Дружбенчето вече е навън,станало от зимен сън - Тема 15

• 107 449
  • 783
  •   1
Отговори
# 135
Благодаря, Evridika  Hug Hug Hug Hug Hug

# 136
Момичета, имам едно въпросче. От едно известно време в Дружба 2 се чува един ужасен пищящ звук. Това е по цял ден, прекъсва от време на време, но като цяло си пищи непрестанно. Някой знае ли от къде идва? Направо ми човърка в мозъка, добре че съм на работа през деня, че не знам как щях да издържа. Чува се дори и на Цариградско на метро станцията. Някой ако сподели ще съм много благодарна. Hug

# 137
хмммм,а аз си мислех,че си въобразявам.Ужасно е наистина,но незнам от къде идва...  #Crazy

# 138
Според моите изчисления идва от ТЕЦ-а или от новия строеж, зад спирката на 204, която се води Технопарк. Направо е ужасно и не знам къде трябва да се оплача официално, за да се спре това мъчение.

# 139
  • София
И аз смятам, че е от ТЕЦ-а. Повтаря се всяка година приблизително по това време. Май някаква профилактика правят  Rolling Eyes

# 140
Къде да подам сигнал за неработещ светофар?

# 141
Къде да подам сигнал за неработещ светофар?

Това казва Гугъл -  92-19-929. Организацията отговаряща за светофарите би трябвало да е Пътна сигнализация.

# 142
Благодаря  Peace

# 143
  • София
Здравейте,
живея в Дружба 1, до 4-то ОУ. Бременна съм и се очаква да родя на 4.11.2013г.
Ще се радвам да се запозная с други бременни от квартала. Simple Smile

# 144
  • sofiq
здрасти Burningred в кой блок живееш аз  вече си имам едно сладко бебче на 7 месеца, но и ас сам до 4-то ОУ в бл.71 и ако искаш може да се запознаем и като родиш ще разкарваш бебока с нас Simple Smile

# 145
  • София
Здравей kremi85 , аз съм в бл. 72. Ще се радвам да се запознаем Simple Smile тъкмо вече имаш опит с бебе и ще даваш ценни съвети Simple Smile аз сега започнах да пазарувам и съм в дълбок шок......още не мога да преценя кое ми е наистина важно и кое е глезотия и ще дам излишни пари  Simple Smile .
Вие къде се разхождате? Предполагам, че сте в градинката между блоковете ни?

# 146
Някоя мама случайно да знае какво е работното време на д-р Дикова - дружба 2, под китайският ресторант, трябва ми спешно утре да ми даде едно направление, от скоро ми е лична и до сега не ми е трябвала Sad

# 147
  • Стара Загора
Здравейте, случайно да знаете дали има нотариус в квартала и някакви координати.

# 148
  • гр.София
Здравейте, случайно да знаете дали има нотариус в квартала и някакви координати.
в дружба няма никъде, преди два месеца ми се наложи да търся, но и този в дружба 2 е затворил, ние ходихме до Попа  Peace

# 149
На бул. Шипченски проход, където е кръстовището с  ул. Николай Коперник има един, а също мисля в новия бизнес център Galaxy, който е отсреща. Не е съвсем в Дружба, но е сравнително близко.

Общи условия

Активация на акаунт