Дружбенчето вече е навън,станало от зимен сън - Тема 15

• 107 478
  • 783
  •   1
Отговори
# 525
  • Sofia
Няма коментари за училищата в Дружба, защото всеки гледа да избяга от тях. А тези, които ще запишат децата си,  нямат друг избор и общо взето им е все едно в кое училище ще са,  затова не чувстват нужда да ги коментират. От нашата група в детската градина 8 деца я напуснаха, две отидоха в ПК в училища в кватрала, 6- в други квартали. От останалите в градината в 4-та група, мислят основно как да сменят адресната с регистрация, за да кандидатстват в други кватрали.

# 526
  • София
Моите деца учат в 150то в четвърти клас. При г-жа Попова са и ако трябва да избирам отново пак при нея бих ги записала. Иначе към самото училище си имам някои забележки, но като цяло мога да кажа, че съм доволна. Има работещ басейн, което си е в плюс също.
Когато се чудех къде в Дружба да ги запиша също нямаше много информация в нета. Тъй като до 4ти клас задоволеността зависи главно от учителя, предполагам затова няма и много отзиви за самите училища.

# 527
Дъщеря ми е в 1 клас в 163-то. Много си харесва и двете госпожи.
Аз също харесвам основната учителка. Тази от занималнята има качеството, че е младичка и угажда на децата, не ги натиска много и я обичат. 2 дни в седмицата замества друга госпожа в занималнята, която им прави диктовки - тя е "лошата" госпожа.

За резултати засега не мога да коментирам. Моето дете четеше преди да започне у-ще. Пише прилично като за средата на 1 клас, не се оплаква от нищо, освен от диктовките и храната в стола - отначало и времето не и стигаше, защото са по график.

Училището изглежда страшно, но стаята беше ремонтирана, купихме шкафчета и е прилично. Няма басейн, но това не можа да ме пречупи да я запиша в 68-мо, макар че щеше да ми е много по-удобно. Има много извънкласни занимания. Отначало беше малко анархия с тях, но се канализираха

# 528
Няма коментари за училищата в Дружба, защото всеки гледа да избяга от тях. А тези, които ще запишат децата си,  нямат друг избор и общо взето им е все едно в кое училище ще са,  затова не чувстват нужда да ги коментират. От нашата група в детската градина 8 деца я напуснаха, две отидоха в ПК в училища в кватрала, 6- в други квартали. От останалите в градината в 4-та група, мислят основно как да сменят адресната с регистрация, за да кандидатстват в други кватрали.
Това е прекалено грубо изказване. Много интересно как като всеки гледа да избяга от тях са се подали вече 130 молби за 4то, и как то има 5 паралелки, в 163 то и 150 то мисля че има по 3-4 паралелки първокласници!? Ако ми беше все едно нямаше да разпитвам. Пише се ПГ и не е нужно да се сменя адресната регистрация, за да се запише детето в друг квартал.

На мен определено не ми е все е едно къде ще запиша детето си. Просто нямам възможността да е в друг квартал. Иначе веднага казвам 144 и 81 в Младост, но за моя грешка не съм мобилна и не мога да пътувам до там.

# 529
  • София
Simple Smile Най-сетне поне някакво раздвижване в темата и то с инфо за училищата Simple Smile Явно Младостките мами са много по-активни.

Ние живеем от 1 година до 108мо. При всички положения ще е едното от желанията, логистично ми е най-удобно. За по-добри варианти може би 125то в Младост (за него също има смесени отзиви - някои се натискат там, други бягат от там)

Все пак и аз апелирам майките с по-големи деца да споделят мнение Simple Smile

# 530
# 531
  • Sofia
Няма коментари за училищата в Дружба, защото всеки гледа да избяга от тях. А тези, които ще запишат децата си,  нямат друг избор и общо взето им е все едно в кое училище ще са,  затова не чувстват нужда да ги коментират. От нашата група в детската градина 8 деца я напуснаха, две отидоха в ПК в училища в кватрала, 6- в други квартали. От останалите в градината в 4-та група, мислят основно как да сменят адресната с регистрация, за да кандидатстват в други кватрали.
Това е прекалено грубо изказване. Много интересно как като всеки гледа да избяга от тях са се подали вече 130 молби за 4то, и как то има 5 паралелки, в 163 то и 150 то мисля че има по 3-4 паралелки първокласници!? Ако ми беше все едно нямаше да разпитвам. Пише се ПГ и не е нужно да се сменя адресната регистрация, за да се запише детето в друг квартал.

На мен определено не ми е все е едно къде ще запиша детето си. Просто нямам възможността да е в друг квартал. Иначе веднага казвам 144 и 81 в Младост, но за моя грешка не съм мобилна и не мога да пътувам до там.
Може да е грубо, но си е истина. Ти и още една-две потребителки сте активни, останалите са по-скоро в категорията, която имах предвид. Нали въпросът беше, защо няма активност. Ако имаше такава, нямаше и да е вярно това, което казвам.

Който се интересува от ПГ- има добра в 68-мо. Бях записала там сина си първоначално. Има и стая за игра и според мен е чудесен вариант за целодневна грижа и обучение. Учителката е много амбициозна.

# 532
Копирах информацията от друга тема
Цитат
За 4-то учители за първи клас:

1. Соня Тодорова
2. Ана Костадинова
3. Даниела Манолева
4. Ива Иванова
5. все още не е ясно

Моля ако някой има впечатление да сподели. Ако информацията не е коректна Моля за извинение, само съм я копирала.

Ето тема за 04 ОУ
 http://m.bg-mamma.com/index.php?topic=895498.new#new

# 533
Момичета,МНОГО СПЕШНО ми трябва добър гинеколог в района на Дружба......НАИСТИНА Е СПЕШНО!!!Моля,помогнете!!!

# 534
  • София
Момичета,МНОГО СПЕШНО ми трябва добър гинеколог в района на Дружба......НАИСТИНА Е СПЕШНО!!!Моля,помогнете!!!

Обади се в Грийнберг. Ако е толкова спешно отивaй в спешно, окръжна болница ти е най близо

Последна редакция: чт, 14 яну 2016, 09:53 от Мацето

# 535
И аз препоръчвам Грийнберг.

# 536
Ок,благодаря! Казаха ми Куцарова, в 302 блок,тя работела по За.А в Грийнберг само частно ли е?

# 537
  • София
Не, и в Грийнберг може по ЗК. Гинеколожката там е добра, можеш да се довериш.

# 538
  • София
Тази Куцарова не я харесвам и това си е ....

# 539
Много благодаря,момичета!!!

Общи условия

Активация на акаунт