Зависимости между любовта и външния вид

• 92 445
  • 2 732
  •   1
Отговори
# 2 490
Два дена подред - отваряйки темата - виждам обсъждането с повишен интерес на корала. Явно е модерно, като салсата.

sophiemmaspencer  - твоят аватар също ми е повече от противен и скучен - но не съм такъв човек, че да ти го коментирам, нали? Айде моля ти се, съсредоточи се върху корала   Peace

# 2 491
Два дена подред - отваряйки темата - виждам обсъждането с повишен интерес на корала. Явно е модерно, като салсата.

sophiemmaspencer  - твоят аватар също ми е повече от противен и скучен - но не съм такъв човек, че да ти го коментирам, нали? Айде моля ти се, съсредоточи се върху корала   Peace

Моят аватар е неутрален, съвсем осъзнато, но поне е приличен. Предпочитам да съм анонимна, част от "масата".

Твоят е провокативен, но безвкусен. Показва липса на класа, но пък ти подхожда.  Laughing

Какво ти пречи обсъждането на корала не разбирам? По-добре корали, отколкото пеперудки.   Crossing Arms

# 2 492
Аууу ся да не захванете и моя задник Simple Smile

# 2 493
Аууу ся да не захванете и моя задник Simple Smile

Аааа, твоят вече беше обсъден в една тема и е ясно - всички го мразят  Laughing

(На мен ми харесва  Embarassed )

# 2 494
Нека го мразят Simple Smile важното е че ми позволява да нося скини джинси с цвят на сьомга/корал без да развалям пейзажа Simple Smile

# 2 495
Нека го мразят Simple Smile важното е че ми позволява да нося скини джинси с цвят на сьомга/корал без да развалям пейзажа Simple Smile

Ак това наистина е твоят, рИспект.

# 2 496
Абе за тия цветове, които се съпоставят с нещо, съществуващо в природата, е много турдно да се уточни какво точно се има предвид. Щото има корали червени, розови, бели, лилави, зелени....
https://www.google.bg/search?q=%D0%BA%D0%BE%D1%80%D0%B0%D0%BB%D0 … =1440&bih=687
А и цветът на сьомгата варирара в нюансите.
https://www.google.bg/search?q=%D1%81%D1%8C%D0%BE%D0%BC%D0%B3%D0 … =1440&bih=687
Някой като каже тютюнево, в повечето случаи има предвид изсушен тютюн. Но в моето съзнание асоциацията е винаги такава:
http://novjivot.info/07/04/24029

Мен пък много ме радва напоследък фактът, че срещам все повече весели цветове по телата на хората. Независимо от габаритите им.

# 2 497
Мен пък много ме радва напоследък фактът, че срещам все повече весели цветове по телата на хората. Независимо от габаритите им.
И аз им се радвам. Преди години се носеха много повече тъмни дрехи. Хората бяха по-свити някак си.

# 2 498
  • Бургас
И аз се радвам на пъстротата. Не мисля, че цветът е проблем при наднорменото тегло, по-скоро е неадекватната кройка и размер на облеклото. Масово по-пълни жени се навират в дрехи два-три размера под своя и напълно неподходящи за фигурата си. Целта е да се покажат по-слаби, но ефектът е обратен. Оттам идва преливането на плът и впечатлението, че са дебели. Ако сложат свой размер дреха, особено ако е подходяща за фигурата в допълнение и със скриващ дефектите ефект, спокойно ще излгеждат дори стройни, въпреки килограмите.

# 2 499
  • До морето :)
Аз пък за панталони не харесвам ярки цветове. Нещо съм много скучна.  Thinking Типични дънки, или нещо сиво, бледо, тъмно, но не и ярко. Него го избирам за блузите си.
Роклите ми вече са и по-шарени. И като видя някой в зелен панталон, или корал, или сьомга, или жълто и  Sick
Иначе и аз най-обичам да пазаря сама. Пък и не обичам да обикалям магазините. От първите 4-5 магазина вече съм си избрала какво искам.  hahaha С мъжа и детето - по подразбиране е защо не искам, а с приятелка - много се мотат. В този магазин да влязат, в онзи магазин. То навсякъде едно и също. Тц, самичка.  Laughing

# 2 500

Ак това наистина е твоят, рИспект.

Излъгах... Нямам джинси в цвят сьомга Simple Smile

# 2 501
Ако сложат свой размер дреха, особено ако е подходяща за фигурата в допълнение и със скриващ дефектите ефект, спокойно ще излгеждат дори стройни, въпреки килограмите.

Peace Да, защото другата крайност пък е да сложат по-широки и обемни дрехи, с които става още по-гротескно. Много е важно човек да си уцели размера и формата.

# 2 502
И аз се радвам на пъстротата. Не мисля, че цветът е проблем при наднорменото тегло, по-скоро е неадекватната кройка и размер на облеклото. Масово по-пълни жени се навират в дрехи два-три размера под своя и напълно неподходящи за фигурата си. Целта е да се покажат по-слаби, но ефектът е обратен. Оттам идва преливането на плът и впечатлението, че са дебели. Ако сложат свой размер дреха, особено ако е подходяща за фигурата в допълнение и със скриващ дефектите ефект, спокойно ще излгеждат дори стройни, въпреки килограмите.

Това ми напомни, че тази сутрин видях една жена, за която сериозно се замислих какви дрехи би и препоръчала темата. Много слабичка. Ама много. Бих предположила, ханш около 65. Със съответните момчешки бедренца, наполовина на дебелината на тези на Миранда Кер. Притисната в малък (не мога да определя колко) размер скини дънки, над които стърчаха съвсем видими и за моето нехайно око паласки. Т.е., дънките и бяха малки САМО в колана. На тъничките и крачета и несъществуващо дупе висяха като торби. Не е дебела, та да се засили да отслабва. Няма корем. Няма никакви излишества. Освен въпросните преливни атрибути. Е, какво да облече?

# 2 503
А, точно излязла статийка по нашите въпроси: http://www.dnes.bg/zvezdi/2013/05/18/moje-da-sym-puhkava-no-pyk- … -po-banski.188162

Много красива девойката! http://www.manager.bg/news/hm-reklamira-sas-zakraglen-model

# 2 504
Абсурд е това момиче на снимката да носи десети размер британски.

А H&M едни "пълни" модели пък са изложили по бански на паната на Орлов мост...

Общи условия

Активация на акаунт