Бебешката количка - цяла наука за второ висше №22

• 53 766
  • 731
  •   1
Отговори
# 465

Супер! И аз съм се ориентирала към нея, но зелената, Америка. Само имам една дилема. Количката доколкото гледах сега е по-изгодна в БГ, на прИмоция е и е доста изкушаваща, но:
1. Новият модел Move, сега е по-скъп, но имам още време за закупуване и се чудя дали ще падне
2. До кога ли ще се задържи намалението на XA и дали не е разумно сега да си я поръчам
3. Рано ми е май да купувам количка, но пък ако е на оферта, защо не.
 Въобще нямам идея колко се задържат такива намаления и каква им е идеята. Не вярвам да се опитват да продадат всичко от модела, но пък дали няма да върнат предишната цена в един момент.  newsm78

# 466
kremena, Евото се сгъва супер лесно, предполагам и Симбиото е същото. Повечето колички на Грако се сгъват по сходен начин, който е много удобен и лесен.

# 467
Graco Evo гледах тук - на вдигане е лекичка, малко паянтова ми изглеждаше обаче. Не можах да я разгледам много, защото консултант така и не се появи за 10те минути, в които я разглеждах. Чудя се дали ако бях излязла директно с нея от магазина все пак щеше да се появи някой  Thinking

По английските сайтове е с висок рейтинг, но почти всеки втори пост посочва като основен недостатък, че не е маневрена на неравни повърхности, трева и пясък. С което долу горе се покупката за мен се обезмисля, защото се налага да я карам само по такива  Mr. Green Лошото е, че в магазин няма как да се тества.

# 468
Малко да побутна питането си за maxi cosi mila  Simple Smile  Нова с чувалче  я продават за 235 лв. И почти съм решила да я взема за летен вариант и такава, която да стои в багажника. Има напълно легнало положение. Четох добри ревюта, но ми се искаше и някой от Бг да каже как върви.

# 469

Супер! И аз съм се ориентирала към нея, но зелената, Америка. Само имам една дилема. Количката доколкото гледах сега е по-изгодна в БГ, на прИмоция е и е доста изкушаваща, но:
1. Новият модел Move, сега е по-скъп, но имам още време за закупуване и се чудя дали ще падне
2. До кога ли ще се задържи намалението на XA и дали не е разумно сега да си я поръчам
3. Рано ми е май да купувам количка, но пък ако е на оферта, защо не.
 Въобще нямам идея колко се задържат такива намаления и каква им е идеята. Не вярвам да се опитват да продадат всичко от модела, но пък дали няма да върнат предишната цена в един момент.  newsm78

Количката е на промо цена 959,00 лв. от 1 172,00 лв. С днешното намаление за 1 юни ми излезе 863.10.
Само зелената Америка не беше днес в намаление ,защото е с най-ниска цена - 799 лв  ,но не знам до кога.От нея имали ограничени бройки ,така ми казаха.Но най-добре звънни по телефона и питай.Не знам дали ще намалят още XMove  newsm78

# 470
Здравейте, дами!

Моля за съвет Praynig

Колебая се между Бейби дизайн лупо
 http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … products_id/38039  и Пег перего Скейт
http://www.vitodesimone.com/content/view/13/23/.

Дайте съвети!

# 471
Според мен Лупото е най-добрият избор. Имам Enzo Evo на Espiro и съм много доволна - направо е супер. Като характеристики Lupo на BabyDesigna (като продукт на една и съща компания) е доста близък. Страхотен комфорт на возия, кошове и допълнителни екстри. Стабилно окачване на кошовете - без никакво провисване и подрусване. Позиции на гръбчето на коша за новородено, широка комфортна седалка, голям е и коша за новородено. Помпа за гумите, която ти е винаги на разположение в едно джобче (не че някога съм я ползвала, но си е спокойствие да  имаш). Наистина действащи амортисьори (а не колкото да се каже, че ги има) - бута се с огромна лекота, независимо от килогражите.

Колкото до Скей-та - доста тромав ми се видя някога, когато избирах и някак неманеврен, но то си е до лично предпочитание.

Най-добре би било да ги видиш на място и да прецениш за себе си, защото Синапова тук редовно хвали Sprint+ на Baby Design и е супер доволна - та всичко е до лични предпочитания.

Успех

# 472
# 473

Това са някакви китайски имитации и не ти препоръчвам.
Само като и видя гумите ми е ясно, че ще трябва цялата да я вдигаш, за да завиеш с нея.

# 474
elenna_dim и аз съм за Лупото,гледах я в нашия магазин,точно тази синята - страхотна е.Както ти е писала RoniBonboni  - добър избор!Предните колела се завъртат плавно,дори не ги усещаш,с добро окачване на коша - с адаптери,с позиции на гръбчето,хубави  меки дамаски...
Гледала съм много модели в нет-а и като ги видя на живо и оставам разочарована,но тази съм я виждала на живо и гарантирам,че не лъже картинката,защото моя приятелка и тя си купи Lupo и е много доволна,освен в магазина бутала съм я и на не много равен път и не запира на дупките.
За сега Baby Design и Espiro водят класацията при мен и единственно те на живо изглеждат добре-дори и по-добре отколкото на картинка.

# 475
Благодаря за отговорите!

# 476
Graco Evo гледах тук - на вдигане е лекичка, малко паянтова ми изглеждаше обаче. Не можах да я разгледам много, защото консултант така и не се появи за 10те минути, в които я разглеждах. Чудя се дали ако бях излязла директно с нея от магазина все пак щеше да се появи някой  Thinking

По английските сайтове е с висок рейтинг, но почти всеки втори пост посочва като основен недостатък, че не е маневрена на неравни повърхности, трева и пясък. С което долу горе се покупката за мен се обезмисля, защото се налага да я карам само по такива  Mr. Green Лошото е, че в магазин няма как да се тества.

Да споделя отново за Грако Ево-то. Отново я разгледах, дори в магазина се буташе доста по-трудно и завиваше някак тромаво в сравнение с останалите, които побутах. Другото, което ме изненада е, че като тегло не изглеждаше изобщо по-лека от jane muum примерно, пък я дават само 7кг. Чудя се дали не е тегло на рамата само това. До нея имаше Грако Мираж със столче за кола върху нея и като тегло беше същото  Thinking

Сега размислям за Грако Ево Мини за лятна количка, че отзивите са само положителни засега, но пък я продават само в mothercare.

# 477
  • София
грако евото я дават 10 кг, с летен кош, т.е. с кош за новородено вероятно ще е и повечко малко.

# 478
Здравейте!
Някой има ли мнение за тази количка

http://www.zippyvezimeliai.lt/ru/
http://www.youtube.com/watch?v=fu7NLEvLK4s
Дали може да се намери в БГ newsm78

# 479
  • Варна
malina07, изобщо не се лъжи, че muum е 7кг. 10 кг. почти е с летния кош, а с матрикса не съм я теглила. Точно поради тази причина, че е доста тежка, сега си взех лятна количка, която да ми е само за в колата, защото иначе се изгърбвам докато принеса jane-то.

Общи условия

Активация на акаунт