Езиколюбителна пивница - Халваронена, сеемнайсе.

• 16 116
  • 724
  •   1
Отговори
# 60
  • Ænima/Albuquerque
Член, качулка, член, смокиня, член, филтър... Кое не е ясно? hahaha

# 61
Начи като почна със сопата, ще карам наред! В събота, в 16.00 ч. на Попа и оттам ще мислим! Ай шму се не види, ся па нямало Бохеми. Така! Злате, донси ми Кинга, мола та.

# 62
Пуце, и метлата ше ти донесе Златето, ще ти отива Mr. Green

Член, качулка, член, смокиня, член, филтър... Кое не е ясно? hahaha

Аз не можах да си изясня единствено шибалката има ли си собствен член Thinking

# 63
Пуц, приготвила съм го от миналата събота още.

Това с качулката и смокинята е кла-си-ка  Joy

# 64
'Начи, Ване, разбра ли - принтираш си аватарчето, лепваш си го отпред и в събота на Попа.  Mr. Green

Качулката е прекрасна. Тълкуванието на Сарка пък съвсем ми ляга на сърцето.  Mr. Green Ник'ви членове без филтри, естествено.

Фейче, мерси за линка, ще го метна в темата, в която се възхищават на качеството на машинния превод.  Mr. Green

По дефиниция шибалката следва да е член.  Thinking Иначе е шибучица, известна още като dear little.

# 65
Че ний Ването я знаем, виждали сме я на снимка, някои и на живо.  Mr. Green Което ми напомня да се оглеждам бдително за телевизионни екипи когато ми се появи в полезрението.

# 66
Цитат
ще го метна в темата, в която се възхищават на качеството на машинния превод.
Laughing Кой се възхищава на машинния превод?! И как изобщо е възможно някой да му се възхити? И ако да речем за английския горе-долу може да е от някаква помощ, не искам да ви обяснявам какво прави с бедния испански език Cry Joy

Че ний Ването я знаем, виждали сме я на снимка, някои и на живо.  Mr. Green Което ми напомня да се оглеждам бдително за телевизионни екипи когато ми се появи в полезрението.
Ауу, да си нося тефтерче за автограф?  Също така ще се подготвя с истории, с които да клепам Злото, която предният път разбрах, че дълго ви е заблуждавала какво добро дете е била Mr. Green

# 67
Муахаха, да! Аз оттогава гледам честичко да ѝ напомням онзи компромат със злоядството, за да не вири много нос.  hahaha Ще си нося СРС, да документирам.

# 68
  • София
'Начи, Ване, разбра ли - принтираш си аватарчето, лепваш си го отпред и в събота на Попа.  Mr. Green

hahaha hahaha hahaha

Ше гледам да ви напиша нейде (най - вероятно тук или на ЛС, че нямам ФБ на телефона) дали ще сколасам за срещата на Попа.  Confused

Ай, Пуц, сигур докато не се озомбя ще ме споменава с добро  baby_neutral

Ай стига де... ако изпусна и белите на Злата като дете...  newsm45

# 69
Също така ще се подготвя с истории, с които да клепам Злото, която предният път разбрах, че дълго ви е заблуждавала какво добро дете е била Mr. Green
Вече 20 години живея с мисълта, че си ми приятелка. Добре, че е темата да ми отвори очите. Змия в пазвата съм си гледала аз.

# 70
Също така ще се подготвя с истории, с които да клепам Злото, която предният път разбрах, че дълго ви е заблуждавала какво добро дете е била Mr. Green
Вече 20 години живея с мисълта, че си ми приятелка. Добре, че е темата да ми отвори очите. Змия в пазвата съм си гледала аз.

Ми тя майка ти още от случая с оная злополучна кафява риза се опита да ти отвори очите, ама ти не, та не, стискаш очи и отказваш да видиш реалността Mr. Green

# 71
Записвам: "Случката с кафявата риза"... Злате, не ритай против истината. Рано или късно излиза наяве!  Mr. Green

# 72
Цитат
ще го метна в темата, в която се възхищават на качеството на машинния превод.
Laughing Кой се възхищава на машинния превод?! И как изобщо е възможно някой да му се възхити? И ако да речем за английския горе-долу може да е от някаква помощ, не искам да ви обяснявам какво прави с бедния испански език Cry Joy

Фейче, имаше поне три теми, в едната обясняваха каква идеална работа им върши за бизнес кореспонденция, а последно се впечатлих от пост 4 и 5 в тази.  hahaha

Пуц, какво ще се мориш със СРС, направо викни теле-екипа на Ването да предава лайв.  Mr. Green

С'я к'во, тийзър трейлъри ли ще си пускаме?  Crossing Arms

П.П. Аз, като представител на езиково ощетеното поколение, да запитам - тази другарка нали следва да се пише Хрушчова? Или не?

Последна редакция: вт, 16 апр 2013, 18:09 от Nickkie

# 73
  • в сърцето на един мъж...
Хрушчова е Mr. Green

# 74
  • София
Ники, и ти ли се гласиш за събота? Леле ако те изпуснааааааа...

Общи условия

Активация на акаунт