е не си права сега. Обсъдили сме всички герои включително и Джан. Пък за него се изписаха 3-4 стр. в които нямаше какво да се каже освен да наредим емотиконни вериги.

, тази ВНЛ е кръг от трима! И около нея гравитират всички сюжетни линии, включително и неудачите в Текиноолу. Точно тя изкара на показ липсата на семейни ценности.
ами виж последните няколко страници от старата тема, както и първите на новата !
Аз разбирам вълнението ви от предстоящите или по- скоро - очакваните сцени, ама в един момент става не само монотонно, но и лекинко досадно ! 

ами в началото сюжетната линия беше съвсем друга, но....тайно и полека, съвсем я подмениха !
Та щем или не щем, ще гледаме докъде, аджеба, ще го докарат с ВНЛ- то !
, ами как ги виждам- или помирени, или разделени, ама по собствено желание, без намесата на ВНЛ!

Част е от решенията му, направени по собствено желание
, тази ВНЛ е кръг от трима! И около нея гравитират всички сюжетни линии, включително и неудачите в Текиноолу. Точно тя изкара на показ липсата на семейни ценности. 

за 90% от пишещите тук ВНЛ- то е приоритет във филма. За мен ВНЛ-то е падение, пропастта, заради която стигнаха до тук героите! 

Ако показваха тези погледи на Кузей към Зейнеп, щяхме да коментираме тяхната голяма любов. Ама йок.
, в този контекст много отговори видях за "сбърканите хромозоми на Въшльото"- това ми се заби в съзнанието просто, извинете. Всъщност повечето, а и ти, виждате любовта с очите на Кузей, не с разума! Не мисля, че се обича само със сърце, не може и без няколко капчици мозък, нали? А и мисля, че любовта на която и да е дама- Х, У или Z, би "пречистила" Кузей, ама видяхме и какъв е неговия доброзорлемски избор!
Препоръчани теми