Бебешката количка - цяла наука за второ висше №22

• 53 769
  • 731
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Bibs. първата за която се сещам е Quinny Zapp Xtra  Thinking
ах, тази е разкошна. Да попитам аз, че нещо не ми стана ясно като гледахме Quinny с моята приятелка - Zapp Xtra нали не става за новородени?
според производителите става, но аз не бих сложила новородено вътре.

# 316
Аз наистина колкото повече гледам количките , почвам да се обърквам и да не знам и аз какво искам.
Някой може ли да предложи количка , с напълно легнало положение , с дълбок сенник и покривало за крачета , да става и за новородено Simple Smile и да е около 600 лв.

# 317
  • София
Сайбекс калисто + чувалче(покривалце или каквото там им беше), става около 600 може би и малко.
Плико Р3 http://moetobebe.bg/prams/summer/%D0%9A%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%87% … 3%20Completo-5720
Плико суич http://moetobebe.bg/prams/summer/PLIKO%20SWITCH%20COMPLETO%20%D1 … D%D1%82%D0%B0-892 пликотата са с прилични сенници..
http://www.bebemarket.bg/bg/item/%D0%91%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D1%88% … Concord-3571.html

със сигурност и други има... разгледай, пък и зависи и кг какви искаш
Друг вариант е за сенник да си купиш допълнително универсален, който прави наличния по-голям.

Последна редакция: пт, 17 май 2013, 13:19 от Angel_Dust

# 318
Bibs. първата за която се сещам е Quinny Zapp Xtra  Thinking
ах, тази е разкошна. Да попитам аз, че нещо не ми стана ясно като гледахме Quinny с моята приятелка - Zapp Xtra нали не става за новородени?
според производителите става, но аз не бих сложила новородено вътре.
Благодаря ти Angie, помислих си го още тогава, но все пак да питам   bouquet
Знам, че не е тук мястото, но искам просто да споделя с вас на какво попаднах туко-що: http://moetobebe.bg/%D0%90%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%BE%D0%BC%D0%B8%D … XY%20BUBBLES-6067          абе, тия хора акъл имат ли?!?!?!?!?!?

# 319
Еее, то е ясно, че са объркали запетайката! Grinning

# 320
Аз наистина колкото повече гледам количките , почвам да се обърквам и да не знам и аз какво искам.
Някой може ли да предложи количка , с напълно легнало положение , с дълбок сенник и покривало за крачета , да става и за новородено Simple Smile и да е около 600 лв.

Зоопер Буги. http://www.shopmania.bg/prinadliezhnosti-za-biebieta/p-biebieshk … ie-zooper-6940043

Baby design sprint + Аз съм с нея много удобна количка. Е сенника не се прихлпва но е 450 лв  за 20 лв отгоре си купуваш чадърче и пази перфектна сянка на детето. Даже не спарва, защото тези прехлупващите сенници малко спарват.  Има пълно легнало положение и на седящия кош.

Ако искаш нещо по компактно Зоопер болеро то е с цяла дръжка, но се сгъва като чадър, (като калистото) само е с мънинки колела.

Калистото е с наклон 30 градуса, не ляга до долу гърба, ама това не е болка за умиране

Преди ми беше странно, но като си харесаш една количка и само нея си предлагаш. Angel_Dust  все калистото и е в устата, пък на мен се бейби дизайна. Ама за мен това е перфектната количка за сега съм супер доволна и се надявам да не ме предаде. С голям мерак си я купих.

Само кошарата се издразних, че като свалихме долното ниво забелязах една дупчица в мрежата, но още е в гаранция и като се приберем в София ще се обадя за поправка Simple Smile

# 321
Еее, то е ясно, че са объркали запетайката! Grinning
  Laughing Laughing Laughing newsm47

# 322
  • София
sinapovaaya - за калистото вярно си я харесвам и повтарям, но пък ако продължават така всяка година да й вдигат цената...догодина вече може и никак да не я харесвам... Wink hahaha
Иначе гърба е подв 30 гр , не е пълно легнало, но си е идеално за новородено.

# 323
Здравейте момичета,
крайно време е да се поогледам за колички. Вчера се порових из сайтовете, направих маркетинговото проучване отнсоно цени, по оказиони, ибей, амазони,продавалници и прочие (за количка на втора ръка, понеже за нова много пари не ми се ръсят предвид другите разходи) и съм се спряла на следните модели. Не ги слагам по приоритет, че незнам коя ми харесва вече повече. Гледах снимките да отговарят на цветовете към които съм се ориентирала. Като критерии мога да кажа че гледам да е за новородено, да има столче за кола (и/или кош за новородено), да е колкото може по лека, ако може да се сгъва на чадър, че багажника е малък, да е маневрена, да е здрава и най-вече да не вози като каруца, и ако може догодина лятото да не ми се налага да купувам лятна количка за 1-2 месеца. Ето и избора ми:
Phil&Teds или Buzz 3 или Buzz 4 или Senzz или Chicco Trio Living или Oyster или Inglesina Avio или ICandy Peach

Много моля за малко съдействие, особено ако някой има реални наблюдения относно въпросните колички.
Ще се радвам да споделите мнение и насоки, защото трудно се намират втора ръка, запазени, че и на сносна цена. Най-лесно и изгодно намирам за сега Chicco-то,Senzz-а и Buzz-овете. Babystyle Oyster също го има на поносима цена. Най-сложено е с Phil&Teds, Icandy-то и Inglesina, за бюджета, който съм отделила за количка (500-600лв за пълен комплект с кошовете, чувалчетата, дъждобраните и т.н). А като се ориентирам с модел, поне ще знам какво, не така безцелно да гледам, харесвам, шкартирам.....

# 324
ANNAFACE,аз мисля,че най-удобни за бебето ще са Инглесиата и Сенза.широки,хубави седалки.Летните варианти на първите 3 и последната хич не ми допадат.Много тесни и бебето все едно не е седнало ,а е кацнало.Като седалките на стадионите изглеждат.Такива наблюдения имам ,като видя навън такъв модел количка.
Но пък Сенза не става за новородено,след 6 месеца е,а Инглесина е тежичка,10 кг. е лятната.Т.е. пак ще се наложи да купуваш по-лека. newsm78

Последна редакция: пн, 20 май 2013, 12:29 от Анонимен

# 325
оофф видях тази на Phil&Teds на живо, ами честно казано не ми хареса ама въобще. Много е малък коша за новородено и тази седалка като ми я показаха само скелето без тапицерия, направо се удивих. Buzz - да, наистина е тясна, тежка е, но пък здрава и качествена

# 326
а защо не включиш и Quinny Moodd - моя приятелка си взе, много е хубава и е по-широка от Buzz, е и е малко по-тежка де Wink

# 327
  • София
От посочените само инглезината харесвам.

# 328
И аз видях една мама в Търново с Phil&Teds и тогава ме грабна - иначе преди това не се и замислях з атях. Много ми хареса. Ако трябва да избирам дали по-широка количка или  по-лека и тясна, бих избрала второто. Първото не ми е приоритет, тъй като мисля да я ползваме от август тази година до другия септември, като не мисля, че другото лятото ще ми трябва толкова за разходки с еженевно спане (да е по широка), колкото за придвижване (да е по-лека)
И аз много харесвам Inglesina-та, но е прекалено нов модел и трудно се намира втора ръка, още повече пък в бюджета, който съм отпуснала за количка  Sad

# 329
аха разбрах те, значи муд въобще не влиза в класацията Simple Smile Не е лошо ако имаш възможност да обиколиш магазини, които предлагат тези марки и да пробваш сама кое ще ти е най-удобно   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт