Аватарно - мъжко-спортна / Тема No 26

• 16 955
  • 746
  •   1
Отговори
# 195
О,Плами ,благодаря че не си ме забравила Embarassed Heart Eyes Peace не знам дали тези емотикони стигат Shocked

# 196
Аз както вече казах,няма да участвам,само ще гласувам,но пък съм ви приготвила една загадка във връзка с темата . Simple Smile
Затадката е да познаете ,кой наш спортист е на снимките като дете . Wink
Скрит текст:
Извинявам се за качеството ,но снимките са на хартия и ги преснимах с телефона. По-късно ще ги махна.  Peace

# 197
Може ли жокер-на ЛС,например в кой спорт?

# 198
  • КиТ
О,Плами ,благодаря че не си ме забравила Embarassed Heart Eyes Peace не знам дали тези емотикони стигат Shocked

Как ще забравя  Crazy Joy Joy Joy Стигат,стигат  hahaha hahaha hahaha

Нези Гришо  Thinking А момиченцето кое е Whistling

# 199
защо на лс, дайте тук в темата  Laughing

Нези, да не би това да си ти...не момиченцето, мацката до тях Grinning

# 200
Браво ,Плами!   bouquet
Момиченцето е дъщеря ми-когато беше на 4 годинки беше влюбена в него . Само той можеше да я нахрани и да я накара да си сложи кърпата на главата,влизаше в морето само с него. Първата и любов! Flutter
Лока,не съм аз,а майката на Гришо.

# 201
  • КиТ
Бре много съм добра  bowuu bowuu bowuu
Много добра любов от нейна страна,добре се е насочила  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 202
Много добра любов от нейна страна,добре се е насочила  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Хиххи,Плами, и тя така казва.  Laughing А ти наистина си много добра! thumbsup

# 203

И да изпортя, че в другата тема си уговарят точките Crossing Arms Joy Joy.

КАТИ -и-и--и-и четеш ли? Къде е съдията? Какво е туй нещо  Whistling
Във връзка със спортната тема чух току що по новините, че поредният български спортист няма да се състезава под нашия флаг заради безпаричието. Много болно ми стана.

# 204
nezito
Скрит текст:
дано не се бъркам,но май това девойче не дописало беловата-само белова да пише,питах проверяваща госпожа Hug

# 205
  • София
Аз да кажа, че хич не съм гледала в коя тема пиша днес  Mr. Green
Кати,
Скрит текст:
Моника също я заболя ухо мналата седмица. Според нашия лекар ако я отболи от нурофена, който дадох и без това преди прегледа и не я заболи повече не е за АБ. Каза, че от промяната на налягането често има малки пациенти оплакващи се от уши тези дни, но това не е за АБ.

# 206
  • КиТ
Хиххи,Плами, и тя така казва.  Laughing А ти наистина си много добра! thumbsup

Crazy bowuu bowuu bowuu

# 207
  • вятър в маслините, вятър над хребета
КАТИ, нали имам още малко време, че нещо не мога да реша кои снимки да ползвам? До 15 мин ще съм готова Embarassed

# 208
nezito
Скрит текст:
дано не се бъркам,но май това девойче не дописало беловата-само белова да пише,питах проверяваща госпожа Hug
Сосче,
това е девойчето Wink. И аз питах- не е желателно това,което е направила. Хубавото е,че се случва на ПИ.  Peace
извинете за спама Blush

# 209
  • КиТ
Ко кви са тия тайни разговори,нищо не ви разбрах  Crossing Arms Crazy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт