Аватарно - мъжко-спортна / Тема No 26

• 17 741
  • 746
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Сладурка! Значи е целеустремена, това е добре!
Викаш чак до Аляска ще ходи? Какво ще работи там?

# 511
  • КиТ
Кой е тоз втория доброволец Селен? Crazy Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Мда, готината Селен, с нея сме родени на една и съща
дата и е крайно време да се видим лично вече.  Heart Eyes
Ще ти звъннем и на теб, не бой се!  Laughing

А не се притеснявам,ако не Селен ще бъде инструктирана да ми звънне,с нея може да си говорим дълго време щото имаме безплатни минути  bowuu bowuu bowuu

Sause baus работи се,работи  Tired

# 512
Сладурка! Значи е целеустремена, това е добре!
Викаш чак до Аляска ще ходи? Какво ще работи там?
Софи, обслужващ персонал в хотел. На място ще ги разпределят, още не знае точно. Вариантите са камериерка, на рецепция и сервитьор. И втора работа, каквото намери

# 513
  • София
Хриси, колко време ще бъде там?

# 514
До края на септември. То това са си масовите студентски бригади. Уж да си поизкарат парички за собствена гордост. Ама с една работа не става, ще си покрият само разходите и таксата в агенцията. Трябва и втора, че да се върне с нещо

# 515
  • София
Нищо, щом има желание, нека отиде.
Стискам палци всичко да е наред и да
остане доволна!

# 516
  • КиТ
То и аз щях да ходя,но е важно да отиде там с хора на които разчита,моите се оказаха не такива  Tired Та по-добре,че не отидох,щото на практика щях да бъда сама във всичко  Tired Не,че не съм свикнала да е винаги така,но все пак е друга държава един океан ни разделя дет се вика,та така  Rolling Eyes

Пожелавам й успех Хриси  Hug Hug Hug

# 517
Абе, Пламче. Пътувайте сега докато нямате много ангажименти. За какво ти е някой друг. На такова място само на себе си разчиташ. Аз мойто малкото го обвинявам, че се запъна да учи в БГ. Голямата се изстреля навън и си е добре

# 518
Дайте тогава и предложение за час.Майола Бени не е зле и тя да пише Praynig

# 519
  • Once there was a Hushpuppy...
Този хотел е до мен, ако Хриси решиш за него ще отидем заедно на срещата Peace Пък аз сигурно ще съм с колата и ще те метна и до автогарата ако искаш.....но, нека първо решим всичко и тогава ще ти предложа каквото мога в деня Peace
А, аз ако започна работа до тогава - 13 май, ще мога след 17.30 да дойда на среща Hug

# 520
  • КиТ
Тъй е Хриси съгласна,ама колкото и да е, трябва да имаш някой познат  Peace Hug Hug Hug

Гледайте да не се разберете на обяд баш,че ако ще звъните трябва в обедна почивка да излизам да си говорим  Crazy Joy Joy Joy

# 521
Hushpuppy, аз ще преспивам на 12 срещу 13. Рано сутринта ще го освободя. Имам и малко моя работа да си свърша през деня. Но няма значение де. Пак можем да отидем заедно  Hug Долу горе се ориентирах къде е. Живяла съм малко в Гео Милев

# 522
Хриси, успех на дъщеря ти, дано се върне доволна (то тя първо да замене де  Sunglasses).
Аз за 13 ти съм Ок, но след 17-17.30ч. Дотогава съм на работа.

# 523
  • Сопот, Пловдив
Абе, Пламче. Пътувайте сега докато нямате много ангажименти. За какво ти е някой друг. На такова място само на себе си разчиташ. Аз мойто малкото го обвинявам, че се запъна да учи в БГ. Голямата се изстреля навън и си е добре

Съгласна съм. МНого дълго време се спирах да замина за чужбина под предтекст, че все не намирам подходящ човек, с който да замина, а не ми се иска да започвам навън сама. Най-накрая с един приятел ни съвпаднаха идеите за Канарите и заминахме двамата, да си бъдем уж опора, и... на втората седмица се сдърпахме и всеки по живо , по здраво, още от втората седмица останах сама и съм се оправяла сама. И после ме беше яд, че съм чакала толкова време, за да замина.

# 524
  • España (Плевен)

Добро утро! Хубав и Спокоен, Слънчев Ден!  Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт