Остава и таткото ви, да е роден април, и този месец празниците във вашето семейство не спират

много ми е мъчно, дано да се отрегулира и спадне идните дни. С бебе на 5 дни имам по 80 мл във всяка на цедене
!!!
станал е в 7 сутринта и я заспи за 1 час, я не. Чак ей сега след къпането заспа, до към 11 ще спи. 

. Просто не пишете и.....днес малката ми повърна на фонтан сутринта, за първи път ми се случва, с баткото не съм имала такива приключения, ще трябва да прочета, за да се пообразовам по темата, следобед ще дойде педиатъра. На смесено хранене е за момента. Давам двете гърди, но след това пак си търси и отваря устата и дохранвам с 20 мл АМ, лакомийка е. Баткото не искаше да опита вода, а сестра му , е като жаба, уж само да изплакна устата, а тя не пуска....
къса ми се сърцето като я гледам как се превива от рев и се свива цялата.
Шашнах се,но предположих,че е от напъването.Звънях на педи и тя каза да промия със спирт и да сложа едно прахче.И нищо не помага.Гушкам и слагам с корема към мен,лягаме и галкам по главичката,а тя диша така учестено,а аз също плача.Плаче около 10-15 мин и после се успокоява и задремва.Преди малко пак имахме болки това забелязвам,че към 11 пак я боли.Иначе даваме Биогая и Еспумизан.Храним се с кърма и 1-2 пъти с АМ,но и преди това суче.Иначе суче от гърда,а после давам изцедено.

) Казаха ми да си правя отвари с смрадлика или някаква тетра ама викам първо да се допитам до Вас някоя прави ли подобно нещо?
.

!