Дружбенчето вече е навън,станало от зимен сън - Тема 15

• 107 425
  • 783
  •   1
Отговори
# 615
  • Sofia
Задължително ли е да е хирург? Конци от секциото ми сваля операционна медицинска сестра, наша позната, която дойде вкъщи. Ако можеш да намериш сестра, мисля че ще ти свърши същата работа.

# 616
  • София
Аз пак Грийнберг ще спомена  Mr. Green но мисля че имат хирург, но отзиви нямам :

http://greenberg.bg/%D1%85%D0%B8%D1%80%D1%83%D1%80%D0%B3%D0%B8%D … D0%B4%D0%B8%D1%8F

# 617
  • София
Здравейте, може ли да ми препоръчате лекар в Дружба, който да ми свали конците на една рана. Личната ме прати при хирурга в 28-ма поликлиника, но е много груб и смяната на превръзката ме боля колкото и шиенето. В петък трябва да ги свали, но от сега изпитвам ужас. Предпочитам да си платя, но да са внимателни малко повече.
Единия е ужасен.Другия е супер.
аз съм ходила и при двамата.Разликата е огромна.Аз ходя при този който е на четна първа,нечетна втора

# 618
  • София
Задължително ли е да е хирург? Конци от секциото ми сваля операционна медицинска сестра, наша позната, която дойде вкъщи. Ако можеш да намериш сестра, мисля че ще ти свърши същата работа.

Предполагам, че може. Просто ЛЛ ме прати там. Безкрайно недоволна съм.

# 619
  • София
Аз пак Грийнберг ще спомена  Mr. Green но мисля че имат хирург, но отзиви нямам :

http://greenberg.bg/%D1%85%D0%B8%D1%80%D1%83%D1%80%D0%B3%D0%B8%D … D0%B4%D0%B8%D1%8F
Благодаря за идеята. Там са любезни.

# 620
  • София
mmoonnii, аз точно от този се страхувам. Като ми сменя превръзката на втория ден, тя беше залепнала за раната и конците, казах му, че нося кислородна вода, да падне по-лесно, но той каза, че няма нужда и я дръпна ей така. Много е груб.

# 621
  • София
Мн странно.Аз съм много доволна .
Съжалявам ,че така се е получило.Трайчев май се казва.
Незнам къде другаде в квартала има.
Успех

# 622
  • София
Благодаря! Запазих си час в Грийнберг. Ще напиша после впечатления.

# 623
Здравейте, търся козметик в Дружба 2 за почистване на лице и вежди. Моля да ми препоръчате някой.

# 624
  • София
За вежди ходех преди в Дружба 1, за Дружба 2 и аз се интересувам от препоръки.

ПС: Мога да дам координати на козметичката в Дружба 1.

# 625
Мен ме интересува кола маска на цели ръце. Къде правят и на каква цена. Малко съм лигава и търся внимателна.

# 626
  • София
Момичета да знаете дали лекарките до турския записват нови пациенти? Че не видях нищо лепнато отвън.

# 627
  • Sofia
Търся за закупуване гарсониера в района, за предпочитане в Дружба 2, без да е нужен основен ремонт, най-много козметичен. Важно е кухнята да е изнесена на усвоен към хола балкон.

# 628
  • София
Момичета,в квартала да знаете дали има някъде обществена пералня?

# 629
Има ли дечица да посещават 108 цгд филиала. Есента да са 2 група. Да кажат как е.

Общи условия

Активация на акаунт