Зависимости между любовта и външния вид

• 93 494
  • 2 732
  •   1
Отговори
# 2 370
  • Бургас
Вили, в Бургас идвала ли си скоро? По двете главни очите ще ти паднат от мацки. Натокани, стройни, цицести, дупетата като барабанчета.
Аз много се впечатлих като дойдох тук за първи път - в някои дни особено разноглед ставаш от красиви жени. И масово са слабички - тук досега никой не ми е набил в очите, че съм кльощава, родих се направо. Колежки имам на 40+, 50+ и са като фиданки.

# 2 371
Пълно е с красиви и слаби жени навсякъде. Не знам, ама някои май са се сдобили с очилата от приказката за Снежната кралица - онези очила, с които всички ти изглеждат грозни.

# 2 372
Все пак говоря за масовия случаи, ми неподдържаните и пълни са повече.
Не че и тук в София няма мацки  Wink

Все пак българските жени са сто пъти по-хубави от чуждестранките, естествено,  но при мъжете е обратното.

П.П. в Бургас идвам всяка година  Peace

# 2 373
Предлагам   Вилико и Шантал  да променят местата за разходка и дестинацията за почивка. Не  знам къде ги срещат тези жени, аз пък от жените,които срещам -  голям процент са поддържани, с хубави фигури  и много приятни, вкл. млади майки с бебета.

# 2 374
Антропологично има области на България, където статистическото струпване на по-красиви жени е по-голямо. Естествено, в резултат на интензивното движение на хората в последните 100 години, белезите лека-полека се размиват, и за съжаление изящната костна структура, по-високия ръст, по-светлата коса и светлите очи отстъпват все повече пред масивните конструкции и плътната матова кожа...

Няма да цитирам градове, населени предимно с късокраки и доста... дупести жени, за да няма обидени, но факт - Бургас е един от градовете, благословен с красиви жени  Heart Eyes

(Моля да не ме обвинявате в пристрастия, нямам нищо общо с Бургас)

# 2 375
Да, да, само дето дори тук има подфорум за отслабване с огромен интерес...

# 2 376
В Пловдив що красиви жени видях.... Heart Eyes

# 2 377
Не знам, на мен със затоплянето ми се откриват гледки на млади стройни мъжки екземпляри и предпочитам да се концентрирам върху тях, а не върху целулита на другите жени или шкембестите мъже. Защо да си развалям деня, като мога да си го усмихна.  Flutter

# 2 378
А аз пък такива не виждам, уви.  Confused

# 2 379
и аз бих сканирала за хубави мъже Laughing
за чий ми да гледам и меря задника или целулита на някоя Stop нейн си е, да не е мой Stop

# 2 380
и аз бих сканирала за хубави мъже Laughing
за чий ми да гледам и меря задника или целулита на някоя Stop нейн си е, да не е мой Stop

За да установяваш постоянно, че по-красива от теб няма  Laughing

# 2 381

За да установяваш постоянно, че по-красива от теб няма  Laughing

леко /психо/патологично ми се струва това, ама всеки си знае. аз не бих си тровила съзнанието в търсене на грозни гледки с цел сравнителна характеристика.

# 2 382
По уличице рядко се виждат стройни и поддържани жени, стига да не си в някой бизнес център или фешън заведенийце.
Абсолютно така е.
Аз не говоря за лъскавите заведения където вечер се събира "елита" и е парад на суетата, където там действително се замайваш от тунинг. Тези мадами не са представителна извадка за българската жена.
Говоря за ССБ, тази която ходи пеша по Стамболийски, по улиците, майките по парковете.

# 2 383
добре , де , шантал - ми защо се тровиш с такива гледки newsm78

наистина се чудя?

# 2 384
добре , де , шантал - ми защо се тровиш с такива гледки newsm78

наистина се чудя?

Не се тровя беее, мило. Laughing
Споделям просто, факт е, няма тровене или жлъч тук. То просто ти се набива в очи, преди десетина години примерно не беше толкова дебел народа. Погрозня и надебеля  нацията, от храна ли ,радиация ли, стрес, де да знам. Отбелязвам просто Peace

Общи условия

Активация на акаунт