Зависимости между любовта и външния вид

• 92 350
  • 2 732
  •   1
Отговори
# 630
  • София
не знам, ама за 59 кила и на афтър-снимката пак изглежда трътлеста и дебеличка. Ние не знаем колко е висока жената, но като гледам, след цялото отслабване и стягане, ще да е кинта и петдесет. Няма как да е висока и да изглежда така.

# 631
  • Варна
Трети, и аз не виждам разлика.
На лявата снимка с еднаквия бански дупето й е по-близо до обектива, затова и изглежда по-голямо. При дясната снимка имаме отдалеченост + разтворени крака.

# 632
Тука всички плачете за очен лекар Simple Smile или си мислите че вие сте идеални и от позицията на идеани правите тези изказвания Simple Smile
На мацката която е с гръб се вижда по линията на талията и ханша колко е свалила и не виждам трътла, а съвсем нормална жена!
Хайде тези с големите претенции да пуснат малко тяхни снимки, че аз май съм с някакви объркани представи  Mr. Green

# 633
Ами аз виждам разлика и в двете.
Бояна, първо да превърнеш сланината в мускул хич не е лесно и второ дори да я превърнеш, при едно и съшо тегло мускулите имат поне на половина по-малък обем и също така имат форма за разлика от сланината.

# 634
  • София
става въпрос за съотношение килограми-височина. тази изглежда трътлеста, защото краката й са по-къси, а задникът по-голям за тези килограми, а талията й няма нищо общо. Шейсет кила на жена около метър седемдесет и пет ще изглеждат като на върбичка. Тук тази е ниска за тези килограми, тя трябва да е около петдесет.

# 635
  • София
Какви идеални ви подгониха пак.
Идеална, не идеална, абсолютно едно и също виждам. И линията знам идеално как се променя при отслабване и стягане.
И бедрата и коленете и ръцете и талията, изобщо може на вас да ви изглежда много по-слаба и стегната, но на мен ми изглежда абсолютно точно същата с абсолютно точно същата линия.
Просто различна светлина, поза и прочие Simple Smile

# 636
Андариел, хайде пускай твоя снимка да ни покажеш какво трябва да бъде съотношението крака/торс  Mr. Green

Аззи ти също  Laughing

# 637
  • Варна
Трой, защо не започнеш със себе си.

# 638
  • София
Аз снимка няма да пусна, но когато пожелаеш съм на линия Simple Smile Лично ще дефилирам Simple Smile
Отделно може да се осведомиш от очевидци, разполагаме с няколко броя Simple Smile
Богиня е пускала достатъчно снимки за онагледяване Simple Smile

# 639
  • София
аз съм дебела и поради това завиждам.  Grinning
Едни и същи килограми на високите и/или дългокраки хора им стоят по съвсем различен начин в сравнение с късокраките. То си е измислено - колкото по-дълги крака в сравненние с торса и задника, толкова по-добре. Защо, мислиш, че Барби е толкова харесвана от мъже, жени и малки момиченца - защото е с дълги крайници и малко дупе! Затова и рускините от севера, че и украинките, са толкова харесвани, поне докато са млади и не се олелчат де, защото по природа са с дълги крайници.

# 640
  • София
Ами аз виждам разлика и в двете.
Бояна, първо да превърнеш сланината в мускул хич не е лесно и второ дори да я превърнеш, при едно и съшо тегло мускулите имат поне на половина по-малък обем и също така имат форма за разлика от сланината.
Първо, ако си с наднормено тегло и подскачаш с тежести мога само да си представям какво се случва със ставите ти. Нужно е първо да се отслабне, а докато се отслабва някаква лека програма далече от фитнеса, която не засилва апетита.
Второ, много е лесно да стегнеш сланината, а обема често е и по- голям, защото става едно напомпване тип кака Здравка.

И трето, не говорим за съвършенство, а за нещо смислено като усилие, което ще изглежда по- красиво, а не още по- грозно.

Мои снимки тук е имало сто пъти, няма да пусна и сега. Изглеждам добре, не съвършено, но съвсем задоволително. Но и няма значение как изглеждаш, за да имаш адекватни естетически критерии. Станка Златева е хубава за състезателка по борба, но има ли смисъл без да си състезателка по борба да се бориш за такова тяло.

# 641
става въпрос за съотношение килограми-височина. тази изглежда трътлеста, защото краката й са по-къси, а задникът по-голям за тези килограми, а талията й няма нищо общо. Шейсет кила на жена около метър седемдесет и пет ще изглеждат като на върбичка. Тук тази е ниска за тези килограми, тя трябва да е около петдесет.

Не, ставаше дума, че при едни и същи кг., но различно съотношение мускули/мазнини ще изглеждаш различно.

# 642
  • София
Естествено.
Мускулите тежат повече и са по-компактни като обем.

# 643
  • София
Естествено.
Мускулите тежат повече и са по-компактни като обем.
Зависи, може и да са по- обемни, затова дадох примера с тренировките с тежести, които най- често се препоръчват. Така тялото се напомпва.

# 644
  • София
Аз съм го правила този номер.
Едни около 7 кила се опитах да ги редуцирам с фитнес.
Ама добих вид на добиче.

Общи условия

Активация на акаунт