Сайтове за колективно пазаруване - да обсъдим сделките, тема 34

• 53 500
  • 741
  •   1
Отговори
# 435
Нямам представа за книжките , но добре изглеждат!

Някой да има впечатления от тези тениски  http://rio.bg/oferta/2258/unikalna-3d-teniska-the-mountain-za-25 … amp;isPublic=true .Искам за дъщеря ми.Тя ги видя и направо онемя от кеф.Но струва ли си парите?Дали няма да е някой парцал? 25 лв. е все пак.

# 436
Здравейте, реших да споделя с вас, че съм много доволна от кичурите в салон Меги зад Лъвов мост. Имах час за миналата седмица, момичето ми даде да си избера цветовете, които искам и тъй като ги нямаше налични ги поръча и без проблеми ми записа нов час! Вчера ме направи за два часа някъде и  резултата е супер. Тъй че, ако някой е решил да си обнови косата с кичури му препоръчвам този салон!!!  Peace

# 437
Да похваля три салона
Снежина на Неофит Рилски 1 - фризьори
New Wave Hair Style в Борово срещу пощата, от другата страна на градинката - и фризьор и маникюр
Belle в Надежда 2 - и фризьор и маникюр

Разкошни хора, много любезен персонал и чудесно обслужване и на трите места, не цепят минутата, отделят ти даже повече време от необходимото, приятелско отношение и професионално изпълнение на задълженията, без претупване и пренебрегване на ваучерни клиенти. Освен това ми направи отлично впечатление колко са гъвкави при записването на часове, да е максимално удобно за клиента. Определено ще ги посетя и без ваучер.

Да смъмря сериозно други два салона:
Impossible Beauty в Белите брези - и фризьор и маникюр. Неприятни хора с голямо самочувствие.  Претупват ваучерите, че пушек се вдига. И се наслушах на истории кой с какъв евтин ваучер бил дошъл пък с какви претенции за услугата. Коментирането на клиенти пред други клиенти винаги ме  Shocked  

Суета в Лагера - маникюр. Два пъти си записвам час и два пъти ми го отменят, даже единият път чак като отидох на място разбрах, че маникюристката я няма  Shocked Shocked Отделно от това, салончето е квартална дупка. За качеството на услугите не мога да коментирам, защото най-вероятно ваучера ми ще изгори.

Със смесени впечатления от Infinity до НДК.
Фризьорката е много готина, но за резултата от труда и мога да дам едва 5/10.

# 438
Да похваля три салона
Снежина на Неофит Рилски 1 - фризьори
New Wave Hair Style в Борово срещу пощата, от другата страна на градинката - и фризьор и маникюр
Belle в Надежда 2 - и фризьор и маникюр

Разкошни хора, много любезен персонал и чудесно обслужване и на трите места, не цепят минутата, отделят ти даже повече време от необходимото, приятелско отношение и професионално изпълнение на задълженията, без претупване и пренебрегване на ваучерни клиенти. Освен това ми направи отлично впечатление колко са гъвкави при записването на часове, да е максимално удобно за клиента. Определено ще ги посетя и без ваучер.

Точно за този салон са напускали доста ваучери и доста им се чудех. Сега вече може и да се престраша. Благодаря.   bouquet

# 439
Да ти кажа там работят няколко дами, аз съм била при две от тях и съм доволна, но само по физиономия ги знам, не мога да помогна с имена. Ако попаднеш на трета, да не ме биеш после  Wink

Страхотно впечатление ми направи единия път от 18.00 до 20.40 реди букли на главата ми  Grinning Ваучерът струваше само 9 лв  Embarassed Оставих на жената 5 лв, които едваааааааам прие, супер неохотно.

За сравнение в Мис Бюти за 30 минути ОБЩО прави почистване на лице и кола маска на интим.  Laughing Laughing Laughing Козметичката на Мис Бюти ми е като отправна точка за отвратително отношение - винаги ще сравнявам всички с нея, до края на живота си, такъв отпечатък оставя.  Wink Wink Wink Wink

# 440
  • София
Дайте линк за тази Снежина, де  Grinning

# 441
  • София
Някой ходил ли е на балеаж в Бюти Бар, Ст. град? Била съм на козметик и съм доволна, но не знам нищо за фризьорката. Или ако можете да препоръчате салон за хубав балеаж някъде...

# 442
# 443
  • София
Миналата година взех ваучер, запазихме час за пръскане. Малко преди часа се обадиха, че момчето си счупило крака и да отложим обработката. Щели да ми звъннат до 10 дни. Не се обадиха, когато ги потърсих отсякоха, че срока е изтекъл. Ако съм искала да пръскат, да си доплатя.
Зарязах ги, не се жалвах никъде.
Не знам, дано сега са по-сериозни.

# 444
Дайте линк за тази Снежина, де  Grinning
чичо Гугъл дава, ето например  Simple Smile
http://www.deals.bg/Podstrigvane-maska-i-prav-seshoar-za-850lv-o … _9544?atc=67-4-69

пускат в различни варианти. само сешоар, само прическа, боядисване и прическа и т.н.

# 445
Някой поръчвал ли е тези детски книжки http://ozo.bg/offer_10861 и струват ли си? Че ми е съмнителна тази цена, пък и безплатна доставка newsm78
Поръчвах предишния път, за мен не си струва.
За тези пари можеш да си купиш много по-хубави книжки от всяка една книжарница. Peace

Да, то има и едни други за 7 и нещо, но доставката се заплаща, а на мен ми трябват за подарък.Някак не върви да ги карам да си плащат подаръка newsm78

# 446
  • София

Аз викам една фирма, която взима 20 лева за жилище 60 квадрата без ваучер. Според мен 20-тина лева е нормалната цена.

Момичета, хартисват ми два ваучера за атракционите пред Дъ Мол. Изтичат на 31 май. Офертата е тази, която разисквахме преди около 2 седмици - за 5 лева - 4 атракциона, като придлужителят би трябвало да е безплатен, ако детето е под 9 години.

# 447
Ееее, Узи, идете, не пропускайте - много са изгодни ваучерите!!! Ние опаткахме вече 4 броя такива за последните 2 месеца  Grinning

# 448
Добра оферта за плуване за деца, дано я повторят Praynig, че на мен за м.Юли ми трябва
http://bg.kolektiva.net/sofia/13095-karta-za-pluvane-za-deca-s-uchitel.html

# 449
  • София

Със смесени впечатления от Infinity до НДК.
Фризьорката е много готина, но за резултата от труда и мога да дам едва 5/10.

Може ли малко повече информация. Точно за там мислех да купя ваучер - искам боядисване, но само на краищата, тип омбре. Дали ще се справи.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт