СЕДМИ клас - втори срок - 13 тема, не е фатална!

• 34 878
  • 725
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Огромно браво за дъщеричката на мамабама и успех на последното изпитание! smile3501Стискаме палци и за историчката на Лейди А. thumbsup
Издателство Персей - Цялостна подготовка по БЕЛ - автори Пламен Тотев и Миглена Севдалинова.
Издателство Просвета - Текуща подготовка по математика ВО и приемни изпити - автири Боянка Савова, Мариана Тодорова и Веселин Златилов
За помагалото на Просвета седмокласничката ми обърна внимание, че тестовете са по стария формат, който беше преди 2 г. Не че няма полза де, задачите са си задачи, просто ако някой търси задачи точно по сегашния формат, да има предвид.
Това не е така. Аз изрично подчертах, че помагалото, което купих е издадено 2013 год. МОже и да е имало старо издание,но това, което пуснах и като визия, е от 2013 год. и е по новия формат.
Много се извинявам, аз съм в грешка. Embarassed Ми така е, като дори не отварям помагалата, които купувам.  Wink Девойката ми е казала за едно друго помагало, че е по стария формат, а аз не съм разбрала за кое. Embarassed Става въпрос за помагалото на Педагог, Тестове за външно оценяване по БЕЛ и МАТ на Иван Симеонов и Весела Михайлова, то е по стария формат. Но иначе тя го намира за много добро, защото много подробно са обяснени задачите и въпросите по БЕЛ. Не само с отговори, а и какво и защо е така. Също на текстовете за преразказ има дадени направени преразкази. Peace

# 556
Браво на тези умни, амбициозни, упорити и последователни деца newsm10! Стискам палци и вярвам, че ще се справят все така успешно! 

# 557
Момичета, почерпете се, моля:

На 21.04. се роди синът ни Александър. Каката е на седмото небе. Дойде си в сряда и е почивка до след празниците. По цял ден е до него. Задачите и тезите съвсем сме ги зарязали. Не знам докъде ще я докараме.
Иначе в Регалия сме с 5.18 по БЕЛ. Каза, че преразказът я е затруднил.

# 558
Честито, mary cherry!
Да расте здрав и щастлив малкия Александър! Много радост да ви носи!
Бързо възстановяване на теб!   bouquet

# 559
Честито и от мен!

# 560
  • София
Честита рожба, mary cherry!   bouquet
Да е жив и здрав:) Всички покрай него, също:)

# 561
  • Майничка
Честито детенце, Mary cherry! Да расте здрав и щастлив Александър!  bouquet

# 562
  • Вече на светло в София
mary cherry, честито!
Да е здрав, послушен, не много ревлив малкият Александър.
Да папка и гука на воля и да порасте силен и красив мъж!
Каката вече няма да се стряска на всяко позвъняване Wink

Последна редакция: сб, 27 апр 2013, 13:37 от MAD65

# 563
  • София
Дами, преди малко реших с една седмокласничка пробния по мат от СМГ:) Колегите не си поплюват. Според мен е доста тежък (визирам 2 модул). Децата на какво мнение са?

# 564
  • София-България, Израел - където си поискам
Честита рожба, Мери Шери! Да е жив и здрав Александър!

Стиснати палци от мен на всички Peace малко им остана, вярвам,че всички ще се представят добре Peace

# 565
  • Варна
Мери Чери,честит ти син! Здравичък и силен да расте юнака!  bouquet

Нашата РС също мина онзи ден.Новото,което се различава от миналата година,че училищата-гнезда за подаване на заявленията ще са две (вместо три) за Варна- Славейков и Цар Симеон.Което предполага по-големи опашки сигурно. Simple Smile
Моя днес беше на пореден пробен по БЕЛ при учителката си.Утре е на последен пробен по мат. в МГ.И стига толкова.Последен напън учене сега почивните дни и каквото ще да става. Whistling

# 566
Честита рожба и от мен  bouquet Много здраве, щастливо и безгрижно детство му пожелавам. Да е послушен и мъдър.

# 567

На 21.04. се роди синът ни Александър.
Честито бебче!
Да ви е живо и здраво, палаво и щастливо!

Дами, преди малко реших с една седмокласничка пробния по мат от СМГ:) Колегите не си поплюват. Според мен е доста тежък (визирам 2 модул). Децата на какво мнение са?

Ако питаш за последния ПИ на 21.04., моят има 81т., но за него са все еднакви Crazy
Аз съм доволна, за разлика от БЕЛ-а Thinking

# 568
Утре има ли записани за ПИ в Междучасие по БЕЛ в 1 АЕГ?

# 569
нашите резултати от ПИ в СМГ - 5,536 БЕЛ и 85 т. Мат.
лек напредък по БЕЛ и спад по Мат. Sad
Браво!Чудесен резултат!

Общи условия

Активация на акаунт