Зависимости между любовта и външния вид

• 92 201
  • 2 732
  •   1
Отговори
# 2 655
  • София
Laughing

Съдейки по познатите ми мъже, жената, в която са влюбени, в техните очи е красавица, независимо как изглежда "обективно".
Това и за двата пола важи, чисто принципно.

# 2 656
Да, ако ползваме друга дума вместо "красив", защото доста жени хвалят мъжете си като всякакви, но не и красиви. Принципно е точно така, да.

# 2 657
  • София
Да, ако ползваме друга дума вместо "красив", защото доста жени хвалят мъжете си като всякакви, но не и красиви. Принципно е точно така, да.
Те мъжете по- рядко биват красиви, а и даже у нас това не се смята за качество у мъжа, защото за да е мъжествен трябва да е като издялан с два удара на длетото.

# 2 658
Защо пък само у нас?

# 2 659
  • София
Защо пък само у нас?
Ние имаме малко по- особена представа за мъжественост. В много други страни не се смята за мъжествено мъжете да бият жените си, но тук да. Както и много други неща, но да не задълбаваме.

# 2 660
сега ще последват още 178 страници снимков материал що е то красива жена и мъжествен мъж, после малко дърляне на тема косми и калиев перманганат, за да стигне някоя на страница 358 до умозаключението, че няма връзка между любовта и външния вид.

да плеснем и да се прегърнем, а Party

# 2 661
Защо пък само у нас?
Ние имаме малко по- особена представа за мъжественост. В много други страни не се смята за мъжествено мъжете да бият жените си, но тук да. Както и много други неща, но да не задълбаваме.

Като гледам мъжете по другите страни какви извращения спретват – та не мога да се съглася много...Затворил той дъщеря си 15 години в мазето и я ч***л на воля, изнервил се и застрелял 50тина човека или 20тина деца...И не, не е различно, просто такива заключения са неверни. Нямам познат, биещ жена си и се радвам. Не познавам дори задочно такива. Не мога да обобщя, че у нас мъжа малтретира жената. Виж, за арабския свят по ми се връзва май...

Накрая да добавя, че Антонио Бандерас не е българин, а е ценен от  доста народ...

# 2 662
Те мъжете по- рядко биват красиви, а и даже у нас това не се смята за качество у мъжа, защото за да е мъжествен трябва да е като издялан с два удара на длетото.

tooth Аз затова си внесох мъж.  hahaha Не знам дали по-рядко са красиви от жените, но знам, че и при двата пола красотата не е гаранция за привлекателност.

# 2 663
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Готова съм да споря Wink

# 2 664
  • София
Готова съм да споря Wink
Хайде  Laughing

ИрПуц и аз така  Mr. Green

Вилико, говорим масово, а психари има навсякъде, тук просто имам впечатлението, че грубостите като цяло се имат за мъжественост. Много пъти съм питала какви са отличителните черти на мъжа като личност и рядко някой има отговор.

# 2 665
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Да спорим тогава. Ама само не със снимки, че ще се разсейвам от работния процес Mr. Green
Сега, по същество- и красивите, и не толкова красивите мъже могат да са мъжествени. Според мен това е въпрос на излъчване.

# 2 666
  • София
Да спорим тогава. Ама само не със снимки, че ще се разсейвам от работния процес Mr. Green
Сега, по същество- и красивите, и не толкова красивите мъже могат да са мъжествени. Според мен това е въпрос на излъчване.
О, аз не твърдя, че не могат, напротив. Съвсем друго коментирах, че у нас се цени и възприема друго за атрактивен външен вид на мъж, не красота точно.

# 2 667
За първи път чувам, че има жени, които да не могат да дадат "отличителните черти" на мъжа  Laughing
Но бас ловя, че ако тръгнем сега да описваме - красив няма да е на първо място, точно за това идеше реч назад  Peace

# 2 668
  • София
е, чак няма нужда да е баш красив, ама да е хубав е важно, особено когато си на двайсет.

# 2 669
е, чак няма нужда да е баш красив, ама да е хубав е важно, особено когато си на двайсет.

Или да е отворен, модерен, гъзар...въобще  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт