Зависимости между любовта и външния вид

• 92 322
  • 2 732
  •   1
Отговори
# 2 715
Joy И преди 20 години бяха мазни Модърн Токинг, и сега са мазни.

Joy Ясно, мерси.

Неее, не отговарях на теб, коментирах казаното за МТ.  hahaha

За снимките мисля, че хубавото си е хубаво и на 20, и на 40.

# 2 716
Абе, Бояна - как така да не е задължително да сме хубави??? Задължително е и още как! С мазен  задник мазерати не се печели  Stop Пък ако човек е толкова неамбициозен, че да се задоволи със старото опелче комби - още по-добре за нас, красавиците  Joy Joy Joy

Ирпуц - звучеше ми като към мен  hahaha

# 2 717
  • София
Абе, Бояна - как така да не е задължително да сме хубави??? Задължително е и още как! С мазен  задник мазерати не се печели  Stop Пък ако човек е толкова неамбициозен, че да се задоволи със старото опелче комби - още по-добре за нас, красавиците  Joy Joy Joy

Joy hahaha То ако една жена печели пари и придобивки с тялото си нещата вече опират повече до други умения не до красота. Предполагам.

# 2 718
А, предполагаш значи - така те искам  Joy

# 2 719
Ирпуц - звучеше ми като към мен  hahaha

Да, после видях.  Mr. Green

# 2 720
  • София
Няма откъде да знам, няма теория по въпроса, и личен опит нямам.  Simple Smile

# 2 721
А, предполагаш значи - така те искам  Joy
Няма откъде да знам, няма теория по въпроса, и личен опит нямам.  Simple Smile

Па ти не си и спала с всички български мъже, но назад написа - те са такива и такива. После аз ти рекох и накрая ти влезе в правия път - демек започна да предполагаш, а да заявяваш  Joy
Ох, стана ми много весело последните 10тина минути нещо  Joy
П.П.  - имаш опел комби,  не си хубава, не си умна или не искаш мазерати, а примерно ферари?

# 2 722
  • София
Няма откъде да знам, няма теория по въпроса, и личен опит нямам.  Simple Smile

Па ти не си и спала с всички български мъже, но назад написа - те са такива и такива. После аз ти рекох и накрая ти влезе в правия път - демек започна да предполагаш, а да заявяваш  Joy
Ох, стана ми много весело последните 10тина минути нещо  Joy
Много скучно ти стана май. Върни се назад и прочети пак щом и без това имаш време.

Тролиш темата вече.

# 2 723
О, точно по темата съм си - но понеже не ти е угодно, затова така  Wink
Самата ти написа, че в Бг мъжествено било да се бият жените. Ако можеше да ми обясниш от личен опит ли го казваш? Ако е предположение- да го беше написала. Няколко пъти ти намекнах.

Иначе напълно искрено си признавам, че вярвам в това, че ако искаш мазерати -трябва и ти да предложиш нещо класно, доста повече от мазна коси и дебел задник.

# 2 724
  • София
О, точно по темата съм си - но понеже не ти е угодно, затова така  Wink
Самата ти написа, че в Бг мъжествено било да се бият жените. Ако можеше да ми обясниш от личен опит ли го казваш? Ако е предположение- да го беше написала. Няколко пъти ти намекнах.

Иначе напълно искрено си признавам, че вярвам в това, че ако искаш мазерати -трябва и ти да предложиш нещо класно, доста повече от мазна коси и дебел задник.

С такова впечатление съм, то е ясно, че пиша моето мнение, моето впечатление, нали затова питам какво имате за мъжественост, включва ли агресивност, доминиране.

А ако искаш мазерати не е задължително да си предлагаш задника, има и други опции в живота. Това вече от опит.

# 2 725
 Joy  демек предлагала си стегнат, изпъчен и обезкосмен задник - и не си получила мазерати? Кофти, да...

# 2 726
Аре стига с тия грозни италиански коли, де! Crossing Arms На мен един състоятелен полски младеж преди доста години ми предлагаше да ме оборудва с лична кола ако му стана гадже. Нищо не съм му предлагала, включително под формата на вирене на задник или пъчене на цици. Толкова се скандализирах, че онемях.

# 2 727
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Вили, Бояна, вашата любов доказва, че не само красотата не е от значение, но и актуалният физически контакт hahaha.

# 2 728
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Бояна, допреди няколко месеца бих ти се надсмяла, че си параноична, но сега, като се сдобих с цяла групичка такива женици, и идеално те разбирам Laughing.

# 2 729
  • София
Бояна, допреди няколко месеца бих ти се надсмяла, че си параноична, но сега, като се сдобих с цяла групичка такива женици, и идеално те разбирам Laughing.
Еми, случва се. Wink Hug

Общи условия

Активация на акаунт