Бебешката количка - цяла наука за второ висше №22

• 53 795
  • 731
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте!
Имате ли впечатления от тази количка на Mamas & Papas http://www.myhome-bg.com/product/10900/kombinirana-kolichka-sola … -mamas-papas.html
 Ще съм много благодарна ако споделите! Simple Smile

# 481
Лемон , аз тази количка много я харесах , но за съжаление се предлага без покривало за крачета , което на мен ще ми е необходимо в началото , иначе има варианти да се купи отделно едно дето му забравих името и бебето се мушка в него и после го слагаш в количката.
Иначе е идеална , има пълно легнало и ми се видя достатъчно лекичка .

# 482
Здравейте!
Имате ли впечатления от тази количка на Mamas & Papas http://www.myhome-bg.com/product/10900/kombinirana-kolichka-sola … -mamas-papas.html
 Ще съм много благодарна ако споделите! Simple Smile

Супер си е количката аз се колебаех м-у нея и другата на мамас и папас която купих.
Малко по-открита е и ако се купува за есенно бебе бих се замислила. Но за лятно-новородено е супер.
Но цената е само за количката, аксесоарите вървят по 100тина лв. единия - чувалче, покривало, дъждобран и т.н.
Пълен комплект ти излиза около 900лв.

# 483
  • София
Бях питала преди време за тази количка, но понеже сега ми изпада изгодна да попитам пак дали знаете нещо за тази марка: http://kasida.bg/romeybaby-bebeshka-kolichka-2-v-1-bs818-greenblack-48-13623.html

# 484
  • София
Бях писала преди няколко дни, моя приятелка си я купи (има продавач в продавалника, чисто нови ги продава по 280-300лв.). Доволна е, но подробности не мога да дам, т.к. не е в София, а и й първата количка, ползва я от месец.

# 485
  • София
И аз видях тази обява в продавалника точно.
Много се замислям за тази цена. Изглежда добре. И гумите ми се струват добри...
И дали някой знае къде може да се види наживо?

# 486
Да питам и аз - ориентирам се вече към по-леки колички, отказах се от танковете, и съм загледала Britax B-Agile 4 (с кош за новородено, че се чакаме есента). В английските ревюта я хвалят много, но български отзиви не намерих - дали някоя от вас я е ползвала или поне виждала наживо?
  bouquet

# 487
Да питам и аз - ориентирам се вече към по-леки колички, отказах се от танковете, и съм загледала Britax B-Agile 4 (с кош за новородено, че се чакаме есента). В английските ревюта я хвалят много, но български отзиви не намерих - дали някоя от вас я е ползвала или поне виждала наживо?
  bouquet

Питах за тази количка преди няколко страници, имаше само едно мнение, че е добра.
Не можах да намеря чувалче/покривало за нея обаче, видях само на едно място за 120лв, което ми се стори прекалено, по английските сайтове изобщо няма за този модел. Дъждобран също не е включен обикновено, борд също се купува отделно и цената доста скача като си ги купиш и тях. Кошницата за кола, ако си вземеш такава се слага директно върху седалката и става доста грозно, отделно че е нехигиенично.

Отзад гръбчето се спуска също с колани, т.е. трябва да се прави с две ръце, а като почне да се изправя бебето не е много удобно.

На живо не можах да я намеря да я пробвам, изглеждаше хубава иначе - лека за големите си гуми. Освен ако не е тегло само на рамата както обикновено го пишат.

# 488
 На Бритаксите доколкото си спомням,тапицерията не им се сваляше за пране.Т.е. переш с четка цялата количка,което поне за мен е голям минус.

# 489
  • София
Чак толкова да е нехигиенично да сложиш  кошницата върху количката...толкова чак ли е зле в колата ви положението? иначе предполагам на матрачето на количката може да метнеш една пеленка да няма пряк досег.  Освен това може да се махне основната седалка и да се слага на рамата само кошницата, но това предполага количката да се ползва принципно в началото с кош за новородено и  кошница за кола. При което естествено и последния довод на Евана е невалиден Wink Друг въпрос е става ли за машинно пране... не всичко, което се сваля може да се сложи в пералнята...
За мен друг минус е, че подложката на крачетата не се вдига и доста бързо ще увиснат...иначе има и намаления, има я и в комплект с борд(тазгодишните модели си вървят с него), има универсални чувалчета и дъждобрани на по-ниски цени и т.н. цената може да се закрепи съвсем прилична.

Последна редакция: ср, 05 юни 2013, 11:02 от Angel_Dust

# 490
Да попитам: някой има ли отзиви за Mamas & Papas Urbo?

# 491
Здравейте и от мен  Simple Smile
Аз ползвах до сега Peg Perego Aria за малката, но за второто бебче съм решила да си купя нова количка, че тази няма кош за новородено и не е много удобна. Иначе е лека и се сгъва бързо. Тази как ви се струва http://www.bebo.bg/index.php?main_page=product_info&cPath=81 … p;products_id=710, гледам е намалена, а си има всичко в комплекта?

# 492
  • София
Ако си ценила в нея това, че е лека и се сгъва бързо, защо не се насочиш към подобна, но с опция за кош за новородено - Вритакса коментиран последните постове, сайбекс калисто, куини сенз, нещо подобно?

# 493
Цитат
Ако си ценила в нея това, че е лека и се сгъва бързо, защо не се насочиш към подобна, но с опция за кош за новородено - Вритакса коментиран последните постове, сайбекс калисто, куини сенз, нещо подобно?

Ние живеем в къща и не ми се налага да я качвам по стълби или асаньор и затова мисля, че е по-добре да е функционална, отколкото лека. Сега ще ги разгледам. Благодаря!

# 494
  • София
Ясно, понеже останах с впечатление, че само това, че е нямала кош за новородено не ти допада, въпреки, че другите не са  чак толкова леки...но имат пък и своите плюсове, особено при пътуване - леки и компактни са, за мен е ценно с едно дете, с две и повече съвсем бих предпочела количката да не заема 2/3 от багажника...но пък ти ще си имаш и арията вероятно за такива моменти.

Общи условия

Активация на акаунт