Звездни компромати- 170

• 56 306
  • 750
  •   1
Отговори
# 255
  • Sofia
Прилича,ама не е...сестра и е

# 256
# 257
# 258
  • БГ
Венета Райкова
"престанете да лъжете, че имам корекции, елате да проверите и ми се извинете!!"
" ама да дойдат да проверят беее, омръзна ми вече!! аз ако имам корекции сама ще си кажа, то това не е за криене...."
по повод тази статия
"Не можете да ме обидите с подобни статии, защото "дисциплинирана като войник" за мен е огромно признание!! Ето така съм се задържала 21 год. на екран - труд и дисциплина - и няма от какво да се притеснявам!!"

# 259
Венета Райкова
" ама да дойдат да проверят беее, омръзна ми вече!! аз ако имам корекции сама ще си кажа, то това не е за криене...."
по повод тази статия

Според мен носът й е пипан,каквото ще да ми говори.

# 260
Венета Райкова
по повод тази статия

Тези трите снимки ги бях наложила една до друга и ги постнах тук. После разни сайтове ми ги "взеха":

КЛИК

# 261
  • Berlin
Е, сега русата Златка прилича на нея по нос ... скоро на жената котка ще заприличат. Изобщо защо си правят така носовете, и то по един и същ начин (то може и да няма друг, де, не знам).
Още един нос, не знам на кой е:
Скрит текст:

# 262
Венета Райкова
по повод тази статия

+1  Whistling

# 263
И каква е разликата на Венета в носа?

# 264
# 265
И каква е разликата на Венета в носа?
Ето и една друга снимка. И такава.
На мен ми изглежда повдигнат и "изпилен" в основата.

# 266
Ох, сега ми изпратиха да видя и много се смях!  Joy
Превъртете това на 51:25мин и наблюдавайте промяната на физиономията на Андреа при наличие на фотоапарат.  rotfImao

# 267
  • вятър в маслините, вятър над хребета
 Joy Joy Joy
Кифла абсолютна Joy

# 268
На всички снимки които сте пуснали до момента, носът на Венета е под различен ъгъл или тя е усмихната и въобще не може да се прави някъква съпоставка

# 269
На всички снимки които сте пуснали до момента, носът на Венета е под различен ъгъл или тя е усмихната и въобще не може да се прави някъква съпоставка

И на мен носът и ми се вижда един и същ, просто под различен ъгъл и при усмивка формата леко се променя... Венета я помня още като се появи на екран си беше със същия леко вирнат нос...

Общи условия

Активация на акаунт