Езиколюбителна пивница - Халваронена, сеемнайсе.

• 16 156
  • 724
  •   1
Отговори
# 525
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 Blush' з'винете. за т'ва нящо питам

# 526
 Shocked Няма никаква логична причина за този "превод". Може да са объркали редове, нямам друго обяснение.

# 527
  • София
това да не е някой учебник...

# 528
  • гр. София
Храна за размисъл (изводът в последното изречение):

Цитат
Аз например полудявам, когато видя жена под 60 години с къса къдрава коса и особено ако е наблегнала на разрошване на темето. Кое точно й е хубавото на тази прическа не разбирам. Като на овца преди стригане. Да не говорим, че ако не е мита косата, изглежда лъснала като от олио, а ако е мита - изглежда изсушена и покрита с прах. И най-често за такива жени се чува, че мъжът им кръшка

# 529
 hahaha Тази тема е многообещаваща, но устоях на изкушението да се запиша. Ще вземе да ми излезе име, че съм кифла.  Crossing Arms

# 530
  • София
О!Ме!Же! само за толкова имам сила след такъв дълбокомислен извод.

# 531
  • гр. София
Добре, че съм с дълга права коса, а не с къса и къдрава. Мъж ми шми е верен  Sunglasses
Отдъхнах си!

# 532
Въх, аз съм имала къдрави периоди...ако съм знаела каква опасност ме грози...

# 533
  • Ænima/Albuquerque
O, небеса рошеви! Мъжо ми е верен!  hahaha

# 534
  • гр. София
Фейче, ти за всеки случай го разпитай твоичкия довечера на четири очи и една точилка...  newsm29

# 535

Къдрави, Сарко, къдрави.  Mr. Green

# 536
  • гр. София
Сещам се как, май в "Страшен филм", мацката като беше във ваната си обръсна и езика след краката. Ми то.... знае ли човек кога ще го набедят за космат и после хоп, мъжът ти изневерявал и заради тая причина! Тъй става то...

# 537
  • София
Добре, че съм с дълга права коса, а не с къса и къдрава. Мъж ми шми е верен  Sunglasses
Отдъхнах си!

а, не се бях сетила, че аз съм с дълга и права коса, та няма да има от какво да се притеснявам.

# 538
А, Розе, разговори...директно точилката Laughing
Обаче темата кърти, изчетох я Joy

# 539
Аз шси мълча, че нито съм къдрава, ниото съм права, направо съм... рошава. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт