Бебешката количка - цяла наука за второ висше №22

• 53 752
  • 731
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте!Писала съм и по-напред в темата,и аз се чудех каква да е марката,количката......т.н.За пореден път ходя в магазина на ESPIRO,бях си харесала Лупото,но онзи ден като ходих видях новите модели на АТЛАНТИКА и мноооого ми харесаха,не е много тежка,супер маневрена,широка за бебчо и т.н.и в момента е на добра цена,явно няма да търся повече,това ще е количката.А за МАРСЕЛА и аз се интересувах в началото(така и неуспях да я видя),нооо в който и магазин да попитам за нея винаги отговора беше-Ние я доставяме  само когато някой я поръча,но тя е много тежка,не е много маневрена-абе с бде думи не е удобна количка.И така с течние на времето се отказах от нея без да съм я виждала на живо,но не съжалявам защото имам познати със ЕСПИРО и са много доволни и май ще бъде АТЛАНТИКА.Успех в търсенето на всички!!!

# 361
Здравейте,opti и аз мисля като Пух [color=black за Marsel,подведена от ниската цена и аз си я бях харесала на картинка,но се разочаровах,като я видях на живо.Толкова лошо изпълнение не съм очаквала,то не че не съм предполагала,че за малко пари човек няма да получи кой знае какво,но в този модел компромис е направен май с всичко-дамаски под всякаква критика- аз лично никога не си бих сложила детето в това нещо,рама-ненадеждна,и най-неприятното от всичко е окачването на кошовете-точно като отпреди 15-20г.-НАПРАВО СТАРОВРЕМЕННА РАБОТА.И освен,че изглеждат зле с такова окачване неминуемо се отежнявали кошовете,за това не са дадени килограмите на цялата количка.Не мога да си обясня огромната разлика от това,което съм очаквала от снимките и това,което съм видяла на живо.[/color]

# 362
wwwaz аз си купих столче за кола на BABY DESIGN DUMBO,има си възглавничка и не се налага да си купувам отделно.

# 363
elica79 , в нашия комплект също има възглавничка, но все пак се получава извивка в кошницата за кола. Препоръчаха допълнителната възглавница, която изравнявала кошницата..., но както казва Ани, първите 3 месеца са проблемни и се отказах да инвестирам в подложка.

# 364
  • София
wwwaz - да, правилно разсъждаваш,  кошницата не случайно е с тази форма и всякакви допълнителни подложки намаляват сигурността й. И да, има препоръка детето да се вади при дълги пътувания на всеки 2-3 часа за по 30 мин почивка(така или иначе се и налага за хранене, преобуване и т.н.), но пък и колко често ще пътувате  часове наред с новороденото бебе? Колкото за бърз шопинг ще ти свърши работа и с кошницата, нищо фатално няма, но  като цяло не е най-подходящото детето нон стоп да е в кошницата - на разходки, вместо шезлонг или легло в къщи и в колата...то не случайно си се казва стол за кола, а не нещо друго Wink

# 365
  • Бургас
Поздравления за Bugaboo на  първа страница

Peace

# 366
Искам да ви попитам - поръчвали ли сте от този сайт http://www.baby-markt.de/Unterwegs/Kinderwagen/ABC-DESIGN-Kombik … preissuchmaschine
Искам да поръчам тази количка, но не мога да разбера /без регистрация поне/ правят ли директна доставка до БГ и колко излиза всъщност доставката?
Много ще съм благодарна, ако ми помогнете!!!

# 367
  • София
DHL (Belgium, France, Great Britain, Luxembourg)
Shipping Cost = € 12.95
Щом ползват DHL би трябвало и до тук да може. Питай чрез формата за контакт.

Като критерии мога да кажа че гледам да е за новородено, да има столче за кола (и/или кош за новородено), да е колкото може по лека, ако може да се сгъва на чадър, че багажника е малък, да е маневрена, да е здрава и най-вече да не вози като каруца, и ако може догодина лятото да не ми се налага да купувам лятна количка за 1-2 месеца.
ТФК Бъгстър - кошницата за кола става и за кош за новородено, защото има и легнала позиция (но пък е по-тежка от другите кошници), също Бебеконфорт Мила Simple Smile.

Последна редакция: чт, 23 май 2013, 23:33 от Аня♥♥

# 368
Здравейте,opti и аз мисля като Пух [color=black за Marsel,подведена от ниската цена и аз си я бях харесала на картинка,но се разочаровах,като я видях на живо.Толкова лошо изпълнение не съм очаквала,то не че не съм предполагала,че за малко пари човек няма да получи кой знае какво,но в този модел компромис е направен май с всичко-дамаски под всякаква критика- аз лично никога не си бих сложила детето в това нещо,рама-ненадеждна,и най-неприятното от всичко е окачването на кошовете-точно като отпреди 15-20г.-НАПРАВО СТАРОВРЕМЕННА РАБОТА.И освен,че изглеждат зле с такова окачване неминуемо се отежнявали кошовете,за това не са дадени килограмите на цялата количка.Не мога да си обясня огромната разлика от това,което съм очаквала от снимките и това,което съм видяла на живо.[/color]

elica79, благодаря за инфото. Явно Марсела ще отпадне. В началото си бях харесала Еспиро Атлантик, ходихме да я видим в магазина на Espiro. Наистина супер количка -с  големи кошове за детето , висока,  маневрена, единственият и минус за мен е , че седалката 6+м не е реверсивна.Съпругът ми, обаче, хареса повече Бейби дизайн Лупо Също много хубава количка с реверсивна седалка, но пък на седалката 6+м. няма отвор с мрежа за проветряване през горещите дни. Еспиро Атлантик - има.
Третият вариант за количка ни е Bebetto Holland/Vulcano/ solaris. За bebetto, обаче няма почти никакви отзиви в нета. Иначе я гледахме в "Дундьо" Хареса ми. Разликата с Бейби дизайн Лупо е минимална. Bebetto е с по - голям сенник, който пада почти до крачетата на детето; отвор за проветрение и на двата коша; комарник и дъждобран в комплекта.
Изобщо дилемата е голяма. Дано някоя мама се включи с коментар за Bebetto

# 369
Здравей opti,радвам се,че съм ти помогнала за Marsel,сега да ти кажа пък кое ми направи впечатление при Bebetto,предните колела не се завъртат плавно,а насечено,като че ли нещо пречи на хода им.Иначе съпругът ми забеляза,че гумите макар и помпащи са ниско профилни,което означава,че ще вози не много меко.На мен лично дамаските не ми харесаха,и като опрем до въпроса с окачването на седалките-пак става с този тежък механизъм като от едно време-по-тежки,в сравнение с моя фаворит ESPIRO.
Повечето модели,които съм гледала в последно време на картинка в нет-а ме разочароваха тотално.Засега Baby Design и Еspiro водят класацията при мен и единственно те на живо изглеждат добре -дори и по-добре отколкото на картинка.Братовчедка му на моя моя съпруг има Атлантик,дори возих 6 месечно бебе по селски път,е няма такава возия-много ми хареса.

# 370
Аз точно това се замислих, че както не харесвам огромни колички май ще се ми трябва такава дето да минава и по полянки и каменисти пътища, както и да е добре защитена от вятър. Като гледам X Lander X-A май отговаря на изискванията, обаче ми се вижда малко груба. Вероятно ще се купуват две колички или ще трябва да стегна Пликото като втора, по-лека. Дали имате идея от къде мога да си поръчам само сенник за него. Тук някой от съседите ми го изгори с цигара и е много грозно.

# 371
Здравейте,
Харесала съм си количка Inglesina avio. Моля някой, който ползва тази количка да даде мнение. Благодаря.
Аз имам такава количка и съм много доволна, мога да ти разкажа по-подробно, ако те интересуват конкретни неща.

# 372
  • София
Здравейте, след много четене си взех Мamas & Papas Sola Heart Eyes След няколко месеца ще докладвам как се държи на "терен". Искам да питам знаете ли кой кошове за кола за съвместими с тази количка? Или трябва да си е на тази марка. newsm78

# 373
  • София
С адаптори - едните са за примо виаджио на пег перего, другите за атон на сайбекс и за макси козитата ставаха

# 374
  • София
Аз точно това се замислих, че както не харесвам огромни колички май ще се ми трябва такава дето да минава и по полянки и каменисти пътища, както и да е добре защитена от вятър. Като гледам X Lander X-A май отговаря на изискванията, обаче ми се вижда малко груба. Вероятно ще се купуват две колички или ще трябва да стегна Пликото като втора, по-лека. Дали имате идея от къде мога да си поръчам само сенник за него. Тук някой от съседите ми го изгори с цигара и е много грозно.
За мен това е най-добрият вариант - една голяма офроуд количка и една компактна за в колата и пътувания.
За сенник питай при вносителя, също в ибей има раздел за части за колички.

Общи условия

Активация на акаунт