СЕДМИ клас - втори срок - 13 тема, не е фатална!

• 34 864
  • 725
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Благодаря!
Може ли линк към сайта, от който се поръчваше справочник за училищата онлайн?

Последна редакция: нд, 28 апр 2013, 11:26 от sisy

# 586
Честит имен ден на всички празнуващи! Много здраве, късмет и лъчезарно настроение Hug

И аз съм именничка и черпя:  

http://www.google.bg/search?q=%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%B4%D0%BA%D0% … =1366&bih=633

Извинявам се, но нещо не ми се получава с копирането на картинки Hug

Последна редакция: нд, 28 апр 2013, 12:12 от debora R

# 587
  • София
Дебора, ЧИД Simple Smile Да си жива и здрава, много успехи, щастие и късмет:)

# 588
Дебора, ЧИД Simple Smile Да си жива и здрава, много успехи, щастие и късмет:)

Много благодаря за пожеланията! Grinning

# 589
  • София
mary cherry, честита рожба! Да е жив и здрав малкия Александър!
Честит имен ден на всички именници в този на-красив, цветен и слънчев ден Hug

ganis, за пробния от СМГ моята каза, че най-трудната задача - 21 или 22 newsm78 на някоя от подточките нямало нито един верен отговор - по данни от г-н Симеонов.
Може ли да поясниш какво имаш предвид под кандидатстване в ПГ, за което се изисква мед.свид? Аз знам, че за ТУЕС трябва, но за друго училище не знам.

И да се похваля - снощи детенце се върна от републиканското състезние по боулдър В Казанлък с бронзов медал. Тази година конкуренцията е била сериозна. За класирането за Балканската купа е останала четвърта Simple Smile
Развиваме се не само по БЕЛ и Мат. Wink

Да видим какъв ли ще е резултата от днешния пробен по Мат. в ПЧМГ...

# 590
  • София
ПГ- всички професионални гимназии, които имат приел след 7 клас.
Прокибар, ако има възможност, ще пуснеш ли ПИ от ПЧМГ?

# 591

И да се похваля - снощи детенце се върна от републиканското състезние по боулдър В Казанлък с бронзов медал. Тази година конкуренцията е била сериозна. За класирането за Балканската купа е останала четвърта Simple Smile
Развиваме се не само по БЕЛ и Мат. Wink

Честито   bouquet

# 592
  • София
Прокибар, ако има възможност, ще пуснеш ли ПИ от ПЧМГ?
ganis, имаш го, дано се чете  Hug
щерката не успяла да реши 18-та и 24-та зад.

# 593
  • София
честито! Сега остава да кажеш що за чудо е това боулдър!

# 594
  • София
честито! Сега остава да кажеш що за чудо е това боулдър!
боулдър е дисциплина в катеренето, при която на неголяма височина се преминават много трудни пасажи без въже - "на ръба на възможностите", както се изрази дъщеря ми

https://plus.google.com/photos/118427924584722231864/albums/5871 … 196674?banner=pwa

Последна редакция: нд, 28 апр 2013, 14:54 от prokibar

# 595
  • София
 Shocked Shocked Браво, ти си майка-герой със здрави нерви! можеш ли да я гледаш като се катери така, че и без въже на места? Аз не бих, инфаркът ми е сигурен.

# 596
  • София
Shocked Shocked Браво, ти си майка-герой със здрави нерви! можеш ли да я гледаш като се катери така, че и без въже на места? Аз не бих, инфаркът ми е сигурен.
хаха, и преди 10 години другите майки ме гледаха с възмущение по детските площадки, като я оставях да се катери, където поиска... мисля, че всяко дете, оставено свободно да открие и развие възможностите на тялото си, е в по-голяма безопасност от децата, ограничавани в тази посока.

# 597
  • София
има си и вродености тук - някои деца са по-трудни откъм координация като следствие на функцията на вестибуларния апарат. Не е само до учене, за съжаление, особено ако става въпрос за височини, катерене, въртене. също както едно дете като няма слух, дори да го мъчиш да свири и пее пет години, пак ще фалшивее.

# 598
  • София
има си и вродености тук .... едно дете като няма слух, дори да го мъчиш да свири и пее пет години, пак ще фалшивее.
о, в пеенето хич не ни бива Grinning - права си за природните дарби

# 599
  • София
аааа, само като гледах снимките, и ми се разхлопа сърцето!  #Crazy Браво, щом им се удава!

Общи условия

Активация на акаунт