Бебешката количка - цяла наука за второ висше №22

• 53 696
  • 731
  •   1
Отговори
# 585
malka maimunka, не го пише в характеристиките, но го забелязах като консултанта поставяше коша-дърпаш палчето, поставяш първо на задните точки коша, след това на предните-няма начин да се свлича. А цветовете къде ги гледаш, че аз видях само тъмни, а искам нещо по-свежо Sad

Аз се чудя между x-lander,espiro, там отидох специално да видя bebetto, но като видях тутека....и аз много се замислям... За съжаление видях, че с  X-landera определено ще се свлича, много се клати коша..

# 586
  • София
Аз лично от X-lander останах много разочарована- много ниско е разположен коша за новородено, колелата не ми харесаха....

http://rayatoys.com/searcher.php?f=30&p=51

Тук има цветовете  Peace

Сега се зачетох в един полски форум за Тутека, там като плюс изтъкват, че количката е доста проходима- за плажа, черни пътища дори, устройва ги съотношението цена/качество, мобилна и лека количка. Като минус- на коша за новородено има няколко позиции на гръбчето, които били малко остри и не били удобни хич. Друго се оплакват, че се чупят, някои са много доволни, други не... Искам да проуча въпроса, защото ако ще даваме пари, може да додадем повечко и да съм доволна, отколкото да се ядосвам после, че количката е 800 и кусур лева... не са чак толкова малко...

# 587
Благодаря, много полезна инфо Peace

А за bebetto някой от ползвалите я има ли отзиви-плюсове и минуси Rolling Eyes

# 588
Интересувам се от полските колички - Tako Perso ги гледах, не бях ги виждала до сега, но като се разрових, не видях много информация за тях. Цената им е около или над 2000лв или се лъжа? newsm78 Видях, че ги продават втора ръка, но не ми се иска, а 2000лв не са необходими да се инвестират в количка, поне според мен.
Тутек Тамберо съм избрала до сега, като подчертавам, че не съм се задълбочавала да търся или чета подробна информация.
А какви са отзивите за тази марка? http://www.bebetto.pl/bg.html
Гледам, че продават тук само някои модели.

Два поста по-нагоре и аз съм питала за тях.
Аз вече три пъти ходя в магазина да ги гледам и на живо са още по-хубави отколкото на снимка. На 100% това ще е моята количка , но ни предстои местене и след това ще си я купим.
Имат представителен магазин в Русе с още техни модели. Аз съм се спряла на Тако Персо тютюнев цвят на точки. Цената на количката 3в1 със всички аксесоари без чадър е 930 лв с гаранция имв магазина продават и резервни части. За тази цена не ми звучи много нискобюджетна особено за България Simple Smile
И двата коша на количката са много големи и високи и мисля че ще са много удобни за бебето, всички се въртят в двете посоки, на стола който е за по-голямо където е поставката за крачетата е кожа и може ако се накаля да се изтрие, също така и самата дръжка е кожена. Цялата тапицерия се сваля за пране. Коша за пазар е на високо и е доста голям. Чантата е много хубава с едно забравих как се казва за повиване като дюшече. Самата количка изглежда много здрава. Абе някои ще си помислят че и правя реклама, но през ден съм в магазина и вече я научих наизуст Simple Smile
Според мен си заслужава 900 лв за тази количка.

Сетих се за още нещо , коша за новородено и за кола като ги оставиш на земята и се люлеят като люлка, не е толкова важна екстра ама на мен ми хареса Simple Smile

# 589
  • На остров
 Sonderzeichen ето  http://www.familjeliv.se/Foralder/Forum-3-141/m52051579.html тук е за тако jumper

# 590
Dessy_Emilova ,
пиши ми моля те къде се намира магазинът, в който продават Тако? Ако не точния адрес, то ми обясни къде е - познавам Русе отлично. Пътувам често по работа и при първа възможност искам да отида да ги погледна количките.
Говорили ли сте за отстъпка в магазина? При повечето случаи при покупка над определена сума 600/700лв и правят 10%?

# 591
Здравейте! Моля ви за съвет. След дълго обикаляне из магазините и сърфиране в нета, с милото се спряхме на 3 марки/модела колички :
 BABY DESIGN LUPO
http://www.valmax-bg.com/product/3316/bebeshka-kolichka-2v1-lupo … ign-04-zelen.html

X- lander XQ 2012
http://www.novobebe.com/bebeshki-kolichki-stolcheta-i-aksesoari- … olichka-4011.html

Jane Muum Matrix 2в1
http://www.dundio.com/Bebeshki-kolichki/Jane/Muum/Jane-Muum-2-v- … alt-R28-2013.html

Моля ви дайте отзиви и съвет за тези 3 колички. Дилемата ни е голяма, а трябва да решим бързичко, че в момента X- lander и Jane са на доста добра промоционална цена / 800лв/

# 592
opti Аз също се колебаех между X- lander и LUPO дълго време. Ходих да ги гледам и двете и да ги сравнявам и накрая си купих Лупото . Още не съм почнала да я ползвам и не мога да ти кажа как е в действителност , но много си я харесвам и цветовете на лупото ми харесаха повече .  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 593
И от мен един за Лупо -то  newsm10

Няма място за сравнение возията на BabyDesign и Espiro е супер - всички колела с помпащи гуми и сериозни амортисьори и страхотно окачване, лагери...

Последна редакция: пн, 17 юни 2013, 09:55 от RoniBonboni

# 594
  • София
Аз пък при този избор бих взела хането.

# 595
opti и аз съм за Лупото!
Бях се спряла на X-lander,но бързо ме отказаха и си купих на Espiro  Vector Pro,много съм доволна.Baby Design и Espiro за мен са количките,които отговарят на това,което търсиш.Столчето ми за кола Baby Design.

# 596
Аз в нета се впечатлявах много на хането, обаче като я видях на живо - кошът матрикс мисля, че е изгъзица - не ми се струва подходящо новороденото с крехкото си гръбче да лежи върху тия колани без матраче  Confused Ако избереш хането, моето мнение е или с допълнително матраче, макар че пространството така се намалява, или 3в1

# 597
opti и аз съм за Лупото!
Бях се спряла на X-lander,но бързо ме отказаха ...

Би ли споделила защо са те отказали..какви са им недостатъците?
Аз гледах в магазина и се спрях на Xmove от тях, но не ми хареса клатещия се кош за новородено и това, че не е с чупеща се дръжка...

# 598
  • София
то 3 в 1  по-добре, хем стола си е стол, хем коша си е кош. Хем разликата в цената не е много.

# 599
На мен Лупото 3в1 ми излезе 825лв. Което за качество цена ме устройва идеално . Даже се вместих под бюджета който имах. Другите колички които ми харесаха бяха над 1500лв . В този ценови клас според мен това е най - добрата количка която може да се купи.

Общи условия

Активация на акаунт