Бебешката количка - цяла наука за второ висше №22

• 53 833
  • 731
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте, момичета!
Влизам за да споделя впечетления за Тутек Грандер. Засега сме излизали само два пъти на разходка и нямам кой знае какви впечетления. Количката буквално върви сама, даже не се налага да я буташ.
Супер маневрена е и за терен с дупки и разбити тротоари е супер. Не съм бутала друга количка, за да мога да сравня, но Тутека определено се управлява лесно. Тежка е, 12 килограма според производителя. Единственото, което ме притеснява е това, че джаджата, на която се слагат кошовете изглежда паянтова. Механизмът така е направен, че при по-силен натиск или невнимание имам чувството, че ще се счупи. Ползвали сме само коша за новородено и с него возията е супер. Simple Smile Когато събера повече впечетления ще пиша пак. Simple Smile

# 376
  • София
Angel_Dust Много ти благодаря!

# 377
  • Пловдив
Здравейте Мами. Дайте идея за лятна количка с единични големи гуми. Засега съм се спряла на тази, въпреки, че е малко тежка и не много евтина
http://kasida.bg/jane-bebeshka-kolichka-unlimit-j42-77-7610.html

# 378
Здравейте мили момичета ,

Колко се радвам ,че попаднах на вашата темичка. С удоволствие ви изчетох впечатленията. Аз имам още време,но вече много искам да си купя така важната покупка. Много съм объркана. Не мислих,че ще е толкова трудно да изберем количка. Днес с моя мъж бяхме в Галикс в Стара Загора, за да разгледам най-накрая техните колички . Аз останах очарована от два модела  Zippy, която е 3 в 1 и S-line, която ми предложиха 3 в 1 и такава без кошничка . Лично аз се влюбих в Зипито на точките, но някак си искам да е по-свежа и за това с мъжа ми се спряхме на  S-line(а и е по-евтина). Количките са страхотни. Първото ми впечатление беше, че нямат нищо общо с представата ми за онези старите тежки полски колички. Даже ми казаха, че S-line била с алуминиева рамка и може би и за това повече ми хареса, защото е много по-лека от всички други. Имаха и тук споменатия Марсел. Не намерих голяма разлика между Марсел и Зипи всякаш.В Стара Загора обиколихме доста магазини, но някак си в Галикс-а имаше най-голям избор. Някой да сподели впечатленията си за S-line ? Може би тя ще остане, но го обмисляме все още с моя мъж. Цената ни устройва идеално . И да ви питам има ли смисъл от кошчето за кола , ако ли не да си спестим парите, да си я купим 2 в 1 и с тези пари ще си купя шишета и други дребни неща?! Много ще се радвам, ако някой сподели впечатления Simple Smile

# 379
Здравейте мили момичета ,

Колко се радвам ,че попаднах на вашата темичка. С удоволствие ви изчетох впечатленията. Аз имам още време,но вече много искам да си купя така важната покупка. Много съм объркана. Не мислих,че ще е толкова трудно да изберем количка. Днес с моя мъж бяхме в Галикс в Стара Загора, за да разгледам най-накрая техните колички . Аз останах очарована от два модела  Zippy, която е 3 в 1 и S-line, която ми предложиха 3 в 1 и такава без кошничка . Лично аз се влюбих в Зипито на точките, но някак си искам да е по-свежа и за това с мъжа ми се спряхме на  S-line(а и е по-евтина). Количките са страхотни. Първото ми впечатление беше, че нямат нищо общо с представата ми за онези старите тежки полски колички. Даже ми казаха, че S-line била с алуминиева рамка и може би и за това повече ми хареса, защото е много по-лека от всички други. Имаха и тук споменатия Марсел. Не намерих голяма разлика между Марсел и Зипи всякаш.В Стара Загора обиколихме доста магазини, но някак си в Галикс-а имаше най-голям избор. Някой да сподели впечатленията си за S-line ? Може би тя ще остане, но го обмисляме все още с моя мъж. Цената ни устройва идеално . И да ви питам има ли смисъл от кошчето за кола , ако ли не да си спестим парите, да си я купим 2 в 1 и с тези пари ще си купя шишета и други дребни неща?! Много ще се радвам, ако някой сподели впечатления Simple Smile
Ето и снимка към количката, да я погленете ! Мислим да е зелената Simple Smile http://baby.galix.bg/2106/%D0%B1%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D1%88%D0%BA%D … B0-s-line-galiani

# 380
peperudka89 за тази количка нищо незнам,дори не съм се спирала на нея.
des14 и аз си бях харесала Тутек на картинка,но за моя изненада въпреки високата си цена на живо като я видях се разочаровах.Просто недоумявам как може да е на цена от 870лв при толкова елементарно изпълнение-размер на коша - тесен,дамаски твърди и неприятни на допир.Освен всичко и предните колела завиват тромаво и се бута много тежко.Просто няма нищо общо с наложилите се  вече качествени марки в този ценови клас.Няма как да дам толкова пари за такава количка.
Съветвам никой да не си купува такава количка,която не я е видял,защото снимките много лъжат.Освен,че може да са доукрасени,от една снимка човек не добива представанито за дамаски,нито за начина на возене,или за механизмите или за всеки един важен детайл като сгъване,завиване...

# 381
Мнения за Britax B-Agile 4 или 3? Как са като качество и маневреност и къде могат да се видят на живо?

Харесах си кошница за кола Britax и загледах количките с идеята евентуално да комбинирам със столчето, ако се наложи. Бебето ще се появи септември, за него имам останали от каката две колички тип танк, тежки и неманеврени, но газещи всякакъв сняг.  Затова мислех си по-скоро за лека лятна количка. Тази обаче е по-скоро тип комбинирана, но би било перфектно да закрепвам кошницата директно на рамата, когато бебето спи, а трябва да ходя някъде  newsm78

# 382
  • На остров
peperudka89, 
  И да ви питам има ли смисъл от кошчето за кола , ако ли не да си спестим парите, да си я купим 2 в 1 и с тези пари ще си купя шишета и други дребни неща?! Много ще се радвам, ако някой сподели впечатления Simple Smile
това ме стресира много! Разбира се, че е задължително да си купите кош за кола едва ли има нещо по важно, ако възнамерявате да возите бебето в кола. Бих казала много е важно да се купи качествен кош и по късно седалка за кола. От другото можеш да спестиш, но от това не.

# 383
  • София
peperudka89 - споделям горното мнение, ако ще пестите от нещо, купи си количка с пълно легнало без кош за новородено и си вземи кошче за кола...ако ще возите детето изобщо в такава ест. За мен коша за кола всъщност е една от най-важните покупки изобщо за бебето... после и съответните столове за кола за порастващото дете.

# 384
  • На остров
Angel_Dust  как е въпроса със законодателството в БГ, не  е ли задължително вече всички деца да са в специални столове?

# 385
elica79, количката се бута супер лесно, буквално само с два пръста и е супер маневрена. Нямам никакъв проблем с предните колелета и успявам на едно място да направя завъртане 360 градуса. Кошът не мисля, че е малък. За дамаската вярно, че е груба, но возията за мен е приоритет и няма никакво значение поне за мен. Споделих само впечетление, не искам да убеждавам съфорумците да си я купуват.

# 386
  • София
Angel_Dust  как е въпроса със законодателството в БГ, не  е ли задължително вече всички деца да са в специални столове?

да, от години е задължително по закон, истината е, че рядко глобяват, за съжаление и все още не малко деца се возят без.... Tired

# 387
  • на кой му пука, майна
Влизам само да споделя впечатлението си от 3 тека на АБЦ дизаин, защото се бях спряла на него.
Днес бях в един магазин и я видях на живо, побутах я. Еми не ми хареса ! Изключително не маневрена беше на гладка повърхност, а си представям какво ще е по разбитите ни улици. Нестабилна, изключително нестабилна ! Като нищо едно по шавливо дете, сложено в нея без колани, ако реши може да я преобърне назад. Някак тежестта не е разпределена както трябва.
За мен този модел на Абц отпада категорично. Много исках да видя и Кондора, но го нямаха наличен.

Това което съм изгледала, като видеа в интернет доста ме подведе за някой модели колички. На живо нямат нищо общо с представата, която си изгражда човек. Пример мога да дам и за Евото, такъв миниатюрен летен кош има, че направо не повярвах на очите си, ми то като за кукла е направен. Иначе е маневрена и стабилна.

# 388
Момичета, някоя от вас да има случайно впечатления от Osann Vegas? Аз в момента съм с Bertoni Astra, но не правете моята грешка да я купувате!!! Маневрена и удобна е, но има фабричен дефект на предните колела или поне така ми обясни продавачът в един магазин.
Сега търся вариант за лятна количка с пълно легнало положение и се двоумя между този модел на Osann и Chicco Simplicity.

# 389
  • На остров
Angel_Dust  благодаря за инфото и аз мислих, че е така, но взех да се съмнявам след като хората гледат на това по различно. Тук не можеш да си тръгнеш от болницата без кошница.

Общи условия

Активация на акаунт