Зависимости между любовта и външния вид

• 92 158
  • 2 732
  •   1
Отговори
# 2 700
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Просто предположих, че у нас се харесват по- груби на вид и поведение мъже, с такова впечатление съм, което може и да е много погрешно.
Определено е така, но това, че са груби, въобще не ги прави мъжествени. Всъщност масово харесваните в България никак не са мъжествени, нищо, че са камара от булдожки челюсти и стероидни мускули.

# 2 701
Разликата, Бояна, е там - че ти не предполагаш, а твърдо заявяваш, после се изметваш, защото си добра с боравенето с думи. Няма връзка с темата, освен с това, че можеше да спестим 3 страници плява.

# 2 702
  • София
Разликата, Бояна, е там - че ти не предполагаш, а твърдо заявяваш, после се изметваш, защото си добра с боравенето с думи. Няма връзка с темата, освен с това, че можеше да спестим 3 страници плява.
Приеми го като провокация и ще си спестим много неща. Peace

# 2 703
А, не се притеснявай за мен - не ми пречиш, имам време за убиване така и така.
Просто си констатирам факти.  Peace

# 2 704
  • София
А, не се притеснявай за мен - не ми пречиш, имам време за убиване така и така.
Просто си констатирам факти.  Peace
Хубаво констатираш.  Laughing Wink

# 2 705
Защото съм хубава  Joy

# 2 706
  • София
И скромна  Hug

# 2 707
Аз не мисля, че скромността краси човека. Мисля си, че всяка жена трябва да си знае стойността и да я подчертава - където е нужно и по подобаващ начин. Това дори във връзка с претенциите към мъжете.  Peace

# 2 708
  • София
Аз не мисля, че скромността краси човека. Мисля си, че всяка жена трябва да си знае стойността и да я подчертава - където е нужно и по подобаващ начин. Това дори във връзка с претенциите към мъжете.  Peace
Така е, но да си я знае, не да си я преувеличава (това не е препратка към теб). Забелязвам с потрес колко хора имат нереалистично завишена самооценка и не само по отношение на външния си вид. Иначе всеки има право на претенции, но тук говорим за шанса някой да стане за смях като гради легенда за себе си, която се вижда с просто око, че е невярна или силно преувеличена. В дозата е отровата, нали това казваха.

# 2 709
...Че деля нещата на мъжки и женски, че жената трябва да е красива, а мъжа мъжкар, мъжествен и силен - той трябва да е покровителя, а тя - глезаната и тн...Ами да, тъпо ми е жена шлосер или мъж, гладещ бельо. Аз съм малка и очаквам голям и силен мъж, това е. Но реално в живота ми нещата не са точно така, някъде наравно сме. Но това не ми пречи да отчитам нещата и от друг ъгъл. ...

и аз така мисля  Simple Smile
знаех си аз , че има снимки Laughing

мъж/жена

и 20 г по-късно

какво не им харесвате на модърн токинг, направо нямаше по мое време такава, която да не ги харесва. Twisted Evil

Аз не мисля, че скромността краси човека. Мисля си, че всяка жена трябва да си знае стойността и да я подчертава - където е нужно и по подобаващ начин. Това дори във връзка с претенциите към мъжете.  Peace

и аз така мисля Simple Smile, особено пък там.

бояна - вярно е, че много хора имат нереалистично завишена - но в крайна сметка- това е субективен прочит на обективната реалност. твоята е една, моята - гаранция, ще е съвсем друга.

# 2 710
Ми то самооценката не е лесна работа.
Но пък ако е реалистична и висока- защо да не поискаш бентли и френска минерална вода?

Грейс - извини ме, ама какъв е извода от снимките  Embarassed

# 2 711
 Joy И преди 20 години бяха мазни Модърн Токинг, и сега са мазни.

# 2 712
Joy И преди 20 години бяха мазни Модърн Токинг, и сега са мазни.

Joy Ясно, мерси.

# 2 713
  • София

бояна - вярно е, че много хора имат нереалистично завишена - но в крайна сметка- това е субективен прочит на обективната реалност. твоята е една, моята - гаранция, ще е съвсем друга.

Субективен е ясно, но има обктивни критерии за някои неща. Най- малкото за интереса на мъжете, познавам жени, които са уверени, че са блян за всеки мъж и то до степен, че тази им прелест и атрактивност плаши мъжете и затова никой не демонстрира интерес към тях. В общия случай това са глупости на търкалета. Само например.

А, Вили, всеки има право на всякакви претенции, то не е по хубост или друго. За претенциите към мъжете и живота не противореча изобщо. Изказах се по повод това да се цениш. Едно е да се обичаш друго е да се имаш за най- красив, а да си вълк. Не, че е задължително в живота някой да е красив.

# 2 714

Грейс - извини ме, ама какъв е извода от снимките  Embarassed

хубав мъж/като екзампъл/, без да  е дялкан с длетото и женствена жена Blush

ау, ами така си мисля, де. не ме критикувай сега  Laughing

--------

Субективен е ясно, но има обктивни критерии за някои неща. Най- малкото за интереса на мъжете, познавам жени, които са уверени, че са блян за всеки мъж и то до степен, че тази им прелест и атрактивност плаши мъжете и затова никой не демонстрира интерес към тях. В общия случай това са глупости на търкалета. Само например.

точно днес говоря с един познат за интереса на мъжете, по повод тази статия:

Не е нужно моделите да са слаби и тази блогърка ясно го доказва

ами и мъжете, и жените могат да имат свой субективен прочит. гарантирам, че на дамата от статията ще и се навържат дузина мъже с оплезени езици след нея, независимо, че  според форумните представи  няма да  е така Wink

в крайна сметка  - за всеки влак си има пътници, но никой насила не кара някого  да си купил билет Crazy

Последна редакция: вт, 21 май 2013, 17:22 от Grace*

Общи условия

Активация на акаунт