Бебешката количка - цяла наука за второ висше №22

• 53 687
  • 731
  •   1
Отговори
# 615
Относно танковете-нали затова има различни модели, за да се харесват на различни хора...както едни харесват мини-коли, а други си падат по огромни джипове. Аз също търся количка с надуваеми гуми, която най-вече е здрава, защото помня едно време как количките се предаваха от дете на дете и се ползваха за н-употреби. Имам много приятелки, които са ми казвали, че количките им се чупят в ръцете, защото са търсили лека и компактна количка...за мен това е абсурдно-даваш няколко стотин лева, а стоката не може да издържи и 2 години!
В този ред на мисли от неделя /откакто видях танка mag england Simple Smile / търся количка с метална к-ция и благодаря за този линк  Laughing

# 616
Разбира се, че всеки сам избира и преценя. В случая, имам предвид конкретния модел, а не всички големи колички. Посочената ми е една ниска, схлупена, натруфена и тежка и на всичко отгоре като ги натоварят с разни багажи става чудо. Тази също е голяма , но визуално ми харесва повече, както и много други  Peace

Скрит текст:

# 617
Подвела съм Ви, Тако е с размер 75см  вътрешна дължина на коша за новородено, а външната дължина е 90см. Току що получих майл с някои отговори на въпросите ми от официален представител за България.

# 618
Ааа.ти за конкретния модел..да, нямам мнение и аз съм виждала доста грозни модели, но забелязвам, че се харесват всякакви изгъзици Rolling Eyes
И аз търся нещо като този модел, последния-висока

# 619
Да, за този, който е показан в поста ми на предната страница Simple Smile

# 620
http://www.sklep-smile.pl/kolorystyka-tako-perso

Това е моята количка на 100% най-долната на точките, само чакам да се изместим и си я поръчваме Simple Smile Радвам се че най-накрая си избрах. Гледах и на CAM вчера на живо и бледнее пред тази като опций и изпълнение. Тази е 930 лв, а на CAM е 1400 лв

# 621
А има ли Бг он лайн магазин да ги разгледам тия колички Тако.

# 622
Тако ме спечелиха и мен, но не точно този модел. Харесах Ларет и Персо. Моето основно притеснение беше коша за новородено, а при тях / поне по каталог / пише, че кошовете са 87-90см за всеки модел различно. Надявам се да успея да ги видя, във Варна нямат представителен магазин, но в Русе да. Така, че идния месец съм отново командировка там и се надявам да ги видя. Пуснах и майл със запитване относно това до какъв срок доставят до Бг, ако липсва даден модел, но още чакам отговор. Та сега дилемата ми е между Тако и Тутек.
Sonderzeichen направо съм изненадана от това,че в избора ти присъства и Тутек,като едно от исканията ти е голям кош.Та нали един от недостатъците на Тутек е тесния кош,дамаските им са твърди и неприятни на допир,освен това и предните колела завиват тромаво и се бута много тежко - доста елементарно изпълнение,няма нищо общо с наложилите се вече качествени марки в този ценови клас - 800-900лв.
Тако не ми харесва и не съм се спирала на нея,нямам коментар.

# 623

имат магазин в Русе , там ги видях наживо.
dominea.trade@gmail.com това им е меила , пиши им може те да ти пратят онлайн каталози.
Кошовете за много големи, въртят се в двете посоки, материята е страхотна , всичко по количката се смъква за пране, с кожена дръжка. Абе аз съм супер доволна

# 624

заповядай https://bg-bg.facebook.com/pages/%D0%94%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA% … E/145554562292842

# 625
Тако ме спечелиха и мен, но не точно този модел. Харесах Ларет и Персо. Моето основно притеснение беше коша за новородено, а при тях / поне по каталог / пише, че кошовете са 87-90см за всеки модел различно. Надявам се да успея да ги видя, във Варна нямат представителен магазин, но в Русе да. Така, че идния месец съм отново командировка там и се надявам да ги видя. Пуснах и майл със запитване относно това до какъв срок доставят до Бг, ако липсва даден модел, но още чакам отговор. Та сега дилемата ми е между Тако и Тутек.
Sonderzeichen направо съм изненадана от това,че в избора ти присъства и Тутек,като едно от исканията ти е голям кош.Та нали един от недостатъците на Тутек е тесния кош,дамаските им са твърди и неприятни на допир,освен това и предните колела завиват тромаво и се бута много тежко - доста елементарно изпълнение,няма нищо общо с наложилите се вече качествени марки в този ценови клас - 800-900лв.
Тако не ми харесва и не съм се спирала на нея,нямам коментар.

А може ли да ме ориентираш какви са размерите на коша за новородено на Тутек?

# 626

да точно това е магазина в който ги гледах Simple Smile

# 627
  • София
elica79, не съм съгласна, че на Тутека им е малък коша. Напротив, на полските колички кошовете за новородено са по-големи от повечето колички. Дори на Мутсито, които се водят с голям кош за новородено бледнееше пред Тутека.
Иначе Тутека на мен ми се струва, че са най-висок клас колички от полските, Такото не съм ги виждала на живо, затова и не бих взела, иначе на външен вид изглеждат добре.

# 628
Аз не мога са се съглася, че Тутек е най-доброто от полските марки. Висококласна им е само цената и тя не е оправдана нито от качеството на дамаските, нито от конструкция на рамата, нито от возията. Снимките в нета са им много доби, но на живо са - просто да ги гледаш и да им се чудиш за какво са им толков високи цените.

# 629
Аз не мога са се съглася, че Тутек е най-доброто от полските марки. Висококласна им е само цената и тя не е оправдана нито от качеството на дамаските, нито от конструкция на рамата, нито от возията. Снимките в нета са им много доби, но на живо са - просто да ги гледаш и да им се чудиш за какво са им толков високи цените.
Кои колички от полски марки си виждала на живо?

Общи условия

Активация на акаунт