Подърък за сватба - пари

• 34 216
  • 258
  •   1
Отговори
# 240
Добре, че не съм вярваща, даже не съм и кръстена, веднагически спестих 300-400 лв  Joy

# 241
Точно тя е ! И все пак по-добре така ,
вместо групово , както правят в "Св.Мина" !/кръщенета/
От сватбеният ти ден всичко ми допадна.
А може ли снимка на букета ? Благодаря !

# 242

И на булката. И аз благодаря Grinning

# 243
Трейси, като те слушам си отдъхвам, че нямахме църковен брак.

Никога не ми е хрумвало, че гостите трябва да си покрият куверта. Всеки дава колкото може. На картичките съм си поревавала после от умиление, ама аз съм си такава, ревлива Simple Smile Сантиментална съм също. Милата ми баба като ми даваше по десет лева за рожден ден, когато това вече не бяха кой знае какви пари за мен, аз си ги заделях и със същата банкнота си купувах книжка. Мил ми е жестът, а не сумата.

Изобщо както каза Трейси, ако чакате гостите дави платят сватбата, много е вероятно да си останете с пръст в уста.

Съветвам бъдещите булки по - малко сметки да правят и да се наслаждават повече на деня. А както казах вече сватба се прави според джоба. Аз кредит за сватба никога не бих теглила, както съм чувала, че правят някой хора.

# 244

Той пък беше една от най-големите издънки - разпадаше се (както се вижда и на една от снимките имаше и повехнали цветове), едва го взеха на идване, сестрата на мъжа ми забравила къде е магазина, карала като ненормална, спрели я за превишена скорост (бая), без винетка, тя почнала да им крещи истерично, почнали да вадят белезници, видеооператорът се видял в чудо, ще изпусне взимането ми (което беше без музика и разбиване на врати, ама все пак...), та извадил една служебна карта "Господари на ефира, добър ден! Снимаме репортаж!" и тия се прибрали в патрулката с "Отказваме да коментираме!"  Mr. Green Та дойдоха, ама се наложило младоженеца и кумовете да търсят букета... А като го хвърлях, едва го бях сглобила, че беше и тежък, как не убих някой, но пък и там имаше екшън - плоншове, шпагати, за да го хванат и го хванаха две, вследствие на което цветовете останаха в едната, а дръжката в другата  bowuu

Казах ли ви, че си изпуснахме и гражданското  Laughing Абе луда история беше.

Давам една и на букета, и на част от булката, ама си отрязах главата, че да не се пляскам във форума  Mr. Green

Заповядайте малко материал, обаче не ме цитирайте, за да мога да ги изтрия после, благодаря  Hug

# 245
Ще се помни тази сватба  Joy голям екшън е било

# 246
  • град-държава
Ох и аз имах едни приключения с букета и за капак мъжът ми от вълнение ли, изпочупи няколко лалета точно като влизахме за подписването...  Crazy Laughing

Трейси прекрасна!

# 247
Прекрасна рокля   bouquet

# 248
Много е хубав букета, Трейси, перипетиите само ти си ги знаеш. И ти си много хубава, и всичко е много хубаво, да сте живи и здрави!

# 249
Много е хубав букета, Трейси, перипетиите само ти си ги знаеш. И ти си много хубава, и всичко е много хубаво, да сте живи и здрави!

Hug

И главата може да крие изненади  Mr. Green #Silly Да не го забравяме  Whistling

# 250
Хихи, този номер с "Господари на ефира" е добра идея за измъкване от такива ситуации Laughing
Само, че трябва и оператор да имаш под ръка.
Много нежна рокля и украса, Трейс  Simple Smile
Радвам се, че темата се разви в такава посока, макар и да не съм я пускала аз, де.

# 251
Трейси,била си супер булка !
Разкажи за роклята ! Пазиш ли я ?
Пусни снимка и на щастливецът до теб / без глава!/ Благодаря !

# 252
Трейси, всичко ви е много хубаво. Предполагам и главата Grinning

Късметлийките с букета ожениха ли се в последствие? Laughing

# 253
За роклята.... нали споделих, че ми искаха някаква извънземна сума, естетсвено веднагически се отказах, обаче роклята си остана... РОКЛЯТА, не можех да си харесам. Кумата и шаферките искаха да ходим до Асеновград, а аз категорично отказах, защото мисля че там е ужасен кич, но толкова мрънкаха, че реших да отидем ей така. Идеята беше да пробвам рокли, да се снимаме, обаче отивайки там се сблъсках с каквото очаквах - нищо не ми харесваше, цял ден обикаляхме, не пробвах една рокля, изнервихме се и накрая решихме да пием кафе и да си тръгваме, какво ме накара да се отбия в едно последно студио не знам. Жената там шиеше по модели на известни дизайнери и нещата й бяха доста прилични. Преди това показвах снимката на оригиналната рокля, за да ми покажат нещо подобно, разбира се ми показваха съвсем различни неща, а и ме убеждаваха, че за 1000 лв. ще я направят 1 към 1. Не им вярвах. Там, в последното студио, жената беше една мила, приветлива, каза ми че можем да я ушием, че да, ще има прилика с оригинала, но въобще няма да е той. Обясни ми, че колкото и да се доближат, най-малкото платовете, с които е ушита онази рокля, и тези, с които се шие тук, са на светлинни години. И това ме накара да се замисля, реших да й се доверя, защото само тя ми каза истината, а не ми се обикаляше пак из София. И така я ушихме, за... 400 лв.  Laughing Защото нямала дантела, та затова. Кума, шаферки - скъсаха се да пробват рокли и да пращаме MMS-и  Mr. Green Но аз много си я харесах. Пазя я, при наще е, че аз нямам място. Месец по-късно я облякох още веднъж, защото имахме следсватбена фотосесия, качвах се на Витоша с рокля и 12 см. ток - катерих се хора, а слизаха от колите да ме снимат, наджапала по средата на кална поляна (валя цял май почти), в едно езеро... После си я изпрах сама вкъщи и сега е като нова, е на няколко места е леко скъсана, ама само тя си знае какво преживя  Mr. Green

Късметлийките с букета бяха голям смях - едната е българка, най-добрата приятелка на мъжа ми, сгодена за италианец, другата пък е италианка, а приятелят й е българин, пак най-добрия приятел на мъжа ми, те вече са и мои де, много са ми любими всичките. Италианците и двамата дойдоха в България  Mr. Green Нещата си отиват на където следва...

Аз жартиер не исках, но приятелите на мъжа ми настояха. Беше лудница и голяма борба за хващането, бяха се наредили и женени  Laughing Но обикновено гледам как се побутват кой да е по-назад, а сега обратно - всички казаха, и ние искаме такава сватба  Mr. Green Хвана го... отново един от най-добрите приятели на мъжа ми, който иска минимум 6 деца, горката му бъдеща жена  Crazy

Ох, а младоженеца едва го намерих сниман, за да се добие представа как беше... трудна работа.

Първата е от следсватбената фотосесия, другата е с кума ни:

...от мен толкова, че много отклоних темата, после ще трия, а някой друг няма ли да я разводни  Whistling Crossing Arms

# 254
Да пусна една тема за организиране на сватба и там да си разводняваме, колкото искаме?
Само да не ми каже някой да ходя в сватбените форуми, щото тука си ми е уютно, там никой не познавам Confused

Общи условия

Активация на акаунт