Бебешката количка - цяла наука за второ висше №22

• 53 691
  • 731
  •   1
Отговори
# 165
  • Бургас
Здравейте, пиша за да видя дали някой има някакво мнение за Hartan Topline S. Много ми харесва, но пък цената е ужасно висока. Тук в БГ няма от къде да се намери такава втора ръка и остава някой да ми внесе от Германия втора ръка ако реша. Какво ви е мнението като качество, издържливост и т.н. Бихте ли ми предложили някой друг модел който е сходен с този и има неговите характеристиики, но на друга марка да кажем за по-ниска цена?

# 166
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
*Таничка*, а какво точно те е впечатлило в тази количка?
 На мен цената ми се вижда направо смешна за това, което виждам от снимката  newsm78

# 167
Kalei, това изглежда добре Wink поне на снимка ми харесва. Май колкото по - странни джаджи има, толкова е по - интересна, поне на пръв поглед. Лично аз съм на друго мнение, но...
http://www.kiddies24.de/shop/en/Hartan-Topline-S-incl-Softbag-pl … -2012::23512.html

Аз да попитам за една приятелка, тя много се двоуми   Banghead Banghead започнах да давам заето покрай нея хихихихи. Първо й показах моя Бук+ - хареса й, но естествено искаше да разгледа и ето ти белята. Хареса си Бебеконфорт, ходихме, гледахме...  Loola, Loola  up full, Елеа... ако греша се извинявам предварително. Тъкмо си помислих, че се е спряла на Елеа-та, ама НЕ. Сега сме на тема Куини - гледах ги на живо, това определено не е моята количка, но моля за мнение между - Муд ли е или Мод - би трябвало да се чете МУД, ама не съм сигурна Simple Smile Та значи: Муд, Зап Екстра или Бъз 3. Моля дайте мнение за Куини, гледала съм ги и преди, харесват ми на външен вид, но лично за мен това е мнооого тежка количка. Приятелката ми е на друго мнение обаче, хах
Благодаря ви предварително
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 168
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Kalei, това изглежда добре Wink поне на снимка ми харесва. Май колкото по - странни джаджи има, толкова е по - интересна, поне на пръв поглед. Лично аз съм на друго мнение, но...
http://www.kiddies24.de/shop/en/Hartan-Topline-S-incl-Softbag-pl … -2012::23512.html

И хубава да изглежда, 1200 лв. за количка с въртяща се дръжка и портбебе вместо кош за новородено според мен е абсурдно.  Grinning
Иначе сега се сетих, че много ми прилича на Esprit Orlando, но не знам дали още ги правят.

# 169
хах, верно много прилича. Оф, за цената не обърнах внимание какво включва комплекта - да, наистина за тези пари... лично аз трябва да я видя на живо за да си преценя. Не винаги цената определя качеството
  bouquet

# 170
Здравейте,
Имам един въпрос относно количките и по-точно големината на гумите им. До преди ден два бях категорична в решението си, бяхме се спряли на количка Тутек Грандер. Моделът е с големи гуми, като причината да ги предпочитам беше състоянието на нашите улици, проходимост и т.н. Обаче в последните дни доста се замислих дали тези големи гуми в един момент няма да ми идват прекалено тромави и да търся на по-късен етап по-лека количка? Сега се заглеждам по по-компактни колички, с по-малки гуми, дори без отделен кош за новородено, а с напълно легнало положение. Какво мислите вие? Надявам се да се включват мами с опит, тъй като не мога да преценя дали подобна количка в един момент няма да натежи и да ми е трудно с тези големи гуми.
Благодаря предварително:)

# 171
Здравейте,
Имам един въпрос относно количките и по-точно големината на гумите им. До преди ден два бях категорична в решението си, бяхме се спряли на количка Тутек Грандер. Моделът е с големи гуми, като причината да ги предпочитам беше състоянието на нашите улици, проходимост и т.н. Обаче в последните дни доста се замислих дали тези големи гуми в един момент няма да ми идват прекалено тромави и да търся на по-късен етап по-лека количка? Сега се заглеждам по по-компактни колички, с по-малки гуми, дори без отделен кош за новородено, а с напълно легнало положение. Какво мислите вие? Надявам се да се включват мами с опит, тъй като не мога да преценя дали подобна количка в един момент няма да натежи и да ми е трудно с тези големи гуми.
Благодаря предварително:)

PeaceМного правилно мислиш.Моето бебе го гледаш в подписа колко е голямо.От минали месец взех да издирвам хубава,лека лятна количка.Докато стана на 5 месец,ще съм се сдобила с такава. Mr. GreenСъс сегашната количка душичката ми излиза. #Silly

# 172
  • София
В един момент, в общия случай натежават. Или ти става прекалено обемна за път... но общо взето много малко хора изкарват от край до край с 1 количка, когато първата е била голяма и тежка.

# 173
  • На остров
Много зависи и къде жиевее човек Sunglasses, според условията и количката!

Angel_Dust  няма ли да си промениш мнението за блог Hug? Какво мислиш за мини на Easywallker, покрай една мама, която ги харесваше се позагледах по подробно и ми хареса на вид.
При нас една от популярните местни марки излиза с нов сити модел 
изглежда приятно на снимки и предполагам и на живо ще е хубава.

# 174
  • на кой му пука, майна
А коя количка според вас става от самото раждане до годинка - две на детето ? Има ли такава комбинирана количка, която да е лека ? Изключвам Хоук малибу, защото нещо не ме кефи Rolling Eyes

# 175
  • София
Здравейте! По принцип ми е рано за количка, защото тепърва влизам във втория триместър, но при такова разнообразие от модели, качество и цени съвсем се обърках и реших да започна издирването на Моята. Моля препоръчайте ми среден до добър клас марки, за да разгледам техните модели и да преценя. За комбинирана количка 3 в 1 мога да отделя около 1000 лева +/-20%.

# 176
Здравейте, аз продължавам с мисленето. Какво ви е и мнението за - http://kasida.bg/jane-bebeshka-kolichka-rider-reverse-matrix-201 … p54-77-16473.html   . Дали ще е удобен този стол за кола, кош?
Иначе ще следя и КиндерКрафта, май, май отговарят на всичките ми изисквания.
Отказах се от Малибуто, е не ме грабва и това е. 

Последна редакция: ср, 08 май 2013, 22:10 от gery_dobreva

# 177
А коя количка според вас става от самото раждане до годинка - две на детето?

Присъединявам се към въпроса, тъй като в противен случай ми се струва нелогично да се хвърлят всичките тези пари с ясната мисъл, че след година ще се дадат още за лятна, лека количка  Thinking

# 178
  • На остров
Tanishte  според мен е много индивидуално. Зависи човек как се чувства и т.н., иначе има много колички, които стават от 0/3 г.

# 179
Аз мога ви кажа, за най-леката количка, която има и модели за 0м+ е макларън.
Това е най-добрата ми придобивка... txtloves

Последна редакция: чт, 09 май 2013, 10:18 от kominоchistach

Общи условия

Активация на акаунт