Зависимости между любовта и външния вид

• 93 406
  • 2 732
  •   1
Отговори
# 135
Аз лично съм по-слаба от преди децата, брака, първата среща.
Положението с любов и секс не се е променило.
Познавам мъже тежащи 50 кила с мокри дрехи+ съпруги по 100, които правят секс през ден. Познавам и такива в обратния вариант. Познавам и красиви, поддържани, секси двойки, които не се докосват.
Не е до сексуалност.До любов е. Ако няма любов-няма секс. Ако стане 100кг/ нещо, което няма да се случи заради активния спорт и разумно хранене/ пак ще си е същия за мен Мое мнение

# 136
  • София
Познавам и красиви, поддържани, секси двойки, които не се докосват.

Колко такива познаваш, та чак и толкова отблизо, че да знаеш докосват ли се или не?
А и нали тук говорим за хора, които са се харесвали, но единия спира да харесва външността на другия, а не така, по принцип дали красивите или грозните правят повече секс.

# 137
Аз се замислих и честно признавам, че ако ММ напълнее с 50 кг шкембе, няма да спра да го обичам, аз никога не мога да спра да го обичам, защото той е чудесен, но едва ли ще мога да правя секс с него. Тоест едва ли ще ми се иска, няма да мога, няма да мога ,хора...  Rolling Eyes
Същото ако съм мъж и жена ми напълнее и се обезобрази до глиган, ами сори, ще съм с нея ще я обичам и всичко, но физически ще ми е невъзможно да получа ерекция от такива телеса, така че секса ни ще е до там.
Между другото точно това се случи в една приятелска двойка - мъжа казва - да заедно сме аз си я обичам, но просто не мога да правя секс с нея, не ми се получава.  Sunglasses

Е добре де ама нали знаеш че с годините нещата се променят и лицето и тялото и  каквото и да правиш срещу природата си безсилен
Да не говорим пък когато нещата/ напълняването / се получат от заболяване или прием на определени медикаменти в по млада възраст.Невинаги пълнотата е от преяждане и мързел

# 138
Ако няма любов-няма секс.

Сериозно?
Аз тамън седнах да чакам Брат Пит да дойде разплакан при мен, след като вие категорично го напъдихте.

Последна редакция: пт, 19 апр 2013, 18:12 от Алиса

# 139
Иначе има огромна разлика между прелетяла мисъл и дърварско окипазяване пред приятели.
Именно. Да наричаш майката на трите си деца "тотална щета" е мега просташко.
Интересно ми е тоя Убавец като струна ли е? Има ли торбички под очите от недоспиване?

# 140
  • Варна
Може би зависи от самочувствието на този променения, така е.Човек ако се харесва сам наистина има излъчване и се харесва и на другите.Но аз за себе си мога да кажа че 3 кг да кача и не се харесвам.За това не го допускам.Заради себе си, за да се харесвам и да мога с удоволствие да пробвам рокли по магазините които ми стоят добре. Laughing Heart Eyes Чак след това заради хората и мнението им, било мъже или жени.Моето мнение и самочувствие са си най важни  Wink

# 141
Вечеряме си ние по другарско му няколко семейни двойки и в разговора се намесва външният вид на определена булка, която след три раждания през 12-14 месеца била, цитирам: "тотална щета", а мъжът й, милият, той какво да прави, лесно ли му било, охладнял бил...? И пр., и пр.
Та мисля си аз- така ли се променят чувствата на партньорите едни към друг с увеличение на килограмите, целулита и бирените коремчета? При всеки ли е така, или трябва да си по-първичен, за да разлюбиш майката на трите си деца, защото имала "два ката корем и цици до пъпа" /последното отново е цитат от  колоритното описание/? Или да се разведа с мъжа си, защото оплешивява и вероятно след някой и друга година ще му се появят косми в ушите? И изобщо имало ли е любов, там където няколко кила отгоре у партньора ти те правят нещастен?
При семейни отношения не би трябвало това да е "щета". Де факто сигурно има друга причина/и.

# 142
  • out of space
Слабо не значи красиво. Дебело не значи грозно.
Наистина излъчването е важно. Лично аз, когато имах преди време 7-8 кила в излишък просто не можех да се гледам в огледалото, тъй като цял живот съм имала доста добро тяло, а и дълги години съм се занимавала със спорт. Съответно самочувствието ми беше доста занижено, обличах се в някакви чували, непрекъснато търсех мнението на мъжа ми, а и в погледите на заобикалящите ме някакво неодобрение.
Взех се в ръце и направих това, което трябваше.
Отдавна самочувствието ми е на ниво, не зная заради него или е заради връщане на формата ми- внимание не ми липсва, та чак на моменти е досадно.

Та, накратко- за любовта има мъничко значение в дадени ситуации, но за секс и привличане- голямо.
С голямата скоба, че ако стана 40 кг- никой не не би ме харесвал, но предполагам ще продължат да ме обичат, примесено с голяма доза съжаление....

# 143
  • Tам през Атлантическия океан
Стигнах до 3 стр.  Laughing

Понякога хората казват неща без да мислят  Rolling Eyes Sunglasses , не че искам да оправдя въпросния изказал се така за жена си .... , но си е факт, случва се да кажем нещо без да го мислим/да се замислим. За съжаление казаната дума не може да се върне но затова пък може да познаем човек по действията му  Wink

# 144
  • София
А аз се чудя как така изведнъж взеха да го съжаляват този мъж. Разбирам жена му да е родила от комшията и трите пъти, ама нали той ги е направил тези деца! Гадно.

# 145
Гадно, но не е голямо изключение и жените би трябвало да го знаят. Никой не го защитава, но не е станала голяма работа. Споделил с приятел, от къде да знае, че ще стигне до бгмама?

# 146
"Тотална щета" е "любимият" ми паразит. Само много интелектуално надарени личности го използват.

Аз съм човек, който обича с очите и либидото ми се движи обратно на кантара под мен или този под партньора. Може да е повърхностно, но съм се убедила, че е така когато говорим конкретно за секс.

# 147
Всички обичат с очите си. Все пак не стана ясно, тази тоталта шета, колко е тотална. Защото за един тотална щета е увиснал задник, а за друг друго. Мисля си, че ,ака е само леко пълна има поправима щета. Касита, ще внесеш ли яснота, с какво се чувства ощетен съпругът нацвъкал три деца.

# 148
Всички обичат с очите си. Все пак не стана ясно, тази тоталта шета, колко е тотална. Защото за един тотална щета е увиснал задник, а за друг друго.

Хората явно ползват терминология от застраховките на коли.  Mr. Green Тотална щета е като не става нищо от колата, бракува се и т.н.

# 149
  • София
Външният вид има някакво значение, ама за двайсет години брак нито жената, нито мъжът изглеждат като н началото. С времето си научават и хубавото, и лошото, и болежките, а те с възрастта само се увеличават, а не се оправят. На жената може да й е увиснал задникът, ама и на него не му се е стегнало около корема, а като бонус може и споменатите вече косми в ушите да добавим. Накрая май ще стигнем до "крокодила вкъщи".  Wink
А аз, да ви кажа, винаги съм се чудела как разни смотльовци и не само невзрачни, ами и направо грозновати мъже, имат безкрай претенции към вида на жените. Вместо да се радват, че поне една им е вързала, че и няма гаранция дали няма им избяга нанякъде.

Общи условия

Активация на акаунт