Бебешката количка - цяла наука за второ висше №22

• 53 707
  • 731
  •   1
Отговори
# 570
  • Варна
Последно се спрях на два модела летни колички. Нуна и Плико Мини. И двете много ми харесват, ще пробвам детето в коя ще се чувства по добре. Вашето мнение какво е за моделите?

# 571
  • София
Благодаря на всички за съветите   bouquet  Успокоявам се с това, че имам още време да търся и разглеждам Simple Smile
За този бюджет и аз препоръчвам Спринт + на Бейби дизайн.

# 572
Здравейте , събирам мнения за тази колчка :
http://www.sklep-smile.pl/kolorystyka-tako-perso

Има ли някой , който е ползвал колички Тако , полски са , правят ги за скандинавските страни ?
На 90% за сега това е моята количка, спряла съм се на най-долният варянт на точките третата.
Какво ви е мнението за помпащите гуми ?
Благодаря!

# 573
здравейте,можете ли да ми кажете нещо за тази количка http://prodavalnik.com/kolichka-titi-triton-2v1-i25586751 марката нещо не ми е позната,но ми хареса.
Благодаря предварително

# 574
Моето лутане продължава, та да ви питам и за Navington Cadet какво мислите. Най-вече ме интересува от опит как намирате количките на марката, функциите доста добре ги проучих на теория.
  bouquet
Здравей Пух,това е количката,в която се бях влюбила,когато моя приятелка си я купи преди 4 месеца.Мислех,че тя ще е и моята.Но, добре че не съм избързала,защото приятелката ми в момента си скубе косите,защото не е взела насериозно коментара на друга майка със същата количка.След като започна да я ползва се увери,че наистина коша за новородено се клати и това страшно много я дразни,особено като тръгне по разбити улици.Не стига,че се клати постоянно,но сега,когато и бебето наддава от тежестта започна да се свлича надолу и да си подпира краката в коша,защото провисва отпред и тя се притеснява да не се натоварват крачетата му.Сега обмисля  да я продаде,но незнам как ще стане,като и е подарък от свекито?????
Лично на мен не ми хареса това,че коша за новородено е разположен много ниско и се налага да се прегърбваш.
Това е мое мнение и не искам да се натрапвам,аз се отказах от нея още на 2месец след като си я купи.

# 575
Интересувам се от полските колички - Tako Perso ги гледах, не бях ги виждала до сега, но като се разрових, не видях много информация за тях. Цената им е около или над 2000лв или се лъжа? newsm78 Видях, че ги продават втора ръка, но не ми се иска, а 2000лв не са необходими да се инвестират в количка, поне според мен.
Тутек Тамберо съм избрала до сега, като подчертавам, че не съм се задълбочавала да търся или чета подробна информация.
А какви са отзивите за тази марка? http://www.bebetto.pl/bg.html
Гледам, че продават тук само някои модели.

# 576
  • София
Привет, и аз съм на вълна колички сега и проучвам още въпроса.
И аз ги гледах Тако-то, но не бих рискувала да я купя без да я видя на живо. Относно това свличане, за което сана дума ми обясниха, че Еспирото специално е с 3 точково захващане на коша и по този начин коша нито се клати, нито се накланя. Но все пак Тутека повече ми харесват от Еспирото, поне за момента. Ще ида пак да ги видя, вече да мога да сравня, но за момента съм се спряла на тях. А пък и цената им е прилична и ми вдъхват доверие.

И по-назад в темата някой беше питал за триколката на БебеКонфорт- не се лъжете с тази триколка. В Малечко ми я пробутваха, все едно е единствената количка на света, дори на Мима не се спряха и ме убедиха, че е правена в Китай и БебеКонфорт е по-дбрата...  ooooh! Разгледайте и други колички преди да се спрете на тази, особено ако е гледана в Малечко на Околовръстното (защото там съм абсолютно убедена, че се опитват да се отърват от нея и я пробутват усилено, не знам какъв и е случая честно, но начина по който ми я предлагаха беше меко казано съмнителен, от многото колички в магазина и изричното ми условие да не е триколка само тази количка беше най-добрата и най-невероятната, при което аз категорично отказвах да я гледам, защото е триколка, но все към нея се връщахме...).

Последна редакция: сб, 15 юни 2013, 10:25 от malka maimunka

# 577
elica79, много ти благодаря Hug Все пак вероятно ще мина да я видя наживо тези дни, но това, което описваш е доста притеснително..

# 578
malka maimunka аз питах за Бебе конфорт  и точно в Малечко на околовръстното, и при мен ситуацията беше същата, много усилено рекламиране ... абсолютно същата ситуация и за Мимата...хехехе явно има нещо щом и на теб се е случило... и аз започнах с това че не искам триколка, но един час ми беше обяснявано само за тази количка.
Много ти благодаря за отговора, защото каквато съм си наивна и не дотам светната си помислих че наистина човекът е добър търговец и иска да ми помогне Grinning

# 579
  • София
Хахаха, знаех си аз, че има нещо гнило там.... останах много разочарована от магазина, и по-специално от "консултантката", която ни обслужваше. Така и се бях ядосала, че ми идеше да я зашлевя в един момент. Точно маниера и беше на пробутване, а не на консултиране.

Сега прочетох обаче за Тутека, че коша се клати? Може би тогава Еспирото ще е по-подходящо, но то пък не ми допадна чак толкова много?
Ух, много се обърках с тези колички. Гледах едно Мутси, ама ММ не го хареса него - 4 ридер, сега се чудя къде другаде мога да разгледам повече модели на Мутси, Куини в София...

# 580
  • На остров
Такото се водят тук ниско бюджетни колички, но са разпространени има си цяла тема в един форум и там се обсъждат какво и как. На мен не ми харесват като вид и изработка, но това на външен вид.
Мисля Тако джъмпер е най популярния модел.

# 581
Здравейте! И аз съм на вълна колички и събирам мнения и ще се чключа с прясна инфо..
Сега прочетох обаче за Тутека, че коша се клати? Може би тогава Еспирото ще е по-подходящо, но то пък не ми допадна чак толкова много?
Вчера гледахме Тутек Грандер в Дундьото и опирането и е 4-точково, не се клати /и аз си сравнявах всички модели с 3-точковото на Еспиро/.

# 582
А какво ще кажете за Phil and Teds- Smart and peanut . Гледам, че са леки и за всякакъв терен.  Rolling Eyes

# 583
  • София
Бубу, и аз ходих в Дундьо и точно там харесах Тутека. Но тогава още не бях много в час, исках да не е триколка и да е с помпащи се гуми. И до сега каквото гледах това ми хареса най-много. Не знаех, че е с 4точково захващане, значи не би трябвало да има проблем със свличането. Опитвам се да намеря мнения и по чужди форуми за тези колички, 40 годишна история имат, ама нещо не намирам? Но иначе ми харесват много и съм на 1 крачка да си вземем такава, и цветове бол Simple Smile

# 584
Такото се водят тук ниско бюджетни колички, но са разпространени има си цяла тема в един форум и там се обсъждат какво и как. На мен не ми харесват като вид и изработка, но това на външен вид.
Мисля Тако джъмпер е най популярния модел.
Моля,пусни линк към тази тема от съответния форум.

Общи условия

Активация на акаунт