Езиколюбителна пивница - Халваронена, сеемнайсе.

• 16 128
  • 724
  •   1
Отговори
# 585
 rotfImbo Шлиссс!

# 586
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
...

Попадна ми статия на Юлиян Вучков отпреди да стане проф. Вучков. Темата е "магнетофонната младеж"... Е, няма такъв смях!

Crazy Crazy Crazy
Цитат
Нашето поколение израсна непосредствено след 9 септември — в едно време на бурен революционен подем. Тогава нямаше място за интелигентско обмисляне и колебание. Това време се наричаше всенародно настъпление срещу остатъците от старото, за да възтържествува новото — пролетарската справедливост.

що да се Абим да мислим  Joy

# 587
  • София
Добри, да! но не! Темата всъщност е "Психологията на магнетофонната младеж", а текстът е бисер след бисера. Снимах си първа страничка, където започва кратко описание на белезите, по които можем да я различим младежта...

Така сега на въпроса, по-важния такъв. Доста добър улов имам на прекрасни чуждици и пълни недоразумения.
Първо - думата имплицитно ми става любима, наред с имплицирано, имплицира и т.н. Дори не е нужно да знаете какво значи, за да я употребявате.
Освен това нАучните търсения резултират. Резултират на маса, под маса, около маса и пр.
Доста модерен е и краткият ремарк. Подозирам, че ако беше дълъг щеше да се превърне в обикновена забележка, вероятно под линия. Но тъй като е кратък си остава ремарк.

И за да финализирам информационния поток, произтичащ от стопяването на всичките ми мозъчни клетки, ще ви информирам, че в нашата реалия се появява една данна, вероятно имаща връзка с едната гаща, едната дънка и пр.

bowuu

# 588
  • в морето до колене
 smile3501 smile3532 smile3501 smile3532
Бравос, Иванова!
Хем едюкейшънъл, хем ентъртейнинг, дет сЪ вика!

Напоследък много ме веселите, девойки.  Heart Eyes

# 589
  • n/a
Мъъъ, имплицитното за къде без експлицитното?
Сам-самичко? Не мога да повярвам. А ремарките,
ах ремарките, дали ще щат под линия, когато из-
ненадващо пораснат? Дали няма да еволюират в
някоя нотация?
Докладвам. Американците се делят на консерва-
тори и демократи, а ние се делим на ... "от кой
отбор си? Левски или ЦСКА?" На този екзистен-
циален и дълбоко патриочен въпрос търсихме
отговор цяла вечер. В този смисъл детето ми ве-
че се брои за самоопределило се.
И току що убих първия за сезона комар. И сезо-
нът може да се смята за открит  Mr. Green

# 590
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
яла, яла (както казва един колега) да утепеш и нашите полкове комари. вчера се прибрахме след изключително кратка игра навън, защото комарите хващаха децата за ушите и ги изхвърляха от пясъчника  Tired

ето я магнетофонната младеж, извадката е от тук  Hug

# 591
Ване, моите съболезнования.

А ако ремаркът е мъжки, многото не трябва ли да са ремаркове? Имплициране без експлициране заникъде не е, много вярно. Ужас.  Tired За резултирането нямам сили.

Добри, това дунавските комари, дето хапят със зъби ли са?

# 592
  • София

ето я магнетофонната младеж, извадката е от тук  Hug

въх мари-майкоууууууу! Ама то и в интернет го има. Аз го четох в оригиналдъ изданието от `63-та!  #Crazy

Ама нищо не казахте за едната данна в ед. число от данни.  Crossing Arms
Вчера резултирах в смеещо се топче на пода на залата след нея, заедно с още няколко човека до мен.

# 593
Данната и тя при резултирането... Чул някой, че data е множествено.  Tired Мъка!

# 594
  • n/a
Ваня, може да сме корави,
обаче и на мен за резулти-
рането, а за данната хеп-
тен, не ми стигнаха сили-
те  Joy

# 595
  • гр. София
Доста модерен е и краткият ремарк.
На мен от краткия Ремарк най ми допада "На западния фронт нищо ново"  Laughing

Един преподавател обожаваше да употребява "амалгама" и "квинтесенция". Също и "респективно". По 7823852 пъти на лекция ги употребяваше.
Иначе, ако говорим за бисери, перлата в короната е на друг преподавател с "Тоалетни, свинарници и други сгради за отглеждане на животни".

Снощи и на мен ми бръмча първият сезонен комар. Бих си шамари. Май не го убих  Tired

# 596
  • София
Тоалетната, свинарник, животни... Нееее Simple Smile))))))

# 597
# 598
  • гр. София
Сещам се, че същият този с тоалетните изтърси и "И го търсят по джунглите - по Австрия, по Азия"  Mr. Green

# 599
  • Ænima/Albuquerque
Датът, кво?

Общи условия

Активация на акаунт