Бебешката количка - цяла наука за второ висше №22

• 53 659
  • 731
  •   1
Отговори
# 75
Айде и аз в новата тема.  Grinning
Искам вече да имам количка и да се свършват тея мъки по избора и. Имам чувството, че целия ден ми минава в гледане на различни модели. Та може ли да помоля за мнението ви за тази - http://--reklamen-spam--/detski-kolichki/85-kinderkraft-kraft5-3-1-brown.html    ?

В началото на темата и аз попитах за отзиви за тази количка , но явно няма мн мн впечатления от нея. Преди два дни говорих с моя приятелка , която ще ражда скоро и каза че я гледала в Касидата в Пловдив и доста й харесала , но само на бутане в магазина , повече отзиви нямам засега.

# 76
Здравейте момичета,
имам въпрос относно две колички. Става въпрос за Babydesign Lupo и за espiro Atlantic. Гледам ги- едни  и същи, само цената е различна като Lupo-то е със 100 лв. повече.
Някой по-запознат би ли ми споделил има ли разлика между тези колички и коя да избера.

аз като ги гледам, само съвсем деликатни разлики откривам...

# 77
Момичета, харесала съм тази количка http://moedete.com/product_images/Chicco%20Trio%20iMove/079195.9 … OP%20BLACK-20.jpg, но не намирам отзиви тук за нея. Някой има ли наблюдения, ще се радвам да споделите предимства и недостатъци. Сега съм с друга Чико, много съм доволна от нея, ползвах я с каката и сега ми се иска нова.

# 78
За Атлантика имам лични впечатления като много добра, маневрена и удобна колчка, тесва я лично моят племенник.
Лупото много ми харесва също.

Като ралики... има разлики - напр. седящата седалка на Лупо се върти в двете посоки, а на Атланик гледа само напред (ако това е от значение за теб, защото за някои майки това е важно, а на други им е ясно, че по-често ще се ползва напред). Моят съвет е да отидеш на място и сама да прецениш коя да избереш след като побуташ и разгледаш внимателно - коя е по-добрата зависи основно от теб и от Твоите изисквания и очаквания за количката на Твоето дете

# 79
Ми аз ги гледам на картинка, еднакви ми се виждат- и гуми и кошчета. Леки разлики в цветовото оформление виждам и съвсем лека разлика в лятната седалка. Пък даже си мислих че Espiro и Baby design са една и съща фирма. Ще проверя в магазин за да ми кажат разликите. От видяното в интернет не отчитам сериозни такива, освен разлика в цената +100 лв. за Lupo

# 80
Коша на бейби дизайн има една разпънка и тя го държи неподвижен. Лятната седалка е с механизъм при бейби дизайн. И може да се поставя и в двете посоки. При еспиро е с коланчета. Аз лично не харесвам гърба да се регулира с коланче.
На мен лупото ми беше извън бюджета. Аз съм  със спринт + и от вчера вече ползваме седалката. Дребната още влиза в коша, но и е скучно вече там.

# 81
Значи с две думи има защо Лупото да е по-скъпо със 100 лв.
Да се ориентирам към нея тогава.

# 82
Ами определено, ако можеш да си го позволиш без проблем (финансов) Иначе хубави колички има и за  200 и за 2000 Simple Smile

# 83
Коша за новородено на Лупо е с няколко позиции за повдигане на гръбчето.

# 84
2000 лв. не давам за количка, това е безумна цена за която ще купя истинска кола да возя беба в нея  Shocked Пък тези от 200 лв. не ми допаднаха нещо Rolling Eyes
Лупото струва 690, което е добре за комбинирана количка. Пък и на бутане беше много удобна в магазина и все добри неща чета за нея.

# 85
За 200 лв хубава количка е Ултра на Чиполино или Дакота ( издържа 1 дете)
Стефи Калифорния Р http://www.stefi.biz/index.php?action=show_desc&product_id=456
Наистина са издъжливи колички

# 86
  • На остров
Честро срещам израза "аз за xxxxx лева ще си купя кола и ще возя бебо с нея" чудя се  принципно на сравнението и си представям разходка в парка с кола Laughing, но както и да е  Peace. И аз мисля, че има хубави колички за различни пари както  sinapovaaya е дала пример,  важното е човек да знае какво иска.

# 87
Ами не е така. Можеш да си купиш кола за 1000 лв (део матиз или сеат ибиза)
Да си купиш и количка за 200 ( няма да те интересува дали пейзажа в твоя квартал е лунен)
Ако искаш караш до южен парк, борисовата, западен парк кеф ти Пловдив градската градина кеф ти Перник. Само да има парички за бензинец.

# 88
момичета, искам да ви попитам какво мислите за loola на bebeconfort - в магазините ми казаха навсякъде че става за новородено и че е 10-11кг, а в сайта на бебеконфорт чета съвсем друго нещо - те пишат че е за след 6 месеца и тежи 13кг или 13 и нещо зависи коя лула избереш. Някой да има мнение по въпроса?   bouquet

# 89
Народът е казал"За всеки влак си има пътници".Някои биха си купили количка за 200,други и за 200 000 ако решат.Тези 1000 лв. лицето Х може да вложи в кола,а лицето Y в чехли за баня.И изобщо всеки се простира според възможностите,разбиранията и желанията си!В крайна сметка покупката на количка би трябвало да е свързана с приятни емоции, а на всеки различни неща му ги доставят.Аз съм от тези,които искат хубава и по-скъпа количка,но никога не съм се чудила или възмущавала на хората,които пишат,че предпочитат по евтините,дори най-евтините модели!Затова и не ми допадат обратните коментари.Всички да си ги ползваме със здраве и най-вече със здрави деца!   Praynig
В този ред на мисли,моето Quinny Buzz e вече закупено в прекрасен червен цвят и чака малката принцеса да се разхождаме! Взехме дори и foot muff за зимата в същия цвят,скоро ще взимаме и кошчето за кола,сигурно пак в червено ще е.Но за коша за новородено още се чудя,дали да не го взема в друг цвят,да да ми е по-разнообразно първите месеци.Иска ми се нещо светличко за лятото,докато бебето още е малко да цапа много Simple Smile
Ако някой е запознат с кошчетата за новородено на Макси Кози и Куини,които стават за кола и се закрепят странично ще съм благодарна да пише как се казваха,че в магазина не запомних и сега не мога да се ориентирам!
Хубав ден!  bouquet

Последна редакция: вт, 23 апр 2013, 12:25 от Wild*Orchid

Общи условия

Активация на акаунт