоалетно мляко най-често.
Лореалската мицеларна вода сваля ли грима от очите, защото кауфландската не може при мен?

# 590
не сваля водоустойчива спирала, всичко друго 'пада'
водоустойчивата - с розова вода + жожоба
тоалетни млека спрях да използвам, защото е лотария - едно е ок, пет ми лютят, а без да купя не мога да преценя; от двуфазните купешки лосиони също съм се отказала
тоал. мляко на кауфланд е особено гадно  Wink

# 591
Аз съм доволна от двете тоалетни млека на Дева. Едното мисля беше с лайка, а другото с алое.
Скрит текст:

# 592

тоал. мляко на кауфланд е особено гадно  Wink
Съгласна. #2gunfire

# 593
Здравейте!
Много съм доволна от този измиващ гел за лице

Мирише много приятно, а кожата след него усещам свежа и мека.
Къде може да се купи този гел и за каква кожа е?

Здравей, vela! Има го в DM (мисля, че Alverde е марка на DM, така че може да се намери само там)
За нормална и смесена кожа е, струва около 5 лв (не си спомням точно),  много е икономичен, защото е достатъчно количество колкото грахово зърно, за да измие добре лицето. Аз лично съм много доволна, ползвам го вече повече от месец Simple Smile

Днес имах път към новия мол и там в DM, нямаше от този измивен гел. Взех най обикновен , без водорасли. След няколко дни ще дам отзиви.

# 594
  • Бургас
Момичета, препоръчайте ми тоалетно мляко за чувствителни очи? ....
Ползвала съм и другите видове на марката, но почнаха много да ми дразнят на очите, почват да сълзят, сутрин се зачервяват и почват да ме болят  ooooh! Ползвала съм и по-скъпи но в момента съм с това. Препоръчайте ми нещо изпитано.  Praynig

Пробвай розова вода + няколко капки масло от жожоба. Общата сума ще е около 6лв. но от маслото ще имаш да си ползваш много дълго време.

Благодаря ти, по късно ще си взема масло да пробвам  Hug

# 595
  • София
  bouquet момичета препоръчайте ми дезодорант за изпотяване...Последно ползвах на Нивеа за черно и бяло и не съм доволна

# 596
Искаш да кажеш против изпотяване предполагам Simple Smile сори, 'ма днес нещо ме удари лигата Wink

Аз също се разочаровах от тях... първите 2-3 флакона бяха ОК, но последния... Sad
Сега минах на ролките на Ейвън, парфюмна - средна хубост, за цената - екстра.

Преди това ползвах прозрачен гел на Лейди Спийд Стик и като нищо ще се върна на тях.

# 597
Включвам се за мицеларната вода на Евелин. Купих си я, защото прочетох много положителни отзиви тук, ноо .. ужасно люти на очите. Иначе наистина сваля всичко  Peace

# 598
Само да се вметна и аз за тоал.мляко на Дева с алое - страхотно е, а е лев и 70ст. Много нежничко, много Wink

# 599
Очите единствено с мокри кърпи Garnier Essentials за почистване на грим 5.20лв са 25бр и изкарвам доста време с тях.С тоалетните млека става голяма чернилка,a така всичко си остава в кърпичката. Очите са ми страшно чувствителни и с всичко друго се възпаляват.Препоръчвам ги  Hug

Общи условия

Активация на акаунт