Зависимости между любовта и външния вид

• 92 491
  • 2 732
  •   1
Отговори
# 2 460
Днес видях една много красива жена. Страхотно тяло, разкошна руса коса (не, не е била Шанталчето, доста по-тъмнорусо от нейното) и много сладко личице. Усмихна ми се едно такова съучастнически-мило като си срещнахме погледите. Стана ми готино.

Не мога да ги забележа еднометровите задници, дори вчера, под влияние на темата се опитвах, и не мога. Сигурно ги има, щом толкова потребители ги забелязват, но не ги виждам.

# 2 461
Не съм била аз, верно. Днес на жени не съм се усмихвала. Simple Smile
Ето сега само, специално за теб Hug

# 2 462
# 2 463
Не бях забелязала "сьомгата" връз гъзовете дамски, ама днес, под влияние на коментарите тук, се загледах и ... попаднах на класика - сьомга слим панталон със сьомга слим топ връз младо, но набухнало тяло. Е, добре си беше момичето. Свежо, цветно, пролетно-слънчево. Дори ми вдъхна смелост да нахлузя и аз тия сьомгени слим панталони връз перфектната ми, макар и застаряваща снага. Утре ще се барна така.
Най-откачено облечени момичета съм виждала в Англия. Нищо, че отвсякъде надстърчат паласки, раздърпани телеса и очертан целулит. Хора без комплекси, жизнерадостни, млади, купондижии. Хубаво е да има цвят и фън. Всеки си намира каквото търси.
Единствено ме дразнят жени, които видимо са подтиснати от телата си, уж са все на диета, но безпощадно поглъщат голям мазен бюрек на закуска. И все гледат да седнат в трамвая. И винаги ползват екскалатора. И не могат да си представят да живеят на четвъртия етаж в сграда без асансьор. Ползват градски транспорт за една спирка. Убедени са, че четирикратното хранене е задължително и над тригодишна възраст. Вечерята и обядът им се състоят от първо, второ и десерт. Вярват, че геврекът е панацея срещу лошо храносмилане и същевременно средство за отслабване. Сладоледът и шоколадът са много малки, но задължителни ежедневни удоволствия. Кока-колата е чудесна разхладителна напитка, утолаваща жаждата. Солетите и брускетите са нещо, с което просто си чешат зъбите. Следобедното кафе задължително трябва да е придружено и с тортичка. И всичко това - всеки ден.

# 2 464
Сестра ми смята, че един човек ако сам се харесва, не е редно другите да му държик сметка как изглежда. Шапка й свалям, но аз просто не съм толкова толерантна.

Не че всеки който е малко оut of shape ме дразни, но и аз не обичам да гледам тлъсти, отпуснати жени. Има и много красиви пълнички жени, въпроса е как го носиш Wink, как се обличаш и дали хигиената ти е на ниво. Грозно ми е да гледам огромни, тресящи се бедра в клин и това си е  ooooh!

# 2 465
Единствено ме дразнят жени, които видимо са подтиснати от телата си, уж са все на диета, но безпощадно поглъщат голям мазен бюрек на закуска. И все гледат да седнат в трамвая. И винаги ползват екскалатора. И не могат да си представят да живеят на четвъртия етаж в сграда без асансьор. Ползват градски транспорт за една спирка. Убедени са, че четирикратното хранене е задължително и над тригодишна възраст. Вечерята и обядът им се състоят от първо, второ и десерт. Вярват, че геврекът е панацея срещу лошо храносмилане и същевременно средство за отслабване. Сладоледът и шоколадът са много малки, но задължителни ежедневни удоволствия. Кока-колата е чудесна разхладителна напитка, утолаваща жаждата. Солетите и брускетите са нещо, с което просто си чешат зъбите. Следобедното кафе задължително трябва да е придружено и с тортичка. И всичко това - всеки ден.

Не е смешно, но се хиля с глас, защото имам точно три такива познати  Laughing  И само да допълня към този събирателен образ - ако случайно ги закачиш на тема "здравословно хранене и диетичен режим", веднага те смъмрят строго, че не е от яденето, а от "стреса и качеството на живот"  Laughing На едната дори и косата и се омазнява ужасно "от стреса", а не защото я третира по неправилен начин и я мие на високосна година  Laughing

А, да - две от трите ходят да танцуват салса. Затова попитах в един пост по-горе дали не е модерно, но никой не ми отговори  Confused

# 2 466
... И не могат да си представят да живеят на четвъртия етаж в сграда без асансьор. ...

хихи, аз живея на 4 ет. без асансьор, което много ми харесва /освен онзи ден, когато носихме плочки за баня и още съм с мускулна треска/
качвам ги средно 16 пъти на ден. онзи ден служебно ходих до пощата, трябваше да се кача на вторият етаж и охраната беше адски изненадана, че няма да ползвам асансьора.  Rolling Eyes

мисля, че за да се поддържа форма не е нужен спорт, салса и зала. достатъчно е движение, но съм забелязала, че ако го казвам на някоя, която има нужда, тя не ме разбира. и се отказах да давам мнение. кой както си се харесва да си ходи така.

# 2 467
  Не измествайте темата от дебелите ГЪЗели, които кръстосват улиците в панталони с цвят корал.

ей тоз коралов цвят.
и аз си купих такъв. най-малкият номер дънки, 25 номер, с висока талия,  много яки.
ако не сложа колан, ми се изсулват и дори на моят малък задник /който е колкото на третокласничка/ не стоят добре. изглеждам изсипана и плоска отзад.

коварен е този цвят, не знам. и понеже е крещящ се набива адски на очи.

# 2 468
 Добре, че 10 от 12 месеца в годината прекарвам по курортите ни, където всеки може да се облече както си поиска. Дори това момиче може да се облече за маскен бал като ангел. Само на нас ни се стори too much, но тя беше толкова сладурска, така се забавляваше и танцуваше, че едва ли и е било до нашата естетика.

# 2 469
а направо не ми се мисли за горките мъже, ежесекундно атакувани в стил :"Ела и ме изчукай!"    Laughing
Ами само трябва да се радваш. Тъкмо да ти се затвърждава колко много само теб желае, въпреки ежесекундните атаки, на които е подложен горкия ти мъж.  Laughing
Виж, не знам какъв ти е проблемът последните месеци, но определено НЕ СЪМ АЗ.
Така че, не го решавай във форума посредством лични нападки и обиди.
Вече ставаш злобна и досадна.
Ако съм ти толкова неприятна, просто ме подминавай.
Благодаря!

А, да - две от трите ходят да танцуват салса. Затова попитах в един пост по-горе дали не е модерно, но никой не ми отговори  Confused

Не знам дали е модерно или не.
Аз съм писала, че танцувам в къщи Зумба, като допълнение към всекидневните 1-часови разходки.
Не обичам спорт, в залите за инквизиции, наречени фитнес, посмъртно не влизам, а винаги съм обичала да танцувам.И това е моят начин за повече раздвижване.Цветно, музикално, релаксиращо, освежаващо и повдигащо настроението.   Grinning

# 2 470
а направо не ми се мисли за горките мъже, ежесекундно атакувани в стил :"Ела и ме изчукай!"    Laughing
Ами само трябва да се радваш. Тъкмо да ти се затвърждава колко много само теб желае, въпреки ежесекундните атаки, на които е подложен горкия ти мъж.  Laughing
Виж, не знам какъв ти е проблемът последните месеци, но определено НЕ СЪМ АЗ.
Така че, не го решавай във форума посредством лични нападки и обиди.
Вече ставаш злобна и досадна.
Ако съм ти толкова неприятна, просто ме подминавай.
Благодаря!

Защо си въобразяваш, че лично те нападам? Ако смяташ, че постовете ми са обидни за теб, информирай модератор.

# 2 471
Модерни са латино -танците определено.
Вкъщи тренировките не са същото.
Ангелът би могъл да се забавлява и с  по-подходящо облекло, вярвам - нали е лъчезарен и весел.

# 2 472
  • До морето :)
Е, нали е бил маскен бал?
На мен ми е интересно, защо пък толкова ви интересува външния вид на разни непознати жени? Всеки отговаря за себе си. В очите на едни са грозно облечени или дебели, или ниски, или нещо друго, но пък за всеки влак си има пътници. Не може всички да сме красиви.  Wink
Иначе и аз се възхищавам на хубави жени.

ПП: Да се похваля: онзи ден пия кафе с приятелки. Имаше една жена с която се познаваме бегло, а дъщеря ѝ (1-2 клас виждах за първи път) Накрая си тръгваме, идва момичето и ми казва: Много си хубава!
Зяпнах, стана ми много мило. Казах ѝ, че и тя е много хубава.  Heart Eyes

Не знам защо го написах това, но ми се искаше да го споделя.  hahaha

# 2 473
В тема за външния вид - за какво очакваш да пишем - за световния мир ли  Crazy
Айде стига с тия реплики вече, то по-голяма клюкарщина от форума няма, така че  Wink

# 2 474
......, които видимо са подтиснати от телата си, уж са все на диета, но безпощадно поглъщат голям мазен бюрек на закуска. И все гледат да седнат в трамвая. И винаги ползват екскалатора. И не могат да си представят да живеят на четвъртия етаж в сграда без асансьор. Ползват градски транспорт за една спирка. Убедени са, че четирикратното хранене е задължително и над тригодишна възраст. Вечерята и обядът им се състоят от първо, второ и десерт. Вярват, че геврекът е панацея срещу лошо храносмилане и същевременно средство за отслабване. Сладоледът и шоколадът са много малки, но задължителни ежедневни удоволствия. Кока-колата е чудесна разхладителна напитка, утолаваща жаждата. Солетите и брускетите са нещо, с което просто си чешат зъбите. Следобедното кафе задължително трябва да е придружено и с тортичка. И всичко това - всеки ден.

мен не ме дразнят, все ми е тая кой, как си експлоатира храносмилателната система , просто ми е чудно, че това наричат - на диета Rolling Eyes, и се оплакват до безкрайност, че не могат да отслабнат.

и в холандия ходят така - масово са едри, възпълни, изобщо не се притесняват за възприятията на околните. заради вас взех и по жени да се заглеждам Mr. Green

ПП: Да се похваля: онзи ден пия кафе с приятелки. Имаше една жена с която се познаваме бегло, а дъщеря ѝ (1-2 клас виждах за първи път) Накрая си тръгваме, идва момичето и ми казва: Много си хубава!
Зяпнах, стана ми много мило. Казах ѝ, че и тя е много хубава.  Heart Eyes

дъщерята на една приятелка когато се видим, винаги ми казва, че съм много хубава Laughing Hug

Общи условия

Активация на акаунт