Сайтове за колективно пазаруване - да обсъдим сделките, тема 34

• 53 500
  • 741
  •   1
Отговори
# 450
Знам ли, сигурно ако се постарае повече, ще се справи.
При мен услугата беше прост прав сешоар, който се "накъдри" още на следващия ден. Можеше и по-добре да "изпече" косата, или да я стилизира, знам ли. Също и никакъв обем в корена не се получи, добре че вкъщи си имам преса.... Иначе не мога да кажа, че ме претупа, напротив, даже малко бавно ми се видя, та закъснях за среща /т.е. отдели си повече време за процедурата, ако решиш/.

# 451
  • София

Някой да има впечатления от тези тениски  http://rio.bg/oferta/2258/unikalna-3d-teniska-the-mountain-za-25 … amp;isPublic=true .Искам за дъщеря ми.Тя ги видя и направо онемя от кеф.Но струва ли си парите?Дали няма да е някой парцал? 25 лв. е все пак.
Блузите в сайта са пипнати на фото шоп и изобщо не изглеждат така!Нищо особено не са,въпреки че цената им в други сайтове е по-висока,та от тази гледна точка си струват.Но определено 3Д ефекта не е поразителен,като на снимките Wink Дано съм била полезна.Аз съм виждала такава блуза от Фешън дейс.

# 452
  • София
http://kiwi.bg/deal/3637-profesionalen_grim_kryolan.html

Някакви отзиви за грим от Катерина Николова?

# 453
  • София
Искушавате ме с този салон на Неофит Рилски.... само това, че трябва да се купувам аз боя малко ме притеснява Confused Хич не знам как да си подбера.

В Колектива има ваучери за Пица Рим ако някой се интересува  Simple Smile

# 454
Някой ходил ли е на балеаж в Бюти Бар, Ст. град? Била съм на козметик и съм доволна, но не знам нищо за фризьорката. Или ако можете да препоръчате салон за хубав балеаж някъде...
Аз бях там преди време, не съм доволна- точно балеаж ми правиха. Освен това матирането се доплащаше 10лв. Та уж с ваучер, то излезе...пък и резултатът не беше добър. Чела съм и добри отзиви за салона, но аз не бих отишла пак. Дори гледах, че козметичката излиза за да прави маниюр, абе не ми направи добро впечатление този салон. Дано се включи още някой, за да не излезе, че съм пристрастна.

# 455
Миналата година взех ваучер, запазихме час за пръскане. Малко преди часа се обадиха, че момчето си счупило крака и да отложим обработката. Щели да ми звъннат до 10 дни. Не се обадиха, когато ги потърсих отсякоха, че срока е изтекъл. Ако съм искала да пръскат, да си доплатя.
Зарязах ги, не се жалвах никъде.
Не знам, дано сега са по-сериозни.

Нямам впечатления от тази фирма ,но имай предвид ,че процедурата навсякъде е такава: Сега пръскат ,а след 30 дни повтарят.Тоест даваш 20лв сега ,а след месец още 40 лв.Има фирми ,които предлагат по-добра цена и без оферттите.

# 456
  • София
Знам ли, сигурно ако се постарае повече, ще се справи.
При мен услугата беше прост прав сешоар, който се "накъдри" още на следващия ден. Можеше и по-добре да "изпече" косата, или да я стилизира, знам ли. Също и никакъв обем в корена не се получи, добре че вкъщи си имам преса.... Иначе не мога да кажа, че ме претупа, напротив, даже малко бавно ми се видя, та закъснях за среща /т.е. отдели си повече време за процедурата, ако решиш/.

Благодаря за подробния отговор.   bouquet

Освен да се насоча и аз към Снежина. Ти от кого точно си доволна? Има няколко жени, доколкото разбрах.

И салонът е на Иван Рилски, не на Неофит Рилски, да не стане объркване.  Simple Smile

# 457

Някой да има впечатления от тези тениски  http://rio.bg/oferta/2258/unikalna-3d-teniska-the-mountain-za-25 … amp;isPublic=true .Искам за дъщеря ми.Тя ги видя и направо онемя от кеф.Но струва ли си парите?Дали няма да е някой парцал? 25 лв. е все пак.
Блузите в сайта са пипнати на фото шоп и изобщо не изглеждат така!Нищо особено не са,въпреки че цената им в други сайтове е по-висока,та от тази гледна точка си струват.Но определено 3Д ефекта не е поразителен,като на снимките Wink Дано съм била полезна.Аз съм виждала такава блуза от Фешън дейс.

Забелязах аз ,че на всички блузки им е намачкано лявото ръкавче.отказах се вече.Мерси много за отговора!

# 458
И салонът е на Иван Рилски, не на Неофит Рилски, да не стане объркване.  Simple Smile

Оле ужас, объркала съм  ooooh! На Иван Рилски, да. Благодаря за поправката.  Hug Както казах, не помня имената, съжалявам. Embarassed
Черна опашка висока с прав бретон втора смяна е.
Първа смяна е една по-ниска с русолява коса, начупена - при нея буклите падат по-бързо, но за други процедури не знам Wink

# 459
Здравейте момичетааа...Да ви споделя и аз впечатлението ми от салон за красота Fashion Place.
И така.....НИКОГА не ходите там на маникюри или педикюр..........Аз си взех ваучер за маникюр, педикюр и оформяне на вежди. Немога да опиша с думи колко съм недоволна, така ми накълцаха кожичките, че една седмица ме боляха пръстите на ръцете и краката, да не говорим за оформянето на ноктите  #2gunfire . Оформянето на веждите беше отново под всякаква критика, аз лично и без пари да ми предлагат повече не бих отишла. Това е офертата http://ozo.bg/map_1415 която вече е изтекла отдавна, но ако отново пуснат ваучери, МОЛЯ ВИ - НЕ СИ ГО ПРИЧИНЯВАЙТЕ.

# 460
Забравих да споделя и една добра сделка ... Взех си ваучер за солариум, за Соларно студио Савана в Банишора и останах много доволна. Много отзивчив персонал. Hug

# 461
Някой беше питал за офертата на Пест контрол за хлебарките. Преди по-малко от месец ги викнах, момчето дойде в точно определения час, пръска 30 мин - аз бях отвън заради бременността. Предупреди ме, че от 1 пръскане няма да изчезнат и ако решим след 1 месец пак да напръскаме. Каза, че ако го викнем пак цента ще е 20 лв и без ваучер- явно това си е нормалната цена. Беше пръскал доста старателно- в коридора след 4 часа имаше малки локвички и 4-5 умрели гадинки (аз очаквах много повече). Първите 3 дни хлебарка не видях , но после почнаха да се появяват тук там, може би са малко по-малко от преди. Между другото очаквах да дойде момче в гащеризон с някаква фирмена кола, но явно фирмата си е негова и работи сам, защото беше с личната си кола.

# 462
  • София
Благодаря ви за отговорите, ще търся някоя по-адекватна фирма.  newsm78

# 463
  • София
... Първите 3 дни хлебарка не видях , но после почнаха да се появяват тук там, може би са малко по-малко от преди. ...

Това е така, защото са се излюпили нови хлебарки, а тези отрови, с които пръскат, не действат на яйцата. Затова съветват хората да пръскат повторно след 2-3 седмици, за да се уморят и новоизлюпените  Peace

# 464
  • София
Момичета за тези хлубарки защо не си вземете от зоо магазините едно спрейче, което се нарича Фронтлайн. То е за бълхи и пр. Пръскаш с него и гони хлебарките. Не ги убива. Но повече не се появяват.
Аз имах такъв проблем с едни огромни и отвратителни хлебарки и ми препоръчаха това спрейче. Напръсках няколко пъти и повече не са се появявали. Явно оставя миризма която ги гони:)

Общи условия

Активация на акаунт