Бебешката количка - цяла наука за второ висше №22

• 53 680
  • 731
  •   1
Отговори
# 630
  • София
А, може и да не са.. все пак не съм виждала Такото на живо, но Еспирото и Бейбидизайна ми се струват по-нисък клас. От Еспирото сега са пуснали една серия, която ми хареса, с изцяло памучни материи на матрачето и подплатата, ама коя беше... най-новата, и лятната количка прилича малко на рекаро-салон Simple Smile))

# 631
malka maimunka съгласна съм,че е по-голям коша от на Мутсито,но не мога да се съглася с тебе,че са с най-висок клас.Има други полски колички,които превъзхождат Тутек и са с по-голям кош.

# 632
elica79 , все пак не разбрахме колко е дължината на коша за новородено на Тутека.
malka maimunka , както виждаш не коментираме тези две марки, а Тутек, Тако и бяхме споменали и Бебетто по-нагоре в темата.

# 633
  • София
Размерите на Тутек Грандер- 74см / 35 см.

">#t=254s[/video]

Казах си моите впечатления от полските колички, които видях. Бебетто не знаех, че са полски дори  Mr. Green

# 634
Аз размерът го знам, въпросът ми към elica79 бе риторичен, понеже написа, че кошът на Тутек е недостатък от гледна точка на размера.

# 635
Аз не мога са се съглася, че Тутек е най-доброто от полските марки. Висококласна им е само цената и тя не е оправдана нито от качеството на дамаските, нито от конструкция на рамата, нито от возията. Снимките в нета са им много доби, но на живо са - просто да ги гледаш и да им се чудиш за какво са им толков високи цените.
Кои колички от полски марки си виждала на живо?

Доста колички съм виждала на живо - де що имаше магазини съм обиколила (дори и Варненските, защото братовчедка ми е от там)

Самата аз бутам от ноември Enzo Evo на Espiro - вече не сме в коша за новородено, но размерите му са: 43/84см

А братовчедка ми беше с Атлантик, чиито размери на коша са 40/85см

# 636
Аз днес цял ден търся и гледам колички в нета и вече се обърках. Наскоро ми препоръчахте baby design sprint plus (все пак и бюджета ми до там ще стигне). Може ли мамите които имат такава да ми кажат какви са минусите на количката (предполагам ,че има все нещо) и къде мога да я вида на живо? Влизала съм само в хиполенд на сливница, защото ми е под носа , но я няма.

# 637
  • София
mushmurochence, една приятелка е с такава количка. Доволна е, особено като се има предвид цената. Това, което не и допада е, че малко тромаво се бута като се натовари, но като цяло е доволна и на чантата има проблем с копчетата, но ми каза, че на всички марки, които са с такива копчета имат този проблем. Ще я разпитам дали има нещо важно, но до сега не съм чула нещо фрапантно за Бейбидизайн.

# 638
malka maimunka мерси за отговора, ще ти бъда благодарна и да разпиташ приятелката си ако има още нещо като недостатък да сподели. Четох, че размерите на коша за новородено са 36/80...тези 36 см дали не са малко?

# 639
Здравейте дами!
Нашата одисея с количките най-сетне приключи. Вчера посетихме магазин Ново бебе и вече си имаме X-lander XQ
 http://www.novobebe.com/bebeshki-kolichki-stolcheta-i-aksesoari- … olichka-4016.html

Да си призная отдавна си я бях харесала, но ни надскачаше значително бюджета. В момента комплекта е на супер промоционална цена от 823лв, което пак ни е малко над бюджета, но с милото решихме , че инвестицията си заслужава. Вече съм влюбена в тази количка и нямам търпение бебка да се роди и да тръгнем на разходки. Към количката взехме и  столче за кола Navington (0 - 13 кг.) x-car Black sea, което чрез адаптори се монтира на шасито. http://www.novobebe.com/stolcheta-za-kola/on-line-magazin-novo-b … -sea-bg-2140.html

Огледахме подробно и X- lander XMove, също много хубав модел, с малко повече екстри от XQ, но честно казано моделите са почти идентични.

Последна редакция: ср, 19 юни 2013, 08:07 от opti

# 640
malka maimunka мерси за отговора, ще ти бъда благодарна и да разпиташ приятелката си ако има още нещо като недостатък да сподели. Четох, че размерите на коша за новородено са 36/80...тези 36 см дали не са малко?

Здравей mushmurochence Племеницата ми вече 2г се вози в Бейби дизайн спринт+ По мои наблюдение мога да кажа , че количката е много добра: лека, маневрена, стабилна, високо разположени кошове. Прана е доста често и до момента тапицерията не е мръднала. Що се отнася до размера на кошовете - достатъчно големи са. Е племеничката от 5м е в седлаката/6+/, но не защото коша за новоредено и отесня, а защото все се надигаше , искаше да сяда и така от съобръженияя за сигурност, братовчедка ми я премести в седалката.
Като минус за тази количка мога да изтъкна малкият гюрюк, но решението е да си вземеш чадърче за повече сянка на бебето; друг минус / поне за мен/ е нереверсивната седалка.
Друго в момента не се сещам.
Желая ти успех в избора!

# 641
opti мерси за споделената информация   bouquet

# 642
Наскоро ми препоръчахте baby design sprint plus ...  къде мога да я вида на живо?

Ето:

http://xn--h1aaebdr9d.com/%D0%B1%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D1%88%D0%BA%D … 0%B8%D0%BD%D0%B8/

Щом си на Сливница може би адреса в Люлин ти е близък

# 643
  • София
Някой със скорошни наблюдения над Mamas&Papas Sola или Mylo?

# 644
http://slonbalonbg.com/detska-kolichka-bertoni-lorelli-smarty-red-apple-2013.html Мамита, някакви мнения за тази количка. Търсим си лека лятна, до 150 лв. и почти пълно легнало положение, за да  спи мъника. Иначе сега прохождаме и не му се седи много, много в нея, живеем на центъра точно та не ми се затварят много пари в количка, като имаш предвид че скоро съвсем ще предпочита само триколката, но все пак... поне една година да ме изкара...

Общи условия

Активация на акаунт