Зависимости между любовта и външния вид

• 94 447
  • 2 732
  •   1
Отговори
# 2 040
Пронобис, а я кажи ти сега като мъж ханшът трябва ли да е леко стърчащ , казвам леко или не?

ДА знам да правя ли клекове или не  Thinking

# 2 041
Пронобис, ти кажи сега, коя би бамнал - Дита или Миранда? Недей само философства. Говори с факти Simple Smile
Не съм чел темата назад, трябва да се запозная и с двете, за да дам мнение. ( бамнал?  Mr. Green )

Пронобис, а я кажи ти сега като мъж ханшът трябва ли да е леко стърчащ , казвам леко или не?

ДА знам да правя ли клекове или не  Thinking

Дай снимка, за да видя леко стърчащ. Прости ми, мъж съм, възприемам света основно чрез очите...  Wink

# 2 042
  • Варна

Това са дълги крака на "дълго" момиче, нормално е. Simple Smile
Не е важна дължината на крака само по себе си, важно е съотношението на бедрото към подбедрицата и към дължината на торса. Високите жени също могат да бъдат късокраки.
Имам приятелка висока 162 см., която има перфектни крака (като пропорции) без да са 113 см.

# 2 043
  • София
Пронобис, ти кажи сега, коя би бамнал - Дита или Миранда? Недей само философства. Говори с факти Simple Smile
Която му даде? Thinking

# 2 044
Която му даде? Thinking
Абсолютно вярно.

# 2 045
Нищо не проектирам бе- чета те като всички  други, Богиня.
Не отричам дългите крака, само писах , че Дита не е пищна, а просто според мен си е съразмерна, но съвсем различна от дългокраката също съразмерна мацка.
Пронобис нищо не казА...как която ти даде, ако ти пусне Мара циганката би ли я бамнал.... я, не се прай.

# 2 046
Горе долу Befor Или After:

Скрит текст:

# 2 047
  • София
Всякакви спорове са излишни - красивите жени са руси, високи, стройни и с ослепителна усмивка.  Peace

# 2 048
  • Варна
Всякакви спорове са излишни - красивите жени са руси, високи, стройни и с ослепителна усмивка.  Peace
Hug
ВИж как знаеш.

# 2 049
Горе долу Befor Или After:

Скрит текст:
На това вдясно не му ли викат бразилско дупе?

....
Пронобис нищо не казА...как която ти даде, ако ти пусне Мара циганката би ли я бамнал.... я, не се прай.[/i]
Fortune, коментарът беше само за двете, дадени като опции.  Mr. Green

# 2 050
  • София
Hug
ВИж как знаеш.
Знам, много ясно - при това съм напълно сериозна!  Peace  Hug

# 2 051
Да бразилско му казват, но и там си има някои прекаляват. Та не отговори.
Леле каква грешка съм направила от естествена блондинка да се боядисам черна  ooooh!

# 2 052
А я кажете кой е идеалният размер сутиен? Не само чашката обаче Flutter
75С Laughing

Защо така мислиш? Аз нося 75С  Flutter

# 2 053
  • София
И аз , и аз...  Grinning

# 2 054
Да бразилско му казват, но и там си има някои прекаляват. Та не отговори.
Леле каква грешка съм направила от естествена блондинка да се боядисам черна  ooooh!
Ето, отговарям - някъде по средата между двете. Дясното ми е твърде изпъкнало, лявото твърде сплескано.
Както по-горе беше споменато - леко стърчащо, да.
Стартираш ли клековете?  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт