Бебешката количка - цяла наука за второ висше №22

• 53 788
  • 731
  •   1
Отговори
# 450
Kokona, кaква количка си купи?

# 451
Здравейте,мами! Харесала съм Cosatto Giggle Go Lightly- http://www.amazon.co.uk/Cosatto-Giggle-Lightly-Combi-Pushchair/d … 843995&sr=1-6
Някакви отзиви?   bouquet

Тази и аз много я следях, но се отказах от нея. В момента в амазон има два отзива - един положителен и един отрицателен (че се е счупило нещо си непоправимо, била опасна количка и съпорта се държал много зле).

Аз лично се отказах защото цялата седалка се накланя както си е седналото положение - т.е. крачетата при легнало положение стърчат във въздуха, а не само облегалката да се накланя и да е пълно легнало положение. Не знам доколко удобно ще бъде това на новородено  Peace

Да,и аз прочетох коментарите и затова се колебая.А колкото за седалката тя не е за новородено,а за 6м+   Peace

Дете над 6 месеца също спи, а повечето кошове се израстват доста преди детето да стане на 6месеца. Хубаво ще е ако намериш отзиви или мерки на коша, дали ще е достатъчно голям до 6тия месец.

Мамите с повечко опит тук дано споделят дали е удобно за дечицата да се спи в тези летни седалки дето целите се накланят и крачетата стърчат нагоре.

Ако решиш да я вземеш сподели опит  Mr. Green

# 452
Kokona, кaква количка си купи?

Поръчах X-Lander XA Asia  Grinning

# 453
  • София
Да споделя и тук терзанията си.
Прибрахме се от дълга обиколка по магазините. Установихме, че основния проблем е количката. За всичко друго взехме някакво решение или поне установихме, че лесно ще вземем. Но тази количка...Вече казах, че бюджетът ни е ограничен, но дори и при увеличаването му, пак нищо не ни грабна. Просто установих, че за всяка трябва да направя някакъв компромис. Оказа се, че по-стабилните количките с помпащи се гуми и здрави конструкции са доста тежки. Щом дори на мен ми се сториха такива...Замислих се отново за Спринта на Бейби дизайн. Сега е на супер цена. Недостатъкът е, че отпред е с двойни гуми. Лупото и Атлантика, които бях харесала предния път сега ми се сториха огромни и ужасно тежки, особено Атлантика, и много големи, дори и сгънати. Какво ще ме посъветвате? Тотално се отчаях...

# 454
veseto87 Какво те притеснява в двойните гуми.
Аз бутам вече 6 месеца Спринт на бейби дизайн. И не спирам да я хваля. Много леко се бута не се усеща. Тези двойни гуми много маневрена я правят. Не съм имала проблем и зимата, а съм излизала всеки ден ( е верно тази зима беше мека).
Даже миналата седмица си бяхме по Карлово и там оцеля. В Карлово повечето улици са с павета, тротоарите с тикли и не са много фиксирани тиклите, а в старо Карлово улиците са с калдъръм. И като прибавим наклона нагоре и е кошмар за бутане (казвам го за хората, които не са бутали количка в Карлово)

# 455
veseto87, изпуснала съм, какъв ви е бюджета?
Защо те притесняват двойните гуми? Първите ми 2колички с каката, а сега и тази е с 2ни гуми и са си супер.

# 456
  • София
Ами 500 лв. ми е максимума, но ми се иска да е по-малко по-възможност. Спринта сега е намален на 380 лв., с коша за кола ще стане около 490. Мисля, че е доста добра цена.
За гумите, повечето мами казват, че са по-неманеврени като са двойни. Ясно че надуваемите возят по-леко, но и в цената разликата е голяма.

# 457
  • София
А мислили ли сте за варианта втора употреба - за 500лв. от ибей или продавалника можете да вземете много запазена количка по-висок клас.

# 458
  • София
Аня, какво би предложила? АКо излезе нещо подходящо бих се замислила.
Не предпочитам по принцип, това ще ни е първо детенце. Ще ми се да е нова и евентуално да се ползва и за второ. Но ако е нещо интересно...

# 459
Ами 500 лв. ми е максимума, но ми се иска да е по-малко по-възможност. Спринта сега е намален на 380 лв., с коша за кола ще стане около 490. Мисля, че е доста добра цена.
За гумите, повечето мами казват, че са по-неманеврени като са двойни. Ясно че надуваемите возят по-леко, но и в цената разликата е голяма.

Това за гумите е пълна глупост...) Напротив, 2те гуми се въртят на всички страни и минават отвсякъде, отделно количката може да се бута и върти с 1пръст, особено ако е с 1цяла дръжка.
В момента съм с това
http://answers.mamasandpapas.com/answers/4006/product/185770800/questions.htm
Което всъщност е Пег Перего Плико Р3 (просто правят и за бранда Мамас и Папас).
Можеш да видиш и Плико, мисля че имат варианти до към 500лв.

Това също не е никак лош вариант на Грако, аз много ги харесвам като марка, първите ми 2колички бяха такива
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … products_id/45964
Имат и други цветове

# 460
  • София
Това Грако може ли да се ползва и за новородено?

# 461
Това Грако може ли да се ползва и за новородено?

Обозначено е, че е категория 0+, както и столчето. Има 3позиции на гърба, но никъде не пише дали има пълно легнало, сега ще погледна в някои английски сайт.
Ето клипче
http://www.youtube.com/watch?v=RamKoQxHTgg

# 462

Здравей предлагам ти тази количка http://chipolino.com/blog/bg/?p=2390 виждала съм я на живо и ми хареса . Горе долу ти се вмества в бюджета минуса е, че в комплекта няма чанта . Аз лично съм си харесала Лупото на Бейби дизайн, но ако имах по малък бюджет бих си взела тази . Спринта също ми харесва но Чиполиното ми харесва една идея повече.

# 463
  • София
ДОбре де, аз друго се чудя. Тези малки гуми как се държат в нашите условия? Уж пише, че големите возят по-леко, но гледам, че и доста от скъпите колички са с малки гуми. Момичета, много ви благодаря за помощта.

# 464
Здравейте и от мен.

Спряла съм се на Graco Evo? Моля, споделете опит. Количката ще стои в багажника на колата ми основно, така че сгъването е важно. Ще я вадя от колата до училището на баткото и обратното поне два пъти на ден.

Graco Symbio?

Общи условия

Активация на акаунт