Бебешката количка - цяла наука за второ висше №22

• 53 818
  • 731
  •   1
Отговори
# 405
Мдам, явно от ebay ще поръчвам, навсякъде има само предни колелета като аксесоари  Laughing
Благодаря на отзовалите се

# 406
Момичета, да ви попитам някой има ли впечатления или да е чувал мнения за тази количка:
http://www.amazon.es/dp/B007R2IYMU
Благодаря предварително и се извинявам, ако сте я коментирали вече   Simple Smile

# 407
peperudka89 - споделям горното мнение, ако ще пестите от нещо, купи си количка с пълно легнало без кош за новородено и си вземи кошче за кола...ако ще возите детето изобщо в такава ест. За мен коша за кола всъщност е една от най-важните покупки изобщо за бебето... после и съответните столове за кола за порастващото дете.
Благодаря ви ,мами .След като говорихме с едната мама тук ,която вече е получила своята  S-line и каза,че няма смисъл да се притеснявам,защото количката била стахотна  решихме да я купим .Ще я вземем с кошчето,наистина не се замислих как ще приберем бебчо след болницата.А и прочетох,че е доста опасно да се носи в колата на ръце .За 650лв + всички аксесоари,мисля че няма смисъл да се разхождаме повече.Относно гумите, като стана на въпрос питахме с моя мъж и ни олекна,че докато е в гаранция ги подменят от Галикс, а и имали резервни,защото ако останем насред лятото без количка и без гуми не знам как ще е. Стискам палци и при вас всичко да е наред с избора Simple Smile

# 408
# 409
# 410
# 411
  • Варна
о, не, за лятна количка, ние сме вече на 1г.

# 412
  • Пловдив
От вчера сме с нова количка Jane - Бебешка количка Unlimit Jane - много съм доволна, въпреки, че е тежичка. Старата ни е Пег Перего Плико 3, но не е за нашите улици, иначе е добра.

# 413
Привет, момичета!
Влизам само да кажа, че си продавам Нуна-та. Без пълно легнало положение е, продавам я в комплект с оригинални чадърче, чувалче и дъждобран.  Peace Ако някой се интересува, нека ми пише лично съобщение.  Hug

# 414
http://onlinebabycentre.co.uk/out-and-about/349-cosatto-yo-5021645040393.html отзиви за тзи красавица имате ли?Много я харесах за нова лятна количка  Laughing.Само ,че се чудя да даваме ли толкова пари за нова лятна или да си караме със сегашната .

# 415
DqVoLsKi_ChArOvNa, гледам такава по Сторгозия....може да върви само по тротоари, или директно на улицата, ако тротоара е с кофти настилка. Гумите и са малки.
А и за 4г. дете не виждам много полза от лятна количка...

# 416
Количката ми трябва за бебка която е на три месеца.
Те из тези дупки почти на всяка количка се опъват.
Ние имаме тази  http://kasida.bg/chipolino-bebeshka-lqtna-kolichka-rio-rozovo-2013-46-21387.html подариха ни я.Мислех да взимам на Чико http://bebeshorko.com/Detska-kolichka-lite-black-night-2012-p-1702.html ето тази ама  кръстниците като ни подариха тази на чиполино не сме взимали друга лятна.И сега все още не сме я използвали защото сме с комбинираната , но точно такава видях на Сторгозия и ми хареса много и се зачудих дали са хубави и ако да да вземем такава лятна а риото да го дадем Simple Smile.

# 417
DqVoLsKi_ChArOvNa, според мен тази лятна количка зимата няма да е много удобно да използвате и пак ще трябва да си карате с комбинираната. По-добре купете направо следващата година.
Иначе на вид количката е хубава, но щом и ти си я виждала, значи имаш представа. )

# 418
Ние имаме лятна дори е в кашон и не е извадена от там още.Ама нещо като я гледам на снимки не ми харесва и си мисля ,че няма да е удобна.Тя е в килера/риото/ и е затрупана от други кашони и сега да искам сама не мога да я извадя да пробвам а и пише ,че е за 6 + и затова още не сме я изпробвали дори .А тази на косато ми грабна окото.Видя ми се много маневрена/бяхме на Лайфа на кафе/ Simple SmileА там е равно и гладко може би затова ми се видя много маневрена.

# 419
DqVoLsKi_ChArOvNa, то на Лайфа всяка количка може да ти се стори маневрена. )
Аз също съм всеки ден там, но понеже не обичам да обикалям и минавам през разни "пресечени" терени. ) Моята с 2ни колелета се затруднява, а представям си тази с малките единични.
Ако ще поръчваш, гледай поне да не е от БГ, че тук яко са и надули цената.

Общи условия

Активация на акаунт