Бебешката количка - цяла наука за второ висше №22

• 53 660
  • 731
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
В България - да. Нова - да. Цените са абсурдни - да.  ooooh!

Моята си я взех за 450лв с включена доставка от София, с дъждобран и зимно чувалче. Е, ползвана, но пък нищо й няма. Ще изгледа още едно бебе.

И аз съм на мнение, че е по-добре човек да си купи миниван, отколкото да дава безумни пари за количка, която ще ползва 2 години в най-добрия случай. Преди бях с една кошмарна, ама наистина кошмарна Hauck, която купих на инат, която в никакъв случай не беше по-евтина от сегашното Bugaboo, и която беше толкова ''дървена'', че трябваше да я надигам цялата, за да направя завой. Беше от шушлек и детето се изприщваше при допира с найлоновата тапицерия.

И, с риск да се повторя, пак ще кажа, че ако човек се разрови в И-бей(или просто си постави за цел да се огледа извън магазинната мрежа у нас, където цените са  Shocked), би могъл да попадне на истински находки - чудесни колички на съвсем прилични цени, понякога излизащи с 2/3 по-евтино.
Въпрос на комбинативност и на желание, разбира се, защото много хора предпочитат да пазаруват от тук заради гаранцията на количките и сервиза. Заради това, че могат да ги видят на място. И защото са нови.

# 61
Записвам се да ви следя,, тъй като все още съм чудене за количката, която ми предстои да купувам. За сега съм за Jane, но има време да променя марката Simple Smile

# 62
  • у дома
Ние си получихме нашата Peg Perego Book Plus в началото на месеца, но не мога да дам още отзиви, тъй като си стои в кашоните в очакване Simple Smile
Много хубава нова темичка! Hug

# 63
тинтири минтири да си я ползваш със здраве. Сигурна съм че количкаа е супер за тази цена. А що се отнася до цените в Бг наистина са безбожни.

# 64
  • София
Макларън правят с бмв количка, а силвър крос с астон мартин... много  добре изглежда обаче... пипната е не ще и дума Simple Smile
http://www.silvercrossbaby.com/aston-martin/
http://www.silvercrossbaby.com/pram-systems/wayfarer/ а тази е много симпатична Simple Smile

Последна редакция: сб, 20 апр 2013, 20:32 от Angel_Dust

# 65
Здравейте, записвам се и аз с предстоящ избор на количка Crazy

Засега съм харесала Hauck Viper най-вече заради големите гуми, килограмите (9,1) и това, че е в комплект със седалка за кола. Багажникът също ми се струва добър като размер. В магазина ми се стори доста лека и маневрена, но ще съм благодарна на отзиви, ако сте я ползвали.

# 66
Здравейте, записвам се и аз с предстоящ избор на количка Crazy

Засега съм харесала Hauck Viper най-вече заради големите гуми, килограмите (9,1) и това, че е в комплект със седалка за кола. Багажникът също ми се струва добър като размер. В магазина ми се стори доста лека и маневрена, но ще съм благодарна на отзиви, ако сте я ползвали.

Не говоря от личен опит, но скоро видях една позната тук в Лондон с такава количка, ползва я от 6-7 месеца и първото което ми каза е да не си купувам такава, изобщо не беше доволна.

# 67
Засега съм харесала Hauck Viper най-вече заради големите гуми, килограмите (9,1)
На мен ми харесва на външен вид, още повече, че е триколка, а те са ми любимите.  Two Hearts
Ако искаш я пробвай с детенце вътре, за да прецениш дали наистина е маневрена. Аз като ги бутам само количките ми се струват всичките много леки. Този випър изглежда широк, което ще е удобно на детето. Килограмите са перфектни за такава голяма количка, а както казваш ти с тези гуми ще преминаваш през всички препятствия по улиците. Имате ли голям асансьор?
П.С. Но най-добре да каже някой, който я е ползвал...
 Леле Деси, защо така?

# 68
Аз тотално се отдалечих от всичко,което си бях намислила за избор на количка и реших да си взема Quinny Buzz 3 Simple SmileИсках да е висока количката,да не се помпат гумите,да е четириколка,но нашите съседи имат такава и се влюбих в нея,особено за момиче е много яка Simple SmileИ те ми я похвалиха,та ходихме да я бутаме в един магазин и мнението ми се потвърди,учудващо и мъжа ми много я хареса.Сега ще я поръчваме и ще си я чакаме,много съм щастлива Simple SmileМалко по-нататък ще си поръчам може би и модула,който я прави четириколка,ако с този не ми е удобна!
Angel_Dust, писах на лични преди няколко дни. Благодаря че не ме отрази изобщо! Laughing

# 69
Wild*Orchid, кой цвят сте избрали?

# 70
Чудя се между черно,червено и розово,но розовото е много светло и ще ми е трудно с почистването,колкото и да е бонбонесто и сладко.Не съм решила на 100% още,мисля го!

# 71
Порових из форума и за Hauck като цяло не са добри изказванията, но нищо конкретно негативно не открих - само, че били с ниско качество..

kominоchistach, добър въпрос е размера на асансьора, определено ще трябва да проверя какви са ни максималните размери за количката - видимо не е никак голям, но според ММ бил достатъчно.. Ще грабвам рулетката май.

Деси, ако познатата ти е споделила от какво не е доволна, моля да споделиш Hug

Това Quinny също е голям бонбон, но с бебешки кош ще дойде доста извънбюджетно.. Има ли ги по нашите магазини, да се видят наживо?

# 72
Няма го много, ние го намерихме в София в Бизнес Център Европа, но и честно казано нямахме много време да обикаляме, може да го има и на други места. На мен определено ми хареса и най-вече ме грабна факта, че ми се струва достатъчно лека и компактна и за лятна количка! Возията също е много добра! В ибей е пълно с нови такива на добра цена, а и с втора ръка, за феновете на тези покупки. Моя приятелка в Лондон ми каза, че били от най-предпочитаните колички там заради компактността си! Peace

# 73
Айде и аз в новата тема.  Grinning
Искам вече да имам количка и да се свършват тея мъки по избора и. Имам чувството, че целия ден ми минава в гледане на различни модели. Та може ли да помоля за мнението ви за тази - http://-spam148-/detski-kolichki/85-kinderkraft-kraft5-3-1-brown.html    ?

# 74
Бъз 3 ли е компактна за лятна количка? Не смятам,че е лека и компактна за лятна. Но като за комбинирана е много здрава и удобна количка. Като стане детето на годинка, най-вероятно ще я смениш с по-лека, но съм и фен. Познавам много майки, които ги ползваха и всички са много доволни.

Общи условия

Активация на акаунт