СЕДМИ клас - втори срок - 13 тема, не е фатална!

• 34 887
  • 725
  •   1
Отговори
# 525
 Нашата родителска отмина. Освен добра реклама за ню импрес, никаква полза и два часа загубено време. Както и предполагах, благодарение на гореспоменатото издателство се оказах доста добре информирана .

# 526
Здравейте момичета,

вчера беше нашата РС, под формата на консултация с всеки учител. Аз реших да отида сутринта само при 3 учители и да избегна опашките следобед. И добре постъпих. За външнто оценяване изобщо не съм питала, няма нужда да ис вдигам кръвното.

И тук да се похваля, допуснати сме на трети и последен кръг в Англо-американското училище за пълна стипендия. Девойката е една от шестте допуснати деца!  bowuu

Скрит текст:
Изпита беше сериозен - есета, граматика, математика и работа по казус на английски. Изкарала е впечатляващи точки!

Много, ама много се гордея с нея! Стискайте ни палци на 10 май!
Дано![/b] Praynig

# 527
mamabama, винаги много се радвам, като видя подобни постове. Браво на детето, стискаме палци.

# 528
  • I want it all and I want it now.
mamabama Браво на детето   bouquet

prokibar Не се даваме  Laughing

Сега ги поръчах и аз тези два учебника  Peace

# 529
  • my own world....
Mамабама, стискаме силно! Детенце ще успее!

Хайде и аз да призова за палцестискане - утре и вдругиден - олимпиадата по история Simple Smile

# 530
mamabama, браво на детето   bouquet, стискам палци!!!

# 531
mamabama Успех на вас и най-много на  детенце!  bouquet

# 532
mamabama-браво на детето!
Стискаме палци на 10май Hug

Някой питаше по-напред за беловата и черновата на изпита.
Не могат да се объркат ,защото беловата е с печат и обикновено на хубава бяла хартия.Черновата е
без печати и на весникарска.Дават се определен брой листове,особено от беловата,но винаги може  да се поискат допълнителни-това се вписва в изпитните протоколи-кой колко листове белова ползвал.

# 533
Mamabama-още един повод да се гордеем с детенце от форума! Браво на нея, да върви все по напред и по-нагоре!

# 534
     Браво и успех нататък! Лейди А, като пристрастна по въпросите на историята - кураж и дано се паднат хубави въпроси, че не всеки момент от миналото е приятен за изпит! И географията е сега в събота и неделя - ако има представители и сред нашите деца - успех!

# 535
  • София
mamabama, Дай боже да повлечете крак и така да ни върви в темата. Вие май сте първите така полу-приети тук. Аз си мислех, че вече никъде не дават стипендии-особенно пълни. Явно сте късметлии.
Стискаме палци на 10ти май-Петък!!!

# 536
  • София
mamabama, Дай боже да повлечете крак и така да ни върви в темата. Вие май сте първите така полу-приети тук. Аз си мислех, че вече никъде не дават стипендии-особенно пълни. Явно сте късметлии.
Стискаме палци на 10ти май-Петък!!!
мисля, че в случая късметът е подпрян със сериозно количество качества на детето, труд и мечти.
Мен лично това ме вдъхновява много повече от конкретния резултат от конкурса. Стискам палци, разбира се, но не просто детето да постигне желанието си за ААУ, а да продължи да се развива със същия устрем като досега!

# 537
Благодаря на всички за добрите пожелания!

Ranick, все още не сме приети. Очаква ни последен, тежък кръг - интервю. Но за мен да бъдеш 1 от 6 деца е вече огромен успех! ААУ дава стипендия на стойност 120 000 евро за 5-те години срок на обучение.  Дай боже да ес похваля и на 15 май, този път за приемането ни!

А иначе сме приети и в АК, там ще се борим също за стипендия, в случай, че не се получи с ААУ.  
Многото мина, малкото остана!

Успех на всички деца в темата!

# 538
  • България, София
Има резултати по БЕЛ от пробния в СМГ.

# 539
  • София
Има резултати по БЕЛ от пробния в СМГ.
може ли линк  намирам само от февруари

Общи условия

Активация на акаунт